Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil?

Man die niet weet wat hij wilWanneer ben jij de vrouw die hij wil? Een man weet niet wat hij wil, vaak door jouw gedrag. Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet nodig hebt voor jouw geluk, het verhogen van je je gevoel van eigenwaarde, om je eenzaamheid op te lossen of andere emotionele problemen waar je mee te kampen hebt.

Zorg dat je een vervuld leven hebt, blij bent met jezelf, jezelf de moeite waard vindt om wie je bent en plezier in je leven hebt. Zorg voor genoeg vrienden, leuk werk en vooral een eigen mening hebt.

Zodat je kunt en durft te zijn wie je bent, onafhankelijk van wat een ander daarvan vindt.

Eigenwaarde en zelfrespect zijn absolute voorwaarden om een gezonde relatie te creëren en te zorgen dat jij de vrouw bent die hij wil.

Een man weet niet wat hij wil, en nu?

Als een man niet weet wat hij wil, moet nadenken over de relatie of zegt niet aan een relatie toe te zijn, kan dat een aantal dingen betekenen:

 • Hij wil zo wie zo geen relatie;
 • Hij twijfelt;
 • Hij wil geen relatie met jou.

Dat laatste is niet leuk om te merken maar je kunt er zelf veel aan doen om in de ogen van een man wel de vrouw te zijn of worden waar hij een relatie mee wil.

Hoe kun jij er nu voor zorgen dat hij wel gaat weten wat hij wil?

Ik schrijf ‘gaat weten’ want veel mannen weten in aanvang zelden wat ze willen. Ze groeien daar langzaam naar toe, zonder dat ze het zelf beseffen. Jij speelt een belangrijke rol in de uitkomst van dat proces. Jij bent degene die hem laat weten wat hij wil.

Jij bent degene die hier de leiding heeft. De leiding over zijn emotionele proces.

Stapje voor stapje…

Wil je die stapjes leren kennen? Klik dan hier en ontdek hoe je hem laat beseffen dat jij zijn ware liefde bent.

Voor je gaat: fijn als je dit artikel wilt delen of een reactie achter laat. Of schrijf je in voor het gratis e-book dat voor je klaarstaat.

Lees dit ook eens

Emotioneel Onbereikbare Mannen – Zo Herken J... Het herkennen van emotioneel onbereikbare mannen, is niet zo moeilijk. Vorige keer stelde ik een aantal vragen over het emotioneel beschikbaar zijn va...
Waarom Mannen Trouwen In een Amerikaans onderzoek is onderzocht waarom mannen trouwen. De reden waarom ze met een bepaalde vrouw trouwen en niet met een andere. De uitkomst...
Bindingsangst Bij Mannen Kun Je Zo Herkennen Het is niet moeilijk om bindingsangst bij mannen te herkennen. Laatst kreeg ik een vraag van een lezeres hierover. Het verhaal is authentiek, al heb i...
Mannen Verleiden – Op 3 Niveaus Door de tijd heen zijn er verschillende ideeën ontwikkeld over mannen verleiden, over wat werkt en wat niet werkt. Over wat wel hoort en wat niet. Je...

5 gedachten over “Ben Jij De Vrouw Die Hij Wil?”

 1. Mijn man en ik zijn al 7 jaar samen. Sinds 2 maanden weet ik dat hij gevoelens heeft gekregen voor een ander. Sinds die tijd is hij ook bij zijn ouders ingetrokken. Na eerst heel erg boos te zijn geweest. Wil ik graag voor ons huwelijk vechten. Ik ontken niet dat het bij ons een tijdje geleden mis is gegaan. Dat komt vooral door het gebrek aan communicatie. Buiten dat hadden wij het best fijn samen. Ook hij vind dat, maar hij blijft nu in zijn twijfel hangen. We zien elkaar nog wel paar keer per week. Gaan leuke dingen doen. Maar de twijfel van hem begint mij op te breken. Hoe lang moet ik wachten? Is er nog een kans van slagen? Of wil ik dat te graag waardoor ik in deze relatie blijf hangen?

  • Heeft hij alleen gevoelens of een relatie met haar? Is het lust of liefde? Ik zou die vragen gewoon stellen. Gebrek aan communicatie betekent ook dat je niet vraagt of zegt wat je op je hart hebt. Op een rustige manier en niet alles opzouten tot de bom barst. Natuurlijk is er kans van slagen maar in dit geval zou ik niet wachten, het is uiteindelijk jouw man. Dus vraag hem recht op de man af wat hij wil. Weet hij dat niet dan geldt het volgende “een man die niet weet wat hij wil, wil niet wat hij heeft”. Je kunt hem ook zeggen dat hij binnen een bijvoorbeeld week een beslissing moet nemen, een ultimatum stellen.

 2. Mannen zijn slappe zakken als ze de vrouw laten bepalen hoe het contact zal verlopen… Waar zijn de mannen me ballen gebleven, die wel een vrouw de aandacht geven die ze nodig heeft zonder dat de vrouw constant moet letten op ZIJN signalen… Een relatie is toch geen spelletje? Wat een gedoe! Als we het zo zien dan zijn spelletjes inderdaad snel uitgespeeld.

  Als ik aandacht geef aan een man moet hij niet meteen schrikken van te veel aandacht, maar hier juist blij mee zijn of aangeven dat hij even tijd voor zichzelf wil hebben maar niet plotseling gaan “negeren” en je vol onzekerheid en vragen achterlaten. Het aantrekken afstoot principe vind ik zeer vermoeiend en achterlijk. Een man met ballen laat zien dat hij van zijn vrouw houdt en gaat hij er niet meteen met een ander vandoor als hij “te” veel of “te” weinig aandacht krijgt. Een echte man praat erover met zijn vrouw of geeft aan wat hij wil en zegt niet dat hij “twijfelt” of “niet weet waarom hij zich zo voelt”… Een echte man staat in contact met zijn gevoel en kan dit communiceren met zijn vrouw.

  Ben jij een échte man? Meld je aub:)

 3. Hallo!
  Ik heb al een tijdje te maken met een man die mij aan het begin ontzettend leuk vond. Toch liet hij al vrij snel weten dat hij niet wist hoe hij erin stond en het rustig wilde houden, dit kwam vrij plots. We spreken elkaar al bijna 2 maanden iedere dag een aantal keer maar er gebeurt niets. Nu heb ik dit al opgemerkt en dan zegt hij dat hij het zo leuk vind, mij wel snapt en als ik het niet vind opschieten dat maar aan moet geven en stoppen. Ik heb het gevoel dat er absoluut geen interesse is maar kan het contact dan ook niet verklaren, wat is er met deze man aan de hand? Mocht er geen interesse zijn dan was hij toch allang verdwenen? Moet ik het stoppen, ookal heb ik geduld? Alvast bedankt voor een eventuele reactie!

  • Dag Droom. Dat kun je dubbel opvatten: dagdroom en vaarwel zeggen tegen de droom. Het eerste lijkt het geval bij jou en het tweede kan ik je aanraden. Mannen vinden de aandacht van een vrouw leuk, maar dat wil niet zeggen dat ze daar een relatie mee willen. Er is niets met hem aan de hand, het is gewoon een man. En hij geeft precies aan wat hij van jou wil: dat jij het contact stopt. Doe je dat niet dan blijft hij met je spelen.

Reacties zijn gesloten.