10 Verliefdheid Symptomen

Verliefdheid symptomenSoms hebben we het zelf niet in de gaten, dat we verliefd zijn. Plotseling voelen we ons lichter en gaan we met meer plezier dan gebruikelijk naar de plaats waar we hem of haar regelmatig zien. Wil je meer zekerheid of je verliefd bent, dan zijn hier 10 verliefdheid symptomen:

Of je het nu leuk vindt of niet, als je meer dan één van deze 10 verliefdheid symptomen herkent bij jezelf, ben je verliefd.

1. Je hebt geen trek, vergeet om te eten

Dat betekent niet alleen dat je afgeleid bent maar ook dat je die persoon liever hebt dan dat je eten wilt hebben, dus je vergeet het gewoon.

2. Je betrapt jezelf erop dat je steeds glimlacht

Verliefdheid zorgt voor een goed gevoel waardoor je als vanzelf glimlachend door het leven gaat.

3. Je kunt de ander niet aankijken

Het is plotseling moeilijk geworden om normaal met degene waar je verliefd op bent, te praten omdat je bang bent dat wanneer je hem of haar aankijkt, zij zullen zien dat je zo ongeveer wegsmelt. Een goede truck: kijk naar hun voorhoofd als je met ze praat.

4. Je denkt aan de ander terwijl je je aankleedt

Zeg niet dat je het nooit gedaan hebt. Je begint je af te vragen of hij of zij dat blauwe of witte shirt mooier zou vinden en je besteedt meer aandacht aan je haar. Kan nooit kwaad.

5. Je beseft dat je hem of haar mist als die niet in je omgeving is

Als je iemand normaal gesproken op je werk of de sportclub ziet en hij of zij is er een keer niet, heb je het gevoel dat het er saai is terwijl je niet weet hoe dat komt.

6. Je wordt jaloers om gewone dingen

Als je hoort dat de ander uit eten is geweest of naar de film, wordt je jaloers of bang. Waarom werd je niet uitgenodigd en met wie is zij of hij gegaan? Je probeert het uit te vinden door te ‘vissen’ naar antwoorden.

7. Je stelt je voor hoe jullie kinderen eruit zouden zien

Ho, ho.

8. Mensen zeggen dat je straalt

Het gevoel van verliefd zijn is lichamelijk en, net als lachen, kan het een gezond en verjongend effect hebben. Daarom is het goed om dat gevoel te hebben, zelfs als dat gericht is op de verkeerde persoon – maak alleen geen domme fouten!

9. Je wordt zorgzaam

Of je nu een man of een vrouw bent, je neemt traktaties mee naar kantoor of de sportclub (of waar die ander zich mag bevinden) en je let op of die ander daar notitie van neemt. En je houdt je huis schoon en opgeruimd voor het geval die ene langs zou komen – dit zijn absolute verliefdheid symptomen die aantonen dat je gevallen bent.

10. Je kunt je niet concentreren

Misschien zelf terwijl je dit artikel leest – je realiseert je plotseling dat er al een half uur verstreken is. Dat komt omdat je zit te dagdromen. En je bent zoooo verliefd!

Ben je blij met je verliefdheid symptomen?

Het kan heerlijk zijn en het kan vreselijk zijn. Dat laatste vooral als je niet weet waar je aan toe bent of als je zeker weet dat dit nooit iets kan worden. Dan is het maar goed dat deze verliefdheid symptomen je duidelijk maken hoe het met je gesteld is.

Lees dit ook eens

5 Signalen Dat Je Verliefd Bent Op Het Idee Van Li... Stop ermee om de perfecte partner te vinden. Je wilt liefde van een persoon, niet van de idee van een persoon. Verliefd op het idee van liefde, het ko...
Liefde Maakt Blind, Of Niet? "Liefde maakt blind". Een bekend gezegde. Maar wat wordt daar nou mee bedoeld? Het zijn altijd anderen die het zeggen als ze niet begrijpen hoe het k...
Verliefd Worden En Blijven Als we verliefd worden, willen we graag dat deze situatie altijd blijft bestaan. Helaas hebben we allemaal meegemaakt dat dit zomaar plotseling kan ve...
Hoe Kun Je Verliefdheid Bij Mannen Herkennen? Er zijn veel vrouwen die willen weten hoe ze verliefdheid bij mannen herkennen kunnen. Waarschijnlijk willen ze zekerheid hebben of ze een kans maken ...