De Wet Van Aantrekking – Het Bewijs

Wet van aantrekkingOoit gehoord dat mensen zeggen: “Sommige mensen hebben altijd geluk”? Dat zijn mensen die de Wet van Aantrekking niet kennen – de meesten van ons kennen hem niet.

Ze zeggen zoiets vanuit frustratie omdat ze het gevoel hebben dat dit onrechtvaardig is. Waarom horen zij zelf niet bij deze “geluksvogels”?

Maar het heeft niet te maken met “geluk hebben” – het is een wetenschappelijk bewezen verschijnsel, bekend als persoonlijke energiefrequentie of persoonlijk energieveld. En deze persoonlijke energiefrequentie heeft invloed op onze werkelijkheid, het leven dat we leiden.

Dat zul je misschien gek vinden maar de gedachte dat persoonlijke energiefrequenties invloed hebben op de werkelijkheid waar iemand in leeft, is niets nieuws. In oude culturen wordt er al eeuwenlang met deze kennis gewerkt. Om er een paar te noemen:

  • In China met Qi Gong en Tai Chi – methoden die met eigen energie werken om ontspannen en gezond te zijn of te worden;
  • In India met de Kundalini energie – waardoor een beter zelfbewustzijn bevorderd wordt;
  • In Japan met Reiki – waarmee ontelbare mensen genezen zijn.

Dit alles omdat deze methoden werken met de persoonlijke energievelden van mensen. In de Westerse wereld worden deze methoden nu ook volop toegepast.

Er is ook wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze persoonlijke energievelden en hun invloed op de persoon zelf, zijn of haar leven en omgeving.

De Wet van Aantrekking zichtbaar gemaakt in ijs

Dr. Masaru Emoto heeft aangetoond, in een beroemd onderzoek dat ik beschreef in “Liefde wint als jij dat wilt“, dat ijskristallen van water dat aan bepaalde verschillende emotionele energievelden is blootgesteld, een heel andere vorm en structuur hebben. Zo levert het woord liefde hele mooie kristallen op en het woord haat zeer chaotische vormen.

Gek hè? Het toont de kracht die onze geprojecteerde energievelden hebben op de wereld om ons heen. In dit geval water maar het geld voor alle materie. En bedenk eens dat 70% van ons lichaam uit water bestaat! En wat je uitstraalt dat trek je aan.

Onze omgeving bestaat ook uit energie. Einstein heeft in zijn Quantum Fysica aangetoond dat atomen en sub-atomen – de kleine deeltjes waaruit alle materie bestaat – zijn samengesteld uit kleine pakketjes energie. Alles is dus energie!

Jouw persoonlijke energieveld en de Wet van Aantrekking

Er is nog meer onderzoek gedaan. Dr. Davis Hawkins, psychiater en bewustzijnsonderzoeker, deed onderzoek naar het verband tussen atomen, energie en menselijk bewustzijn. Hij kwam tot de conclusie dat ieder mens een persoonlijk energieveld heeft.

Dat is een energieveld dat ieder mens omringt en dat invloed heeft op de omstandigheden en gebeurtenissen die we aantrekken in ons leven. Daarmee is de Wet Van Aantrekking verklaard.

Hawkins ontwikkelde een meetinstrument waarmee je het energieniveau van het persoonlijke energieveld van mensen kunt meten. De schaal loopt van 1 tot 1000 – waarbij 1000 het hoogste niveau is. De frequentie van liefde is 500. Gevoelens van schuld, angst en schaamte leveren hele lage energiefrequenties op.

Als je energieveld op het niveau van 500 – liefde – is, wordt je leven compleet anders. Je energieveld trekt als een magneet mensen en omstandigheden aan met dezelfde frequentie waardoor je positieve ervaringen gaat krijgen. Een eenvoudige verhoging van je energiefrequentie kan dus een groot effect hebben op jouw werkelijkheid. De Wet van Aantrekking wordt in het Engels de Law of Attraction genoemd.

De Law of Attraction en de Liefde

het mooie is dat je persoonlijke energieveld niet vast zit op een bepaalde frequentie. Op dezelfde manier waarop je jouw lichaam kunt trainen om het in vorm te krijgen of je hersens kunt trainen om bijvoorbeeld een nieuwe taal te leren, kun jij je energiefrequentie opnieuw afstellen.

Door de energieblokkades op te heffen die je nu tegen houden, kun je jouw persoonlijke energieniveau naar een hogere frequentie tillen – het niveau van liefde of hoger. En dan gaat de Wet van Aantrekking voor jou werken zoals jij het graag wilt.

Op onder andere bovenstaande kennis is mijn e-book De Law of Attraction en de Liefde gebaseerd. Wil je liefde in je leven, klik dan hier en schaf het aan!

Lees dit ook eens

Wet Van Aantrekking – Toepassen Op De Liefde... In de serie over een aantal thema's op dit blog, nu hoe je de Wet van  Aantrekking kunt toepassen op de liefde. Daar heb ik veel over geschreven, op...
Lichaamstaal Vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het 'lezen' van de lichaamstaal van vrouwen, kun ...
Hoe Blijf Ik Aantrekkelijk Voor Hem? Veel vrouwen rond de 40 vragen zich af hoe zij aantrekkelijk kunnen blijven voor hun partner. Het is de leeftijd waarop veel mannen naar jongere vrouw...
Wat Mannen Aantrekkelijk Vinden Veel vrouwen denken dat wat een man echt wil een vrouw is die er helemaal voor HEM is. Iemand die geeft en zorgzaam is en voor alles wat hij nodig hee...

Plaats een reactie