Download 1e hoofdstuk
van Opnieuw Beginnen!

Page content

Wat Vrouwen Met Zelfvertrouwen Anders Doen In Relaties

Vrouwen met zelfvertrouwen

Er zijn twee typen vrouwen in deze wereld: zij die altijd een relatie nodig hebben en zij die wachten op de juiste persoon. Behoor jij bij de laatste dan ben je een super zelfverzekerd persoon. Het betekent ook dat je je anders gedraagt dan andere vrouwen als je een relatie hebt. Je doet dingen op je eigen manier. Hier zijn een aantal dingen die vrouwen met zelfvertrouwen anders doen als ze verliefd zijn dan anderen:Lees meer

Leren Van Jezelf Te Houden

Leren van jezelf te houden

Het kan een traag en moeizaam proces zijn, leren van jezelf te houden. Meestal moet je jaren en jaren van zelftwijfel en hekel aan jezelf laten gaan. Dat kan pijnlijk zijn maar het is zeker de moeite waard als je niet dol bent op jezelf.

Om er achter te komen hoe het met jouw liefde voor jezelf gesteld is, kun je het volgende doen:Lees meer

Emoties En Gedrag - Je Emoties De Baas

Emoties en gedrag

In het artikel over emoties en communicatie vertelde ik over de 50% regel bij het oplossen van conflicten. Belangrijk als je op een goede manier wilt communiceren met anderen. En zeker met je partner of iemand die dat zou kunnen worden. Emoties en gedrag hebben veel invloed op elkaar.

Misschien is een vorige relatie op de klippen gelopen doordat je elkaar steeds verwijten maakte en er niet meer uit kwam. Misschien zit je nu in een dergelijke situatie. In ieder geval kun je er de volgende keer aan denken dat het ook anders kan. En jij die dit leest is de wijste. En degene die het wijste is moet altijd de leiding nemen in een relatie.

Lees meer

Een Relatie Beginnen - Met Welke Reden?

Een relatie beginnen - waarom?

Bijna iedereen die single is wil op een gegeven moment een vaste relatie beginnen. Dat is goed, het is fijn om een vervullende relatie te hebben.

Zoals je ook weet, zijn lang niet alle relaties vervullend en harmonieus. De reden waarom veel mensen die relatie toch maar weer even uitstellen. Ze willen zeker weten dat dit 'hem' of 'haar' is.

Maar hoe kun je weten of dit de ware liefde is?

Zoals vaste lezers inmiddels weten, ook hier begint het verhaal bij jezelf. De hamvraag is namelijk...Lees meer

Pagina 1 van 5212345...102030...Minst recente »