10 Leuke Blogs En Websites Voor Singles

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Leuke blogsOm het je makkelijk te maken, ik heb 10 leuke blogs en websites verzameld en op een rij gezet. Ze hebben natuurlijk alles te maken met liefde, relaties, single zijn, activiteiten voor singles en meer.

Kijk rond en doe er je voordeel mee. Veel plezier!

Eerst twee leuke blogs met een duidelijke doelgroep en de mogelijkheid om te daten:

www.madcompany.nl Dating en communitysite bedoeld om alleenstaande ouders en singles die (stief)kinderen wensen een online ontmoetingsplaats te bieden.

www.spiridate.nl Spirituele datingsite. Dat wil zeggen voor iedereen die op de een of andere manier geinteresseerd is in wat er nog meer is tussen hemel en aarde. Let wel op. De een vindt biologisch eten al spiritueel, de ander doet aan hekserij. En alles daar tussen in.

Leuke blogs als je activiteiten zoekt

Leuke blogs waar activiteiten georganiseerd worden waardoor je mensen kunt ontmoeten, zonder date bedoelingen. Maar je weet maar nooit!

www.hetgrandcafe.nl HetGrandCafe.nl organiseert maandelijks speciale leden-borrels op locatie! Niet massaal waardoor het contact maken eenvoudiger wordt.

singleactiviteiten.ning.com Organiseren activiteiten overal in het land. Bedoeld voor mensen tussen de 35 en 55 jaar.

Dan nog een site waar van alles te vinden is met betrekking tot singles. Tips, de laatste onderzoekresultaten, weetjes en acties:

www.singlesite.nl

Leuke blogs over flirten en inspirerend leven

www.start2flirt.nl De naam zegt het al, dit gaat over flirten, versieren en verleiden

www.inspirerendleven.nl Veel informatie en inspiratie. Over persoonlijke groei, spiritualiteit en natuurlijk de liefde.

Leuke blogs geschreven door singles

Leuke blogs van singles over het single bestaan en hun ervaringen:

singlewillem.wordpress.com

singleanna.wordpress.com

Hiermee heb ik je 10 blogs en websites gegeven waarvan sommigen minder bekend zijn maar wel zo leuk. Kijk rond en kom dan weer terug op dit blog. Dat hoort ook in dit rijtje thuis.

Bonus: Nog 2 leuke blogs over de Wet Aantrekking

In het Engels the Law of Arttraction, bekend van The Secret

www.verrijkjeleven.nl

Weet jij ook nog leuke blogs of websites, die hier zouden kunnen staan? Dus niet de bekende datingsites maar juist een beetje anders? Leuk als je het hieronder laat weten. Ik ben benieuwd!

Lees dit ook eens

De Toekomst Van Jouw Liefdeleven Begint Nu De toekomst van jouw liefdeleven begint nu. De feestdagen staan voor de deur. Een tijd die we graag doorbrengen met onze geliefden - vrienden en famil...
Goede Voornemens In De Liefde – En Dan? Ook als het om liefde en relaties gaat, kun je goede voornemens hebben. December en januari zijn de maanden dat we ons het meeste met goede voornemens...
De 10 Meest Gelezen Artikelen In 2013 We zijn aangeland in 2014! Terugkijkend naar vorig jaar heb ik de 10 meest gelezen artikelen in 2013 op een rij gezet. Altijd leuk om te weten, toch? ...
De 12 Meest Gelezen Artikelen In 2017 Gelukkig Nieuwjaar Allemaal! Ik wens jullie allemaal een voorspoedig en vooral liefdevol 2018 toe. Ook ik kom weer met een lijstje! Hieronder v...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen