Als Mannen Afstand Nemen

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Als mannen afstand nemenVoor veel vrouwen houdt het niet op als een man zegt dat hij nog niet aan een vaste relatie toe is. Hoe komt dat? Als mannen afstand nemen, luisteren ze niet naar hem of ze geloven hem niet.

En wat gebeurt er dan? De volgende weken of zelfs maanden doen ze er alles aan om te proberen hem terug te winnen. Ze denken dat als ze hem zover kunnen krijgen om in te zien wat ze samen hebben, hij bij haar terug zal komen.

Als jij een dergelijke situatie hebt meegemaakt, zul je één van onderstaande reacties herkennen. Dit is het meest voorkomende gedrag van vrouwen in een dergelijke situatie, die een man helaas alleen maar voorgoed van haar verwijderd.

Als mannen afstand nemen doen veel vrouwen dit

Als mannen afstand nemen reageren veel vrouwen op een van de volgende manieren:

  • Pretenderen dat ze ook niets serieus wil en doorgaan met af en toe met hem naar bed te gaan in de hoop dat de relatie hierdoor zal groeien.
  • Bevriend blijven met hem en hem helpen met zijn problemen in de verwachting dat hij zal zien hoe waardevol zij is en toch een relatie met haar aan zal gaan.
  • Proberen om hem jaloers te maken door hem te vertellen dat ze met andere mannen omgaat, ook als dat niet zo is. Of met andere mannen naar bed gaan, die ze niet wil, in de hoop dat hij daar achter komt en haar terug zal willen.
  • Boos op hem worden en zeggen dat hij zich als een onvolwassen kind gedraagt en dat hij alleen maar bang is om een relatie aan te gaan. Proberen om een relatie met hem te krijgen om hem te “genezen”.
  • Proberen om zijn interesse te herwinnen door hem complimenten te geven, leuke dingen voor hem te doen en altijd voor hem klaar te staan mocht hij daar interesse in hebben. Dit lijkt op goede vrienden zijn maar is toch anders omdat hier ook vaak sprake is van seks.

En nu het vervelende nieuws.

Geen van deze reacties werken bij mannen.

Desondanks zijn dit vreemd genoeg de meest voorkomende reacties van vrouwen als een man zegt geen relatie te willen. Waarom doen ze dat dan in vredesnaam?

Niet omdat ze gezien hebben dat het bij een andere vrouw wel heeft gewerkt. Zij doet het omdat zij op dat moment denkt dat het zal werken, haar door emoties gedreven instinct zegt haar dit te doen.

Als jij een vrouw bent die veel met mannen is omgegaan – of het nu relaties waren of je broers zijn – heb je waarschijnlijk gemerkt dat zij zulk gedrag niet erg zinnig vinden.

Wat ik hier allemaal mee wil zeggen is dit: als je doet wat jij als vrouw, gedreven door je emoties, denkt dat zal werken bij een man, is de kans groot dat je niets bereikt. Als mannen afstand nemen, moet je ze met rust laten en…

Verander je aanpak

Dat betekent dat als je meer succes wilt hebben bij mannen en wilt communiceren op een manier die hem dichterbij brengt, je moet stoppen met gedrag dat voor jou vanzelfsprekend lijkt. En een begin maken met gedrag waar mannen zich toe aangetrokken voelen en waardoor ze meer in je geïnteresseerd raken.

De grootste uitdaging voor vrouwen die tot een man door willen dringen, voorbij de oppervlakkige aantrekkingskracht, en een duurzame relatie op willen bouwen, is hun emotionele reacties te beheersen, hun gedrag te veranderen naar een manier die werkt.

Als je kunt begrijpen hoe je eigen manier van denken bepaalt hoe je het gedrag van een man interpreteert en erop reageert en je bewust wordt van de nadere manier van denken van mannen en hoe hierop te reageren, zal het allemaal veel makkelijker worden.

Hoe je ervoor zorgt dat een man positief op je reageert, ontdek je in mijn e-book Mannen en Relaties.

Als je dat leest, zul je een groot inzicht krijgen en eindelijk begrijpen waarom het tot nu toe niet wilde lukken met mannen en waarom zij afstand nemen en welk gedrag WEL werkt.

Lees dit ook eens

Wat Wil Een Man In Een Relatie? Wat een man in een relatie wil, is voor vrouwen niet altijd te begrijpen. En als je een vrouw bent die al erg lang single is en veel mannen ontmoet ma...
Emotionele Veiligheid – Waardoor Een Man Zic... Emotionele veiligheid is iets heel belangrijks dat een man moet voelen om verliefd te worden en te blijven op een vrouw. Hij moet voelen dat hij zich ...
Hij Doet Afstandelijk? Zo komt Hij Terug! Hij doet afstandelijk maar dat is niet nodig: je kunt het voorkomen. De manier waarop een vrouw haar gevoelens uit als een man afstand neemt, kan ervo...
Hoe versier ik een vrouw? >> Casanova Bootcamp! Voor sommige mannen is het versieren en verleiden van vrouwen een lastige aangelegenheid. Hoe versier ik een vrouw is een gedachte die vaak door hun h...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen