Over dit blog

Ieder einde is een nieuwe begin. Het oude verwerken en opruimen zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Leren wat er te leren valt en dat meenemen naar de toekomst. Wat niet leuk is overboord gooien, dat heb je niet meer nodig. als je dat doet, en niet blijft hangen in het verleden, zal je volgende relatie vele malen beter worden.

Dat heeft tijd nodig. Maar die tijd kun je goed benutten, ook als je verdriet hebt. Ik ben er om je te begeleiden in die tijd van de ene naar de andere relatie. Zodat je niet meer in die oude valkuilen trapt en wel de schatten vindt die jij waard bent.

Ik help je graag bij het vinden van de ware liefde voor jou. Daarom ben ik dit blog gestart, al in 2009.

Sinds 1992 heb ik als coach honderden mensen begeleid bij het realiseren van hun wensen. Dat vind ik heerlijk om te doen omdat ik er plezier in heb om anderen te helpen en te merken dat zij weer perspectief gaan zien, hun doelen bereiken en hun wensen vervuld zien. Dat ze ervan overtuigd raken dat hetgeen ze graag willen ook echt voor hun is weggelegd.

Het thema liefde en relaties houd me al jarenlang bezig.  Zowel door eigen ervaringen als die van cliënten en vrienden is het een onderwerp geworden waar ik me steeds meer in heb verdiept. Tenslotte lopen we vroeg of laat allemaal wel eens tegen een muur op! Alle moeilijke momenten in mijn leven heb ik gebruikt om mijzelf te ontwikkelen.

Na mijn HBO opleiding volgde ik aanvullende cursussen, ging naar workshops en congressen en nam ik deel aan werkgroepen met collega coaches. Ik verdiepte me in NLP, kernkwadranten, biografisch werk en The Work van Byron Kathy. Ik las talloze boeken over zelfontwikkeling, succes, de wet aantrekking, liefde en relaties en de Wet Aantrekking.

Het kan soms een mysterie zijn hoe mensen elkaar vinden en ook hoe ze bij elkaar blijven.

Toch zie je steeds meer singles,  en de verwachting is dat het er steeds meer zullen worden.  Dat heeft te maken met een zelfbewustwordingsproces waar wij allemaal mee bezig zijn: van jezelf gaan houden zodat je die liefde NIET meer komt HALEN  bij een ander maar KUNT GEVEN aan een ander. Wat je zelf niet hebt, kun je immers ook niet vrijblijvend geven?

Om je te helpen dit proces sneller te doorlopen en daardoor die echte ware liefde te vinden, die we toch allemaal zo heel graag willen, schrijf ik dit blog en bied ik mijn diensten aan.

Ik wens je alle liefde.