Aandacht Van Een Man Vasthouden

Aandacht van een man vasthoudenMannen houden van vrouwen die volledig zichzelf zijn. Over het algemeen genomen natuurlijk, er zijn altijd uitzonderingen. Door authentiek en eerlijk te zijn, laat je zien wie je werkelijk bent. De aandacht van een man vasthouden wordt hierdoor veel makkelijker.

Het geheim van authentiek en eerlijk zijn ligt in volledige acceptatie van jezelf. Als je niet eerlijk bent tegen jezelf hoe kun je dan eerlijk zijn tegenover een ander?

Hier volgt een oefening in zelfacceptatie waarvan je je af zult vragen wat dat nu te maken heeft met de aandacht van een man vasthouden. Doe hem maar, dan zul je ervaren wat zelfacceptatie betekent.

Een oefening in zelfacceptatie

Om te bepalen hoe jij op dit moment precies voelt – zelfs als je altijd bezig bent om iets nieuws te leren of ander gedrag te proberen – kun je het volgende doen (lees eerst hoe en stop dan met lezen om het te proberen).

Kijk even weg van je scherm.

Kijk naar een boek, een stapel papier, een foto of schilderij aan de muur of wat dan ook.

Kijk ernaar, kijk er goed naar. Kijk naar de kleuren. Zie dat er meer dan één kleur is. Ook als het effen is, zul je verschillende nuances van de kleur zien. Kijk of er licht op schijnt, misschien is er licht aan de ene kant en aan de andere kant schaduw. Kijk naar de structuur van het oppervlak. Is het zacht of ruw, bobbelig of glad?

“Luister” nu naar je lichaam. Wat voel je alleen al door het kijken naar dit voorwerp? Als je merkt dat je oordeelt zoals “het is lelijk, oud of mooi” of gaat denken aan alles wat je nog moet doen, concentreer je dan weer op het voorwerp. Kijk er eenvoudig naar en merk wat je erbij voelt. Geef een naam aan dat gevoel.

Het kan iets verdrietigs zijn zoals een verdrietige herinnering. Het kan blijheid zijn omdat je van het voorwerp houdt. Het kan verveling zijn omdat je verder wilt lezen of ieder ander gevoel dat je ervaart.

Accepteer nu volledig wat je voelt. Accepteer het voorwerp precies zoals het is. En accepteer nu jezelf volledig, precies zoals je bent op dit moment. Net zoals je het voorwerp accepteert.

Keer dan terug naar dit artikel.

De aandacht van een man vasthouden door zelfacceptatie

De titel van dit artikel luidt “Aandacht van een man vasthouden”. Door bovenstaande oefening regelmatig te doen, zul je meer kwetsbaar durven zijn in het tonen wie je werkelijk bent. En die kwetsbaarheid maakt je onweerstaanbaar.

Kwetsbaar zijn, betekent dat jij jezelf op ieder moment accepteert en dat laat zien, ook aan de man waar jij op valt. Net zoals je het voorwerp accepteerde precies zoals het is, zonder oordeel. Je leert meer van jezelf te houden. Hierdoor zul je, stap voor stap, alle negativiteit over jezelf kwijtraken.

Kwetsbaar zijn betekent niet perse dat je persoonlijke dingen over jezelf vertelt. Het gaat niet over hoeveel je van een man houdt maar over hoeveel jij van jezelf houdt in de aanwezigheid van een man. De aandacht van een man vasthouden heeft alles te maken met jouw moed om helemaal jezelf te zijn.

Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer leuke mannen je zult ontmoeten. En, nog leuker, je zult hun aandacht krijgen en vasthouden. De aandacht van een man vasthouden heeft niets te maken met allerlei versiertrucs of overdreven gedrag en alles met helemaal jezelf durven zijn.

Lees meer hierover in Mannen en Relaties.

Fijn als je dit artikel deelt.

Afbeelding: leiasc

Lees dit ook eens

Wat Mannen Aantrekkelijk Vinden Veel vrouwen denken dat wat een man echt wil een vrouw is die er helemaal voor HEM is. Iemand die geeft en zorgzaam is en voor alles wat hij nodig hee...
Wat Wil Een Man In Een Relatie? Wat een man in een relatie wil, is voor vrouwen niet altijd te begrijpen. En als je een vrouw bent die al erg lang single is en veel mannen ontmoet ma...
Mannen Verleiden – Op 3 Niveaus Door de tijd heen zijn er verschillende ideeën ontwikkeld over mannen verleiden, over wat werkt en wat niet werkt. Over wat wel hoort en wat niet. Je...
Lichaamstaal Mannen Als je een leuke man ontmoet - op je werk, bij vrienden of als je uitgaat - zul jij je af gaan vragen wat hij denkt en of hij je leuk vindt. Maar het ...