Alleen Seks Of Meer – Hoe Weet Je Dat Van Hem?

Alleen seks of meer?Wil hij alleen seks of meer? Hoe kom je daar achter? Op zich is het niet zo moeilijk maar voor veel vrouwen wel. Hoe dat komt? Ze zijn al met hem naar bed geweest of ze vragen zich op voorhand af hoe ze kunnen herkennen of een man alleen op seks uit is of meer wil dan dat.

Op zich is het een goede vraag om jezelf te stellen als je een relatie wil die meer om het lijf heeft.

Mannen zijn er over het algemeen goed in om een vrouw te versieren, gewoon voor de fun. Pas als ze besloten hebben dat het tijd wordt om zich te binden, gaan ze zoeken naar een vrouw waar zij hun leven mee willen delen. Sommige mannen komen daar nooit aan toe. Anderen blijven versieren totdat ze de goede gevonden hebben. Ze vragen zich helemaal niet af of het gaat om alleen seks of meer.

Meestal hebben ze zelf niet door dat ze meer voor een vrouw zijn gaan voelen. Maar dat gebeurt in de meeste gevallen alleen als er geen sprake is geweest van seks.

In alle gevallen is het jouw verantwoordelijkheid als vrouw om te weten wat je wilt en de mannen die je ontmoet daaraan af te meten.

 Zo weet je of hij alleen seks of meer wil

Als hij humeurig of afwijzend reageert als jij aangeeft voorlopig geen seks te willen, dan weet je al hoe laat het is. Respecteert hij dat en blijft hij contact met je houden, dan bestaat de kans dat hij je wil leren kennen. Voorlopig ken je hem nog lang niet goed genoeg om toe te geven aan seks. Tenzij het jou ook alleen om seks te doen is natuurlijk.

Ben je wel met heb naar bed geweest? De kans is groot dat hij zich vervolgens afstandelijk gaat gedragen of af en toe bij je terug komt, alleen voor de seks. Leuk of niet, zo zitten mannen in elkaar. Zolang ze geen emotionele band ervaren, is de passie na gedane zaken verdwenen.

Wil je weten hoe je een man aan je kunt binden en vooral hoe je uitmaakt of de man die je leert kennen bij je past als persoon, lees dan mijn e-book Mannen en Relaties. Daarin vindt je van A tot Z de antwoorden over mannen en of het alleen om seks of meer gaat. Jij kunt dat namelijk beïnvloeden.

Afbeelding: swopedesig

Lees dit ook eens

Hij Wil Geen Serieuze Relatie >> 7 Signalen Hoe weet je als vrouw of een man wel of geen serieuze relatie wil? Soms zou je willen dat je in zijn hoofd kon kijken want je kunt geen touw vastknope...
Liefde en Seks Lente! Tijd voor vlinders in je buik, verliefdheid, liefde en seks. Maar wanneer is het nu het één en wanneer het ander? Onze chemische huishouding we...

1 gedachte over “Alleen Seks Of Meer – Hoe Weet Je Dat Van Hem?”

Reacties zijn gesloten.