De Juiste Man Aantrekken – Hoe Doe Je Dat?

De juiste man aantrekkenIk krijg regelmatig mailtjes van lezers met allerlei vragen. De juiste man aantrekken en houden, valt niet altijd mee. In dit artikel en de volgende zal ik aan deze vragen aandacht besteden.

Vragen die ik kreeg zijn:

  • Hoe trek ik de juiste man aan?
  • Hoe zorg ik ervoor dat hij voor me gaat?
  • Hoe een langdurige relatie te krijgen en te houden?

Hoe trek ik de juiste man aan?

Je trekt veel mannen aan in je leven, je ontmoet veel mannen en leert heel veel verschillende mannen kennen. Die vindt je al dan niet leuk en je kunt er al dan niet goed mee opschieten. Hierdoor leer je jezelf beter kennen.

En juist de mannen die je niet leuk vindt, waar je je aan ergert of waar je zelfs een conflict mee hebt, vertellen je veel over wie je zelf bent. En als je weet wie je zelf bent, wat je wilt en niet wilt, ken je ook je grenzen.

En dat is het begin bij het vinden van de juiste man.

Het gaat er dus in eerste instantie niet om wie je aantrekt maar wie je accepteert. Accepteer je iemand die niet aan je wensen voldoet of die je grenzen overschrijdt dan ben je verkeerd bezig.

In het proces van kennismaken kan het zijn dat het toch niet is wat je wilt. Je hebt weer iets over jezelf en wat je zoekt, geleerd!

Op naar de volgende tot je de juiste man hebt gevonden.

Het gaat dus niet in één keer.

Hoe zorg ik ervoor dat hij voor me gaat?

De juiste man aantrekken betekent dat hij voor je gaat. Zo simpel is het.

Maar mannen hebben veel meer tijd nodig om tot de conclusie te komen dat ze voor je willen gaan. En wat doe jij in de tijd die hij nodig heeft?

Wordt je ongeduldig? Ga je er te snel van uit dat jullie een relatie hebben en stel je de eisen die daarbij horen terwijl dat voor hem nog lang niet vanzelfsprekend is? Of vertoon je ander gedrag dat hem afstoot?

Een man heeft ruimte en tijd nodig waardoor hij zelf tot de conclusie kan komen dat hij voor je gaat.

Hoe een langdurige relatie te krijgen en te houden?

Dit is de laatste vraag die ik kreeg over dit onderwerp. Hoe je een langdurige relatie krijgt, staat hierboven al. En hoe houdt je hem?

  • Accepteer hem zoals hij is, probeer hem niet te veranderen. Als je dat wilt, is hij niet de juiste man.
  • Geef aandacht aan wat hij goed doet en laat dat merken.
  • Praat met elkaar, liefst dagelijks. Over de dingen van de dag en wat het met je doet.

Maar alles begint met weten wat je wilt en zo de juiste man selecteren.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Fysieke Aantrekkingskracht – deel 2 De wet aantrekking speelt ook bij het vinden van ware liefde een belangrijke rol. En fysieke aantrekkingskracht is hier een onderdeel van. In het eer...
De Wet Van Aantrekking – Het Bewijs Ooit gehoord dat mensen zeggen: "Sommige mensen hebben altijd geluk"? Dat zijn mensen die de Wet van Aantrekking niet kennen - de meesten van ons kenn...
Aantrekken En Afstoten – Wat Is Dat Voor Spe... Je kent het wel, het spelletje van aantrekken en afstoten. Het gebeurt al als je met iemand flirt: je kijkt naar elkaar, je kijkt weg, je kijkt weer n...
Emotionele Aantrekkingskracht Bij Mannen Een man moet zich diep en intens aangetrokken voelen om een duurzame, verbonden relatie met een vrouw te hebben - emotionele aantrekkingskracht. Dit v...