6 Signalen Dat Hij Verliefd Op Je Is

Hij verliefd op jeKen je dat, dat je je afvraagt of de man waar je mee omgaat eigenlijk wel verliefd op je is? Is hij serieus, meent hij het echt? Je zoekt naar signalen dat hij verliefd op je is.

Sommigen zullen vinden dat je dat vanzelf kunt merken en dat de signalen heel duidelijk zijn. Maar dat is niet altijd het geval. Als je bijvoorbeeld omgaat met een man die introvert is of als de relatie nog vrij nieuw is. Als je wilt weten of hij echt voor je gaat, let dan op de volgende 6 signalen.

Signalen dat hij verliefd op je is

1. Hij luistert aandachtig als jij aan het woord bent. Hij kijkt je aan en kijkt niet rond. Hij zal echt naar je luisteren en ingaan op wat je te zeggen hebt.

2. Hij is geïnteresseerd in je leven en wil weten waar je blij van wordt. Hij interesseert zich zowel voor je professionele als je persoonlijke leven. Een man die echt verliefd op je is en voor je gaat, zal ervoor zorgen dat jij een fijne relatie hebt met hem en zijn leven samenvoegen met het jouwe. Hij zal alles doen om jou gelukkig te maken.

3. Hij wil je familie en vrienden leren kennen. Hij probeert daar niet onderuit te komen maar verheugt zich erop om ze te ontmoeten. Hij wil deel uitmaken van jouw leven.

4. Hij doet kleine dingen om je te verrassen. Om een paar voorbeelden te geven: hij laat ’s morgens een klein, lief berichtje achter, sms’t je overdag om te laten weten dat hij aan je denkt, hij heeft gekookt als je thuis komt of maakt een plan voor een leuke avond samen.

5. Hij staat voor je klaar, ook als het om kleine dingen gaat. Of je nu een meningsverschil met een vriendin hebt of een vervelende dag op je werk hebt gehad, hij is er voor je. Hij luistert naar je, steunt je en zal misschien advies geven. Hij wil jouw rots in de branding zijn en je behulpzaam zijn, ook bij de meest triviale dingen.

6. Hij praat over de toekomst en is niet bang voor een vaste relatie. Hij vindt het leuk om plannen voor de toekomst te maken en dat is een belangrijke aanwijzing dat hij verliefd op je is. Dat kan bijvoorbeeld een plan zijn om samen een korte vakantie te houden of naar een evenement te gaan. Hij polst of jij dat ook leuk vindt en plant zo kleine dingen voor jullie samen. Dat betekent niet dat hij er klaar voor is om morgen met je “naar het altaar te lopen”, maar het geeft wel aan dat hij zich afvraagt of hij dat in de toekomst zou willen.

Dit waren de 6 signalen dat hij verliefd op je is.

Hier is een uitstekende bron waardoor je ontdekt hoe je een man naar je laat verlangen, zelfs als hij nu niet verliefd op je is.

Lees dit ook eens

De Kenmerken Van Verliefdheid En Meer Vorige keer ging het over emoties en gevoelens in liefde en relaties, en een van de belangrijkste daarvan is verliefdheid. Over de kenmerken van verli...
Hals Over Kop Verliefd? >> 6 Symptomen Ben je zo verliefd dat het pijn doet en je het gevoel hebt dat je hals over kop verliefd bent geworden? De eerste verliefdheid kan zo intens zijn dat ...
Hij Doet Afstandelijk? Zo komt Hij Terug! Hij doet afstandelijk maar dat is niet nodig: je kunt het voorkomen. De manier waarop een vrouw haar gevoelens uit als een man afstand neemt, kan ervo...
10 Verliefdheid Symptomen Soms hebben we het zelf niet in de gaten, dat we verliefd zijn. Plotseling voelen we ons lichter en gaan we met meer plezier dan gebruikelijk naar de ...

Een reactie plaatsen