Aantrekkingskracht Creëren Als Man

Aantrekkingskracht creëren als manAantrekkingskracht creëren als man vraagt om een aantal vaardigheden.

Mannen denken dat als ze goed genoeg zijn met vrouwen of de goede vrouw tegen komen, al haar gedrag zal veranderen en ze als vanzelf op één lijn zullen zitten. Dit is niet het geval.

Eerder verschenen artikelen over dit onderwerp zijn verleidingstips voor mannen en versiertips voor mannen.

Heb je haast en zoek je meer tips, kijk dan hier:

 Vandaag Vrouwen Versieren

Aantrekkingskracht creëren als man – hier zijn 10 tips

Sommige mannen beschikken van nature over de vaardigheden die deze aantrekkingskracht creëren. Laten we eens kijken wat zij doen, zodat jij als je er niet zo in bedreven bent, ervan kunt leren.

1. Laat haar over zichzelf praten

Veel mannen praten veel over zichzelf vooral om te laten zien hoe goed ze zijn en zichzelf daarmee te bewijzen. Dit gedrag toont vooral onzekerheid en maakt duidelijk dat je iets voor elkaar wilt krijgen. Vrouwen houden hier niet van en zullen je afwijzen.

Om indruk je maken moet je subtiel te werk gaan. Geef haar de ruimte om zelf te bepalen of ze jou goed genoeg vindt. Als het gaat om onzichtbare zaken als aantrekkingskracht, hebben woorden veel minder invloed dan je denkt. Vraag dus niet of ze het leuk heeft met je, of ze jou aardig vindt en of ze meer in je ziet. Praat ook niet over je geweldige auto of hoeveel opslag je hebt gekregen.

Stop ermee om iets te forceren, geef aandacht en zorg ervoor dat ze jouw gezelschap plezierig vindt. Vrouwen houden van mannen die hen een bepaald GEVOEL geven, niet van mannen die hen rationeel willen bewijzen dat zij in staat zijn om hen dit gevoel te geven. Overtuig haar nergens van, doe leuke dingen en laat haar bepalen wat ze ervan vindt.

2. Zorg dat zij zich goed VOELT

Vrouwen houden van emoties. Als je over saaie dingen praat zoals je werk of het weer zal ze niets voelen. Het zal haar vervelen.

Als je wilt dat ze aan je blijft denken moet je haar emotioneel betrekken. Je hoeft daarvoor niet over gevoelens te práten. Een goede manier is om haar aan het lachen te maken. Wees onvoorspelbaar. Praat over gekke dingen of laat haar praten over dingen die echt iets voor haar betekenen. Ga iets doen, zoals sporten of een dansfeest of museumbezoek.

3. Gedraag je niet zoals tegenover je vrienden

Als je een leuke, sexy, flirterige stemming wilt creëren, behandel haar dan hoffelijk. Geef haar het gevoel dat ze vrouw is. Ze zal reageren door zich steeds vrouwelijker te gedragen.

4. Leer om te praten over dingen die vrouwen interessant vinden

Zorg ervoor dat je voldoende weet van onderwerpen die vrouwen interessant vinden.

5. Uiterlijk is belangrijk maar niet zoveel als je denkt

Vrouwen vinden uiterlijk lang niet zo belangrijk als mannen.

Natuurlijk, als je strak in je vel zit, zul je meer succes hebben bij vrouwen, maar het is niet essentieel.

Wat vrouwen aantrekt, is het gevoel dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Vrouwen voelen zich zelden aangetrokken tot mannen met een lagere status maar gaan vaak voor een man die sociaal aanzien heeft. Ze gaan dus eerder voor een man met een hoge status die er gemiddeld uitziet dan voor een man die er goed uitziet maar een lagere status heeft dan zijzelf.

Signalen van sociaal aanzien zijn: persoonlijke stijl, veel vrienden, aandacht van andere vrouwen, het middelpunt van de aandacht zijn.

6. Raak niet van streek als zij dat is

Vrouwen kunnen soms van streek raken. Ze willen zich er niet verantwoordelijk voor voelen als jij daardoor ook van streek raakt. Een van de dingen waarmee je kunt laten zien dat je een man bent die zichzelf onder controle heeft, is dat je er tegen kunt als zij van streek is, zelfs als het over jou gaat.

Als je kalm blijft in zulke situaties – als ze van streek is, huilt of bang is – zal je aanzien in haar ogen enorm stijgen. Aantrekkingskracht creëren als man wordt zo heel makkelijk.

7. Geef haar geen advies

Weersta de behoefte om haar van advies te dienen, tenzij zij er expliciet om vraagt. Als zij haar hart lucht over iets, laat haar dan praten en luister alleen maar. Val haar niet in de rede en kom niet met oplossingen. Zeg alleen maar iets als “Ik weet hoe je je voelt”.

8. Leer luisteren naar subtiele hints

In tegenstelling tot mannen, die ervan houden om precies te zeggen wat ze wel of niet leuk vinden, doen vrouwen dat meer op een suggestieve manier, geven ze hints, waarbij ze hopen dat jij een van de weinige mannen bent die dit oppakken. Probeer tussen de zinnen door te luisteren. Als een vrouw bijvoorbeeld zegt “Zou het niet leuk zijn om…”, kun je dat vertalen als “Ik wil dat doen”. Als ze zegt “Ik weet het niet…”, vertaal dat dan als “Nee, dank je”.

9. Leer lichaamstaal te gebruiken

Neem een houding aan die status en interesse toont. Is het je ooit opgevallen dat mannen die door vrouwen aantrekkelijk worden gevonden een bepaalde manier van staan en bewegen hebben. Probeer rust en stabiliteit uit te stralen

10. Geef geld uit om je vaardigheden te verbeteren

Als je iets belangrijk vindt, beknibbel er dan niet op. Als je goed wilt worden met vrouwen is het soms noodzakelijk om geld uit te geven om er beter in te worden.

Bedenk wat belangrijk voor je is en maak er geen punt van om er in te investeren. Als een seminar of een boek of een cursus je aanspreekt – als je denkt “dit is wat ik moet weten” doe het dan. Stop nooit met het ontwikkelen van je vaardigheden.

Ik hoop dat deze tips je een startpositie hebben gegeven van waaruit jij jezelf kunt verbeteren en aantrekkingskracht creëren als man geen probleem meer voor je is. Meer weten? Kijk hier: Vandaag vrouwen versieren.

Lees dit ook eens

De Juiste Man Aantrekken – Hoe Doe Je Dat? Ik krijg regelmatig mailtjes van lezers met allerlei vragen. De juiste man aantrekken en houden, valt niet altijd mee. In dit artikel en de volgende z...
Bindingsangst Bij Mannen Kun Je Zo Herkennen Het is niet moeilijk om bindingsangst bij mannen te herkennen. Laatst kreeg ik een vraag van een lezeres hierover. Het verhaal is authentiek, al heb i...
6 Fouten Die Vrouwen Maken Bij Mannen Heb je je ooit afgevraagd waarom leuke mannen plotseling afhaken? Heb je je ooit afgevraagd waardoor ze na een tijdje niet meer zo leuk zijn? Hier zij...
Lichaamstaal Vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het 'lezen' van de lichaamstaal van vrouwen, kun ...