Als Liefdesverdriet Tips Alleen Niet Werken

Liefdesverdrtiet tipsAls liefdesverdriet tips niet werken, moet er meer gebeuren.

Een relatie die niet werkt is heel naar. Maar nu het uit is, is het eerste en belangrijkste dat je moet doen – wil je een nieuw leven opbouwen en een nieuwe relatie vinden – het vergeten.

Weet je dat het voor de meesten van ons onmogelijk is om twee dingen tegelijk te doen?

Doe dus alles behalve aan je ex en je verleden denken. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch, als je verder wilt met je leven is dat heel belangrijk.

Jij kent jezelf het beste: wat is het eerste leuke ding dat je gaat doen nadat je dit gelezen hebt?

DOE HET!

Je relatie is beëindigd en je ex laat je gekwetst en verdrietig achter. In plaats van een manier te vinden om hieruit te komen probeer je een manier te vinden om de aandacht van je ex terug te krijgen. Zelfs als je er van overtuigd bent dat het over is, probeer je dat. Ik weet het, het is moeilijk om een ex te vergeten vlak na een breuk. Toch moet je dat doen. Dat kun je vragen aan iedereen die liefdesverdriet tips geeft.

Waarom? Kan je iemand zomaar vergeten? Is het nodig om alle herinneringen aan je ex te wissen voordat je een nieuwe relatie kunt beginnen?

Liefdesverdriet tips waarmee je verder komt

Er zijn een aantal heel goede redenen waarom je moet proberen niet meer aan je ex te denken.

1. Vergeet je ex om zo goed mogelijk gebruik te maken van je tijd;

2. Het scheelt veel energie, want je verliest heel veel energie als je aan het verleden blijft denken.

3. Je verliest je zelfrespect en gevoel van eigenwaarde als je probeert de ander terug te krijgen of als je je tijd verdoet met aan je ex denken.

4. Je gezondheid lijdt er onder en het is mogelijk dat je ziek wordt.

Als je steeds denkt aan wat er was, weiger je namelijk om in het heden te leven of aan de toekomst te denken. Proberen om een ex te vergeten is als het in je eentje beklimmen van een hoge berg. Het is een klim omhoog waar alleen de juiste mentale houding kan helpen.

Als je aan je ex blijft denken wordt je negatief en je hele leven zal daaronder lijden. Je verliest je productiviteit, creativiteit en soms zelf je baan.

Verlies je eigenwaarde niet voor iemand die jou gekwetst heeft. Dat is een van de belangrijkste liefdesverdriet tips die ik je kan geven.

Het is belangrijk dat je alles verwerkt hebt voordat je een nieuwe relatie begint of zelfs maar uitkijkt naar een ander. Als je dat niet doet bestaat de kans dat de nieuwe relatie net zo eindigt als deze en eerdere relaties. Daarom zijn oppervlakkige liefdesverdriet tips niet voldoende.

Je hebt meer nodig om weer goed in je vel te zitten.

Zorg goed voor jezelf. Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.

Als je er nog niet aan toe bent om je relatie op te geven, is er een mogelijkheid om die te redden. Ontdek waarom deze methode werkt als magie voor honderden paren ongeacht hun situatie.

Maak gebruik van de liefdesverdriet tips in dit bericht en de verdieping in de boeken, dan kom je een stuk verder.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Ex terug banner

Lees dit ook eens

Begrijpen En Vergeven In dit tweede artikel van deze serie "Hoe herstel ik van een gebroken hart", gaat het over begrijpen en vergeven. Vorige keer, in het eerste artikel v...
Tips Tegen Liefdesverdriet In het vorige artikel ging het over verliefdheid en daar hoort vaak - helaas - liefdesverdriet bij. Deze keer een verzameling van alle artikelen op di...
Liefdesverdriet Na Een Jaar Of Langer >> Gevaarlij... We hebben allemaal een verleden. Maar liefdesverdriet na een jaar of meer, daar moeten we even bij stilstaan. We gaan door het leven terwijl we liefh...
Is Een Rebound Relatie Goed? Voor ik in ga op de vraag of een rebound relatie goed is, eerst maar eens vertellen wat het is. Niet? Letterlijk vertaald betekent rebound  "terugspr...