De Toekomst Van Jouw Liefdeleven Begint Nu

Toekomst liefdelevenDe toekomst van jouw liefdeleven begint nu. De feestdagen staan voor de deur. Een tijd die we graag doorbrengen met onze geliefden – vrienden en familie. Voor singles soms een tijd waar ze tegenop zien of juist een tijd waarin ze veel nieuwe mensen hopen te ontmoeten en zo de ware tegen te komen.

Dit blog is bedoeld voor mensen die weer single zijn na een lange relatie, mensen van ongeveer 25 jaar en ouder. Om hen te helpen om nu de ware te vinden. Maar je kunt je alleen openstellen voor een ander als je vrij bent. Je verleden hebt verwerkt en emotioneel vrij bent.

De komende tijd is bij uitstek geschikt om de balans op te maken. Van het afgelopen jaar, waar je nu staat en om te bepalen wat je het komend jaar wilt doen om je liefdeleven te veranderen.

Jouw liefdeleven het afgelopen jaar

Vraag je de volgende dingen af:

Wat is er gebeurd? Waar werd je blij van en waar niet van? Waarom? Wat zegt dat over jouw? Hoe heb je je ontwikkeld als het om je liefdeleven gaat? Ben je wijzer geworden en weet je beter wat je wilt van een relatie?

Waar sta je nu

Hoe voel jij je nu? Vandaag, deze week, deze maand? Kun je helemaal zijn wie je bent, vrij en blij in het hier en nu? Durf je dat? Emotioneel vrij en geen negatieve gevoelens meer? Kun je hier volmondig ja op antwoorden, gefeliciteerd! Zo niet, je kunt er iets aan doen.

Het komende jaar

Wat ga jij doen het komende jaar om een partner te vinden? Wat wil je bereiken? Maak een lijstje, hang of leg het op een plaats waar je het vaak tegenkomt zodat je kunt zien of je vorderingen maakt.

Dromen van een liefdevolle toekomst alleen is niet genoeg. Je moet er iets voor doen, vandaar een lijstje dat je hieraan herinnert wat je wilt doen. Het kan zijn dat je eerst meer wilt weten over liefde en relaties of dat je oude valkuilen wilt leren vermijden of dat je meer de deur uit wilt om nieuwe mensen te ontmoeten. Andere ideeën staan in deze artikelen: Goede voornemens en die van vorig jaar .

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven. Wat je vandaag doet, heeft invloed op je toekomst en je liefdeleven. iedere dag opnieuw. Welke stap ga jij vandaag zetten? De balans opmaken en dat lijstje maken?

Het begint altijd bij jezelf. Alles wat er in je leven gebeurt, begint bij jezelf. Als je daar vragen over hebt, mail me gerust.

Voor nu wens ik je een hele fijne tijd, fijne Kerstdagen en een liefdevol volgend jaar.

Je zou mij een groot plezier doen als je dit artikel liked of tweet of anderszins deelt. Dank je wel!

Lees dit ook eens

Vind 100 Artikelen Op Dit Blog! Dit is de honderdste! En ik wed dat je ze lang niet allemaal gelezen hebt. Ik schreef over allerlei aspecten die te maken hebben met het vinden van ee...
10 Leuke Blogs En Websites Voor Singles Om het je makkelijk te maken, ik heb 10 leuke blogs en websites verzameld en op een rij gezet. Ze hebben natuurlijk alles te maken met liefde, relatie...
Hoe Ziet Jouw Toekomst Eruit? Hoe ziet jouw toekomst eruit? Word jouw zicht op de toekomst belemmerd door je verleden? Met dezelfde problemen en valkuilen of weet je alles achter j...
Monogamie Is Dat Natuurlijk? Als je ooit bedrogen bent, zul je je afvragen: is monogamie natuurlijk? Zal ik ooit de liefdevolle en veilige relatie vinden die ik zo graag wil hebbe...

3 gedachten over “De Toekomst Van Jouw Liefdeleven Begint Nu”

  1. Herstel, ik zie dat ik schreef na iets meer dan een jaar, het is zelfs meer dan 2 jaar geweest dat ik samen heb gewoond..sorry..

  2. Mooi stukje..Mijn relatie is helaas net voorbij sinds 6 december, na iets meer dan jaar en mijn voornemen is nu eerst het geluk bij mijzelf te herontdekken en gelukkig te worden alleen. Ik kan nu echt niet in een andere relatie stappen, ik moet nu voor mijzelf kiezen..Bedankt voor de fijne blog updates..kom hier regelmatig en heb veel houvast aan je adviezen en geschreven artikelen. Fijne dagen en een ontzettend gelukkig en fijn 2014 gewenst!!

    • Dank je wel, Shobha! Heel goed wat je doet – eerst jij en dan pas een ander. Zoals ik al schreef, eerst emotioneel vrij zijn. Gaat je zeker lukken.

Reacties zijn gesloten.