Magnetische Aantrekkingskracht Tussen Mensen

Magnetische aantrekkingskracht tussen mensenDe verrukking van magnetische aantrekkingskracht tussen mensen vindt plaats als er een perfecte afstand is tussen twee mensen. En die perfecte afstand is een reikwijdte, niet een precieze afstand tussen twee punten.

Denk aan magneten. Als je twee magneten dicht bij elkaar brengt, kun je de energie voelen die ze naar elkaar toe trekt. Ze voelen zich gedwongen zich te verenigen. Net als twee mensen.

Als er te veel afstand is tussen de magneten is er geen magnetische aantrekking. Als er te veel emotionele afstand is tussen een paar is er onvoldoende verlangen (aantrekkingskracht) om zich te verenigen.

Als twee magneten zich aansluiten door de kracht die hen samenbracht, stopt de aantrekkingskracht. Hetzelfde geldt voor mensen. Als twee mensen stoppen om hun individualiteit te herwinnen en hun leven te veel verstrikt raakt, lopen ze het risico dat ze hun belangstelling voor elkaar verliezen. Ze zijn te close en de aantrekkingskracht stopt.

Om de magnetische aantrekkingskracht tussen mensen in stand te houden, moet je ernaar streven om de perfecte afstand te bewaren tussen jou en je (potentiële) partner.

“Afstand versterkt de liefde”, het is een oud gezegde en het is waar. Verlangen groeit door afstand, tenminste als je gemerkt hebt dat je je tot elkaar aangetrokken voelt. Daardoor ontstaat er een bepaald spanningsveld. Is dat er niet, dan maakt afstand ook niets uit.

Dat is de reden van het spel van aantrekken en afstoten. Sommigen creëren dat heel bewust maar meestal is het een natuurlijke gang van zaken: je vindt iemand leuk, probeert kennis te maken. Dan hoop je de ander weer te zien en een stukje closer te komen, enzovoort. Door de spanning op te voeren wordt de aantrekkingskracht sterker tot het magnetische aantrekkingskracht wordt. Als het ook goed klikt tussen jullie, heb je kans dat er een relatie uit voort komt.

Heb geduld, sommige mensen realiseren zich pas weken of maanden later dat ze een bepaalde man of vrouw heel erg leuk vonden. Al zijn het vaker mannen dan vrouwen bij wie dit zo is.

Als er onvoldoende spanning is opgebouwd en je wordt te snel close met elkaar, dan kan de belangstelling ook heel snel weer verdwijnen. Einde oefening. Volgende keer beter.

Magnetische aantrekkingskracht tussen mensen in een relatie

Hoe zit het dan als je al een relatie hebt?

Ook dan is het belangrijk dat je je eigen leven blijft leven. Leuke dingen blijft doen zonder je partner. En als je merkt dat het niet meer zo soepel loopt tussen jullie, neem je een of twee weken vakantie alleen. Ik zeg altijd, gun de ander de kans om je te missen. Dat creëert het verlangen dat nodig is om je weer opnieuw tot elkaar aangetrokken te voelen.

Jezelf verliezen in de ander kan heel leuk zijn, maar blijf altijd wie je bent. Pas je niet aan een ander aan ter wille van de relatie. Zorg dat de relatie niet belangrijker wordt dan jijzelf. Bouw spanning op en laat je niet te snel gaan. Heb je je in elkaar verloren, neem dan vervolgens weer wat afstand zodat het verlangen weer kan groeien en die magnetische aantrekkingskracht weer ontstaat.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Hoe Blijf Ik Aantrekkelijk Voor Hem? Veel vrouwen rond de 40 vragen zich af hoe zij aantrekkelijk kunnen blijven voor hun partner. Het is de leeftijd waarop veel mannen naar jongere vrouw...
Emotionele Aantrekkingskracht En De Wet Aantrekkin... De Wet Aantrekking, ook wel de Wet van de Aantrekkingskracht genoemd, zal in dit 3e deel van de serie Ware Liefde Vinden worden uitgelegd. Dat wil zeg...
De Wet Van Aantrekking – Het Bewijs Ooit gehoord dat mensen zeggen: "Sommige mensen hebben altijd geluk"? Dat zijn mensen die de Wet van Aantrekking niet kennen - de meesten van ons kenn...
Aantrekkingskracht Creëren Als Man Aantrekkingskracht creëren als man vraagt om een aantal vaardigheden. Mannen denken dat als ze goed genoeg zijn met vrouwen of de goede vrouw tegen k...

2 gedachten over “Magnetische Aantrekkingskracht Tussen Mensen”

Reacties zijn gesloten.