7 Signalen Dat Hij Geen Goede Partner Is

Geen goede partnerHier zijn zeven signalen dat hij geen goede partner is en ook niet zal worden. Hij is gewoonweg niet geschikt voor een relatie. Ik schreef er ook al over in Foute mannen herkennen.

Je hebt een leuke man ontmoet en alles lijkt er op te wijzen dat je eindelijk iemand hebt gevonden waarmee je nog lang en gelukkig zult leven.

Heerlijk!

Maar kijk eens goed, beter gezegd let eens goed op de volgende 7 signalen. Als hij ook maar één daarvan toont in zijn gedrag dan is hij niet geschikt voor een relatie. Geloof het of niet maar als je met hem doorgaat, zul je vroeg of laat ernstig teleurgesteld worden.

Deze 7 signalen waaruit blijkt dat een man niet geschikt is voor een duurzame relatie en dus geen goede partner is, zijn:

  1. Jij neemt in bijna alle communicatie het initiatief. Jij belt, sms’t hem als eerste. Jij zoekt zijn gezelschap als eerste. Jij doet voorstellen om samen dingen te doen en jij bepaalt de gang van zaken. In dit geval geef jij veel meer dan je terug krijgt. Hij is in ieder geval niet zo geïnteresseerd in jou dan jij in hem.
  2. Zijn lichaamstaal. Let op zijn lichaamstaal. Als jij praat over iets dat belangrijk voor je is, richt hij zich dan jouw kant op en kijkt hij je aan? Of kijkt hij weg en draait hij van je weg? In het laatste geval is hij niet geïnteresseerd in wat jij te melden hebt. Lijkt me niet goed om een relatie mee aan te gaan.
  3. Zijn emotioneel potentieel. Merkt hij het op als jij bijvoorbeeld gestrest bent of anderszins emotioneel? Is hij in staat om jou te steunen als je dat nodig hebt? Zo niet, dan kun je hem beter verder links laten liggen.
  4. Is het een leugenaar? Doe de leugens test. Om erachter te komen of hij een notoire leugenaar is, kun je er eenvoudig op letten of hij regelmatig kleine leugentjes vertelt. Doet hij dat wekelijks, hoe moet het dan gaan als het op de grote dingen aankomt?
  5. Hij wil de controle houden. Alles moet gaan zoals hij het bedacht heeft en wanneer hij het wil. Hij houdt geen rekening met jouw wensen en met wat jij leuk vindt.
  6. Houd hij zich aan afspraken en committeert hij zich? Zegt hij “Ik zie wel wanneer ik je weer bel”? Of “We gaan morgen naar de film, ik haal je om zeven uur op”. En doet hij dat dan en is op tijd? Dat zijn dingen waaraan je kunt zien en testen of hij in staat is om zich aan een relatie te committeren.
  7. Zijn knuffelgehalte. Sommige mensen hebben meer behoefte aan aanraking en geknuffel dan anderen. Die behoefte moet bij beide partners hetzelfde zijn. Dus als jij graag regelmatig een arm om je heen wilt voelen of een aai over je hoofd en je partner vindt dat onzin (ik ken er een die dat iets voor kinderen vindt!), dan heb je de goede niet te pakken. Omgekeerd geldt dat natuurlijk ook. Ben jij afstandelijk dan zul je beter bij iemand passen die dat ook is.

Neem je één van deze 7 signalen waar bij de man waar je mee omgaat, verbreek de relatie dan en zoek je heil bij een ander die meer geschikt is om je leven mee te delen. Zonde van de tijd – die niet meer terugkomt – om te blijven hangen in een relatie die niet goed voor je is met een man die geen goede partner is.

Bronnen die je meer vertellen over het vinden van een goede partner waar je wel iets aan hebt:

Mannen en Relaties – hoe je zijn hart voor altijd wint

Bindingsangst Verlatingsangst – ontdek hoe je hier mee omgaat

Lees dit ook eens

De Exclusieve Relatie Nu je de eerste twee fasen in het proces van het opbouwen van een relatie kent, weet je al veel meer over wat een toegewijde, exclusieve relatie eigen...
6 Fouten Die Vrouwen Maken Bij Mannen Heb je je ooit afgevraagd waarom leuke mannen plotseling afhaken? Heb je je ooit afgevraagd waardoor ze na een tijdje niet meer zo leuk zijn? Hier zij...
Hoe Kun Je Verliefdheid Bij Mannen Herkennen? Er zijn veel vrouwen die willen weten hoe ze verliefdheid bij mannen herkennen kunnen. Waarschijnlijk willen ze zekerheid hebben of ze een kans maken ...
De Juiste Partner Vinden – Hoe Doe Je Dat? "Ik ben single en op zoek naar een partner. Ik weet dat ik niet perfect ben. Hoe kan ik de juiste partner vinden voor mij waar het mee werkt? Hoe pak ...