5 Eigenschappen Waar Vrouwen Van Houden

Waar vrouwen van houdenAls je als man tot de conclusie bent gekomen dat het tijd wordt om je te binden en je op zoek bent naar een vrouw om je leven mee te delen, lees dan door want… hier lees je waar vrouwen van houden.

Het vraagt om een heel andere houding en andere vaardigheden dan als je iemand wilt versieren voor de korte termijn. Je moet ook in de ogen van een vrouw geschikt zijn om een relatie mee op te bouwen. En wanneer ziet een vrouw jou als “relatiemateriaal”?

Waar vrouwen van houden: 5 eigenschappen die je geschikt maken voor een relatie

Vrouwen zien jou als “relatiemateriaal”als je de volgende eigenschappen en kwaliteiten in voldoende mate hebt ontwikkeld.

1. Emotionele volwassenheid

Als je contact wilt maken met een leuke vrouw, is je vermogen om op een volwassen manier te communiceren, stabiliteit en zelfcontrole belangrijk – en dit wordt alleen maar belangrijker als de relatie groeit.

Vrouwen voelen direct aan of een man nerveus is, oneerlijk of egoïstisch en wijzen dit direct af. Ze voelen dit het op afstand aan… het is dus cruciaal dat een man het tegenovergestelde ontwikkelt van dit onvolwassen gedrag en dit toont zodra hij een vrouw ontmoet.

Dit gedrag noemen we emotioneel volwassen en stabiel. Een houding van zelfvertrouwen in elke situatie. Daarmee bewijst hij dat hij ook succes kan hebben als het niet meer alleen om hem draait.

Het is een staat van zelfvertrouwen, niet van hongerig of wanhopig zijn. Een soort innerlijke rust die bewijst dat hij de kracht en het geduld heeft benodigd om een goede partner te zijn, waarbij zijn eigen behoeften niet meer op de eerste plaats komen.

Dit is het eerste waar vrouwen van houden.

2. Aanwezigheid in het moment

Als jouw zelfvertrouwen de deur geopend heeft bij een vrouw, is de volgende stap aanwezigheid in het moment.

Aanwezigheid is het vermogen om er voor een vrouw te zijn. Te laten zien dat jij begrijpt wat voor haar belangrijk is in het leven en relaties. Dat je bereid bent om haar te steunen en haar te helpen om haar dromen waar te maken. Door bijvoorbeeld

  • Als ze gekwetst is, haar te laten weten dat je er voor haar bent en dat je haar wilt helpen om haar probleem op te lossen.
  • Als ze iets te vieren heeft, haar plezier groter te maken door haar plezier en vreugde enthousiast te delen.
  • Als ze zich verveeld, iets leuks te verzinnen zonder dat ze daarom vraagt.

Allemaal voorwaarden om een diepe, duurzame relatie te creëren.

Hoe krijg je dat voor elkaar?

Het is niet makkelijk maar het komt van binnen uit. Het gaat niet om versierspelletjes, waarbij het om jezelf draait. Waar het om gaat is dat je haar behoeften op de eerste plaatst zet.

Dit is het tweede, heel belangrijke, waar vrouwen van houden.

3. Ambitie

De ambitie van een man is zijn doel in het leven. Wat hij wil bereiken en hoe hij denkt daar te komen.

Zijn ambitie bepaalt wie hij is, wat hij doet en waarom hij dat doet. Je zou het niet denken maar het zijn allemaal zaken die ook nodig zijn om een relatie met een andere persoon in stand te houden.

Totdat een man weet wat hij wil in het leven, zal hij niet in staat zijn om een hechte band op te bouwen met een partner. Erger nog, als hij dergelijke beslissingen uitstelt, zal het zijn vermogen om aanwezig te zijn voor haar verminderen, doordat hij nog te veel met zichzelf bezig is.

Vrouwen zijn dol op mannen met een duidelijk doel in het leven. Ze vinden dat buitengewoon aantrekkelijk.

Daarom moeten mannen, als zij werkelijk als relatiemateriaal gezien willen worden, eerst weten wat ze willen en een begin maken met het bereiken daarvan.

Begint het je te dagen waar vrouwen van houden?

4. Passie

Passie is de energie waarmee een man zijn doelen najaagt. Het is de reden waardoor hij ’s morgen enthousiast zijn bed uit komt.

Hoe kan hij zonder enthousiasme voor zijn eigen leven, dit graag willen delen met een ander?

5. Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is het harde werk dat nodig is om een emotioneel volwassen man te worden die klaar is voor een relatie.

Het is de moeite die nodig is om zelfvertrouwen te krijgen en een stabiele persoonlijkheid te ontwikkelen.

Het is de vastberadenheid om aanwezig te zijn in het moment.

Het is de toewijding waarmee je gepassioneerd een doel najaagt.

Het vermogen om je steeds weer opnieuw te verbinden… gehecht en gepassioneerd, met de vrouw van je dromen.

Wat je moet doen om klaar te zijn voor een relatie

Als je iets moet leren om emotioneel volwassen te worden… doe het.

Als je angst voor afwijzing moet overwinnen of kwetsingen uit het verleden… doe het.

Als je zelfvertrouwen op moet bouwen om vrouwen te benaderen… doe het.

Zonder het ontwikkelen van deze eigenschappen waar vrouwen van houden, zullen je relaties op niets uitlopen.

Fijn als je dit artikel wilt delen of een reactie geeft.

Afbeelding: Scultura Fitness Magazine

Lees dit ook eens

Met Zelfvertrouwen Je Ware Liefde Vinden Als je nog steeds single bent en en er naar verlangt dat die ene speciale in je leven komt om je leven mee te delen, plezier te hebben en samen te zij...
Vrouwen Versieren, Wil Je Meer Succes? Iedere man wil graag vrouwen versieren, zeker als hij vrijgezel is. Of hij nu wel of niet op zoek is naar een relatie en zijn ware liefde, de jacht ze...
De Exclusieve Relatie Nu je de eerste twee fasen in het proces van het opbouwen van een relatie kent, weet je al veel meer over wat een toegewijde, exclusieve relatie eigen...
Wat Wil Een Man In Een Relatie? Wat een man in een relatie wil, is voor vrouwen niet altijd te begrijpen. En als je een vrouw bent die al erg lang single is en veel mannen ontmoet ma...