De Goede Relatie Zoeken – deel 5

Goede relatie zoekenDe goede relatie zoeken wordt makkelijker als we weten wat we willen. Wie vinden we aantrekkelijk als we op zoek zijn naar ware liefde? Over het algemeen speelt je emotionele staat hierbij een doorslaggevende rol. Weet je niet wat je wilt met je leven, dan zul je iemand ontmoeten die dat ook niet weet. Dat gebeurt onbewust en pas na enige tijd kun je tot de conclusie komen dat dit toch niet was wat je wilde.

Omgekeerd is het ook zo.

Ben jij een blij en optimistisch mens dan zul je ook tot zulke mensen aangetrokken voelen en zij tot jou. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je aantrekt wat je op bewust niveau zo graag wilt maar waarvan jij je afvraagt waarom dat toch steeds maar niet wil lukken?

Dit is het vijfde deel van de serie Ware Liefde Vinden. In deel 1 gaf ik een overzicht van alle artikelen, in deel 2 ging het over het verbeteren van je fysieke aantrekkingskracht, in deel 3 over emotionele aantrekkingskracht en in deel 4 over de invloed die je met je gedachten en woorden op jezelf en anderen hebt.

In dit deel kun je lezen hoe je enthousiast wordt voor wat je echt wilt, de goede relatie en ook je onbewuste hierop kunt richten zodat je gemotiveerd raakt er ook daadwerkelijk iets aan te doen. Dat is wat je wilt, toch?

De ene keer kun je meer gemotiveerd zijn om tot actie over te gaan dan de andere keer en de ene keer ben je effectiever met je acties dan de andere keer. Dat komt door de manier waarop we ons een voorstelling maken van wat we willen.

Ik schreef al in het derde deel,“De Wet Aantrekking en Emotionele Aantrekkingskracht”, dat je jezelf de vraag moet stellen wat ware liefde voor jou betekent. Pas als je dat voor jezelf weet, kun je verder. Maar dat is niet het enige dat nodig is als we de goede relatie zoeken. Weten WAT je wilt is een eerste stap, nu gaan we het hebben over HOE je daar een voorstelling van kunt maken en die vervolgens in je onbewuste op kunt slaan zodat het gaat werken.

Bewust de goede relatie zoeken

Stel je hebt je ware liefde gevonden, het is helemaal zoals jij dat wilt. Hoe ziet dat eruit? Hoe gaan jullie met elkaar om? Wat doen jullie samen en wat niet? Stel je ieder detail voor van je ideale relatie. Wat zie je, hoor je, voel je? Stel het je voor alsof je naar een film kijkt.

Zie je het voor je? Let nu eens op hoe je ernaar kijkt. Is het een klein tv beeld of zit je in een bioscoop? Is het geluid hard of zacht? Ben je blij? Wat voel je? Maak het beeld zo groot mogelijk en let op wat er met je gebeurt.

Nu verplaats je jezelf in het beeld. Eerst keek je ernaar, nu doe je zelf mee. Je bent deel van wat er zich afspeelt. Een relatie zoeken hoeft niet meer, je bent deel van de relatie die je in de voorstelling hebt met je ware liefde.

Merk je dat je motivatie toeneemt, iedere keer dat je een stap verder gaat in wat hierboven beschreven staat? Als je zeer gemotiveerd bent om iets te doen, zijn de beelden die je daarbij hebt, groter, dichterbij, helderder en beweeglijker.

Bewustzijn, daar gaat het om. Bewust ZIJN betekent onder meer dat je gewaar bent van wat je denkt en voelt. Je gaat bewust een relatie opbouwen in plaats van dat het je allemaal overkomt.

Je onbewuste afstemmen

Normaal gesproken richt je je niet bewust op het maken van je voorstellingen van beelden, geluiden en gevoelens. Daardoor heb je weinig controle over je gevoel.

Door je heel bewust te richten op wat je WEL wilt, wordt je motivatie om je ware liefde te vinden veel groter. Daarbij zal je zelfvertrouwen toenemen en de overtuiging dat het ook zal gebeuren, je wensen vervuld zullen worden.

Herhaal jouw film dagelijks tot je merkt dat het een onbewuste voorstelling is geworden waardoor het niet meer nodig is je er bewust op te richten. Een relatie zoeken, hoeft dan niet meer, je zult hem vinden of gevonden worden.

Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Door op de bank te zitten dromen in je eigen film, zal hij of zij niet aan je voordeur kloppen. WAT je moet doen en WANNEER het beste moment daarvoor is, kun je lezen in het volgende en laatste artikel in deze serie.

Fijn als je hieronder reageert!

Lees dit ook eens

Onzekerheid In Relatie? – Hoe Weet Je Of Je ... Hoe weet je of je een echte exclusieve relatie hebt, en het niet gaat om een voorbijgaande affaire? Veel vrouwen vragen zich dat af als ze enige tijd ...
Nieuwe relatie en communicatie Een nieuwe relatie kan wat voeten in de aarde hebben, je grenzen bepalen ten opzichte van de ander bijvoorbeeld en de communicatie in de relatie. En s...
Mannen en een Relatie: Wat Hij Je Niet Vertelt Hoe denken mannen? Mannen en een relatie, het is soms lastig. Ik heb dit geschreven voor vrouwen, maar als je een man bent kun je ook iets over jezelf...
Intimiteit In Een Relatie – 10 Manieren Om H... Misschien heb jij vroeger een ideaal beeld gehad van een ideale relatie: romantisch, kwetsbaar, voor altijd verbonden. Je bent bepaald niet de enige. ...

2 gedachten over “De Goede Relatie Zoeken – deel 5”

    • Als je maar actie onderneemt, daar gaat het om. Het kan bij wijze van spreken negen keer ‘nee’ zijn en de tiende keer ‘ja’.

Reacties zijn gesloten.