Aandacht Van Een Man Vasthouden

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Aandacht van een man vasthoudenMannen houden van vrouwen die volledig zichzelf zijn. Over het algemeen genomen natuurlijk, er zijn altijd uitzonderingen. Door authentiek en eerlijk te zijn, laat je zien wie je werkelijk bent. De aandacht van een man vasthouden wordt hierdoor veel makkelijker.

Het geheim van authentiek en eerlijk zijn ligt in volledige acceptatie van jezelf. Als je niet eerlijk bent tegen jezelf hoe kun je dan eerlijk zijn tegenover een ander?

Hier volgt een oefening in zelfacceptatie waarvan je je af zult vragen wat dat nu te maken heeft met de aandacht van een man vasthouden. Doe hem maar, dan zul je ervaren wat zelfacceptatie betekent.

Een oefening in zelfacceptatie

Om te bepalen hoe jij op dit moment precies voelt – zelfs als je altijd bezig bent om iets nieuws te leren of ander gedrag te proberen – kun je het volgende doen (lees eerst hoe en stop dan met lezen om het te proberen).

Kijk even weg van je scherm.

Kijk naar een boek, een stapel papier, een foto of schilderij aan de muur of wat dan ook.

Kijk ernaar, kijk er goed naar. Kijk naar de kleuren. Zie dat er meer dan één kleur is. Ook als het effen is, zul je verschillende nuances van de kleur zien. Kijk of er licht op schijnt, misschien is er licht aan de ene kant en aan de andere kant schaduw. Kijk naar de structuur van het oppervlak. Is het zacht of ruw, bobbelig of glad?

“Luister” nu naar je lichaam. Wat voel je alleen al door het kijken naar dit voorwerp? Als je merkt dat je oordeelt zoals “het is lelijk, oud of mooi” of gaat denken aan alles wat je nog moet doen, concentreer je dan weer op het voorwerp. Kijk er eenvoudig naar en merk wat je erbij voelt. Geef een naam aan dat gevoel.

Het kan iets verdrietigs zijn zoals een verdrietige herinnering. Het kan blijheid zijn omdat je van het voorwerp houdt. Het kan verveling zijn omdat je verder wilt lezen of ieder ander gevoel dat je ervaart.

Accepteer nu volledig wat je voelt. Accepteer het voorwerp precies zoals het is. En accepteer nu jezelf volledig, precies zoals je bent op dit moment. Net zoals je het voorwerp accepteert.

Keer dan terug naar dit artikel.

De aandacht van een man vasthouden door zelfacceptatie

De titel van dit artikel luidt “Aandacht van een man vasthouden”. Door bovenstaande oefening regelmatig te doen, zul je meer kwetsbaar durven zijn in het tonen wie je werkelijk bent. En die kwetsbaarheid maakt je onweerstaanbaar.

Kwetsbaar zijn, betekent dat jij jezelf op ieder moment accepteert en dat laat zien, ook aan de man waar jij op valt. Net zoals je het voorwerp accepteerde precies zoals het is, zonder oordeel. Je leert meer van jezelf te houden. Hierdoor zul je, stap voor stap, alle negativiteit over jezelf kwijtraken.

Kwetsbaar zijn betekent niet perse dat je persoonlijke dingen over jezelf vertelt. Het gaat niet over hoeveel je van een man houdt maar over hoeveel jij van jezelf houdt in de aanwezigheid van een man. De aandacht van een man vasthouden heeft alles te maken met jouw moed om helemaal jezelf te zijn.

Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer leuke mannen je zult ontmoeten. En, nog leuker, je zult hun aandacht krijgen en vasthouden. De aandacht van een man vasthouden heeft niets te maken met allerlei versiertrucs of overdreven gedrag en alles met helemaal jezelf durven zijn.

Lees meer hierover in Mannen en Relaties.

Fijn als je dit artikel deelt.

Afbeelding: leiasc

Lees dit ook eens

Verleidingstips Voor Mannen Nu ik een heel boek geschreven heb voor vrouwen over hoe mannen denken over relaties, is het hoog tijd om aandacht te besteden aan verleidingstips voo...
Mannen En Relaties – Hoe Zit Dat? Mannen en relaties, het lijkt een lastige combinatie. Toch zijn er miljoenen mannen met een fijne en goede relatie. En dus ook miljoenen vrouwen. Het ...
Versiertips Voor Mannen Versiertips voor mannen is de laatste van 5 liefde tips. Alsof dit hele blog daar niet over gaat! Als je op het moment problemen hebt met het ontmoet...
Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil? Wanneer ben jij de vrouw die hij wil? Een man weet niet wat hij wil, vaak door jouw gedrag. Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet no...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen