10 Leuke Blogs En Websites Voor Singles

Leuke blogsOm het je makkelijk te maken, ik heb 10 leuke blogs en websites verzameld en op een rij gezet. Ze hebben natuurlijk alles te maken met liefde, relaties, single zijn, activiteiten voor singles en meer.

Kijk rond en doe er je voordeel mee. Veel plezier!

Eerst twee leuke blogs met een duidelijke doelgroep en de mogelijkheid om te daten:

www.madcompany.nl Dating en communitysite bedoeld om alleenstaande ouders en singles die (stief)kinderen wensen een online ontmoetingsplaats te bieden.

www.spiridate.nl Spirituele datingsite. Dat wil zeggen voor iedereen die op de een of andere manier geinteresseerd is in wat er nog meer is tussen hemel en aarde. Let wel op. De een vindt biologisch eten al spiritueel, de ander doet aan hekserij. En alles daar tussen in.

Leuke blogs als je activiteiten zoekt

Leuke blogs waar activiteiten georganiseerd worden waardoor je mensen kunt ontmoeten, zonder date bedoelingen. Maar je weet maar nooit!

www.hetgrandcafe.nl HetGrandCafe.nl organiseert maandelijks speciale leden-borrels op locatie! Niet massaal waardoor het contact maken eenvoudiger wordt.

singleactiviteiten.ning.com Organiseren activiteiten overal in het land. Bedoeld voor mensen tussen de 35 en 55 jaar.

Dan nog een site waar van alles te vinden is met betrekking tot singles. Tips, de laatste onderzoekresultaten, weetjes en acties:

www.singlesite.nl

Leuke blogs over flirten en inspirerend leven

www.start2flirt.nl De naam zegt het al, dit gaat over flirten, versieren en verleiden

www.inspirerendleven.nl Veel informatie en inspiratie. Over persoonlijke groei, spiritualiteit en natuurlijk de liefde.

Leuke blogs geschreven door singles

Leuke blogs van singles over het single bestaan en hun ervaringen:

singlewillem.wordpress.com

singleanna.wordpress.com

Hiermee heb ik je 10 blogs en websites gegeven waarvan sommigen minder bekend zijn maar wel zo leuk. Kijk rond en kom dan weer terug op dit blog. Dat hoort ook in dit rijtje thuis.

Bonus: Nog 2 leuke blogs over de Wet Aantrekking

In het Engels the Law of Arttraction, bekend van The Secret

www.verrijkjeleven.nl

Weet jij ook nog leuke blogs of websites, die hier zouden kunnen staan? Dus niet de bekende datingsites maar juist een beetje anders? Leuk als je het hieronder laat weten. Ik ben benieuwd!

Lees dit ook eens

Jouw Jaar 2013 Maak komend jaar Jouw jaar. Vorige keer ging het over allerlei vormen van opruimen. Opruimen en opnieuw beginnen. Nu is het tijd om plannen te maken. ...
Monogamie Is Dat Natuurlijk? Als je ooit bedrogen bent, zul je je afvragen: is monogamie natuurlijk? Zal ik ooit de liefdevolle en veilige relatie vinden die ik zo graag wil hebbe...
Goede Voornemens In De Liefde – En Dan? Ook als het om liefde en relaties gaat, kun je goede voornemens hebben. December en januari zijn de maanden dat we ons het meeste met goede voornemens...
De 12 Meest Gelezen Artikelen In 2017 Gelukkig Nieuwjaar Allemaal! Ik wens jullie allemaal een voorspoedig en vooral liefdevol 2018 toe. Ook ik kom weer met een lijstje! Hieronder v...