De Liefde Leven en Actie – deel 6

Liefde leven en actie

Ga jij de liefde leven?

We zijn toe aan het laatste deel van deze serie Ware Liefde Vinden. In de vorige delen kon je lezen hoe je zowel fysiek als emotioneel aantrekkelijk kunt zijn voor de liefde zoals jij die wilt. We hebben het ook gehad over de manier waarop je jouw bewuste wensen en je onbewuste gelijk kunt richten. In dit deel gaat het over actie.

Actie

Nu je de relatie met jezelf verbeterd hebt, een voorstelling hebt van wat ware liefde voor jou betekent en van je ideale relatie zul je, als het goed is, popelen om tot actie over te gaan.

Doelen stellen in de liefde klinkt natuurlijk best wel vreemd, toch is het belangrijk dat je het prioriteit nummer 1 maakt, wil je succes hebben. Besluit om er helemaal voor te gaan! De liefde leven is fantastisch.

WAT moet je doen en WANNEER je dat moet doen, daar gaat het nu in dit artikel over.

Wat je in de eerste plaats moet doen, is alles loslaten, ontspannen, en niet geforceerd bezig zijn met het zoeken en vinden van die partner. Je onbewuste is nu getraind, als je de vorige delen hebt gelezen en gedaan, en kan het verder zelf wel.

Dan kun je nu je intuïtie volgen, je impulsen. Je weet nooit waar je haar of hem zult ontmoeten en waarschijnlijk weet je ook niet direct dat je met de goede te maken hebt. Dus krijg je de impuls om naar een bekende toe te gaan, of een evenement of een seminar, ga! Het kan zijn dat je hem of haar daar ontmoet of dat je mensen ontmoet via wie je op een gegeven moment die goede partner voor jou tegen komt.

Het Goede Moment

Wat belangrijk is, is dat je het MOMENT pakt, het moment dat je de drang krijgt om iets te doen, maakt niet uit wat. Dat is het goede moment. Dus niet uitstellen tot morgen maar nu! direct handelen.

WANNEER is dan het goede moment om deze acties te ondernemen? Niet als je nerveus of onrustig bent maar als je het gevoel hebt dat je actie geïnspireerd is.

En wat is geïnspireerde actie?

Je onderneemt geïnspireerde actie als de voorstelling van je verlangens en wensen zo groot is, dat je vanzelf de dingen gaat doen die in je opkomen. De meeste mensen denken een plan uit of handelen omdat ze ergens voor weglopen, bang voor zijn. Als je bang bent om alleen te blijven en daarom actie onderneemt, ben je verkeerd bezig, het gaat er juist om dat je handelt vanuit een positief verlangen. De kans op een positief resultaat is anders klein of kortstondig.

Zoals gezegd, als je gevoel zo sterk is voor wat je wilt dat je als vanzelf actie onderneemt, dan spreken we van geïnspireerde actie. Als je je voorstelt hoe heerlijk een koel glas lekker drinken is, loop je vanzelf naar de koelkast, daar hoef je niet over na te denken. Dat is een eenvoudig voorbeeld van een dergelijke actie.

Zo is het ook met geïnspireerde actie als je de ware liefde wilt vinden.

Liefde Leven

Zet alles in het werk. Laat je niet ontmoedigen, ga door, vraag je af wat je van ieder contact leert, wel en niet leuk vindt en waarom. Zo kom je steeds een stukje dichter bij je doel tot je hem of haar echt gevonden hebt. Heb lief en ga ervoor!

Een van de dingen die je alvast kunt doen en die je nog beter voorbereiden op het vinden van jouw ware liefde  is het e-book “De Law of Attraction en de Liefde”  kopen voor echte liefde in je leven.

Lees dit ook eens

Wat Is Echte Liefde? Wat is echte liefde? Lees dit, beter kan ik het niet zeggen! Ik vond een prachtig stuk dat ik je niet wil onthouden. Hieronder vind je het. Echte li...
Meer Liefde In Je Leven? – 3 Simpele Stappen Laatst hoorde ik iemand zeggen, "Door te klagen word je een problemenmagneet". Ik bedacht hoe waar dat is - en hoe we dat snel kunnen veranderen door ...
Hoe Zoek Je Een Partner? Ben je al geruime tijd aan het zoeken naar een nieuwe partner en heb je het gevoel dat die nergens te vinden is? Dan wordt het tijd om je leven eens n...
Ware Liefde Vinden – deel 1 Ware liefde onder de mistletoe? Het is een Engels gebruik om met Kerstmis een bosje mistletoe op te hangen in huis. Wie daaronder staat mag gekust wor...