Een Man Verliefd Op Je Laten Worden

Een man verliefd op je laten wordenEen man verliefd op je laten worden, lijkt soms volstrekt onmogelijk. Toch heb je veel zelf in de hand. Het is mogelijk om hem zo te raken dat hij jou gaat zien als de enige met wie hij verder wil. Een man verliefd op je laten worden is heel goed mogelijk en het leuke is dat hij denkt dat het initiatief bij hem ligt.

Dit werkt ook als je een paar kilo te zwaar bent, moet concurreren met jongere vrouwen, je het gevoel hebt dat je hart te vaak gebroken is en denkt dat niets je kan helpen, als je denkt dat je status (baan, vermogen) te intimiderend is om een man aan te trekken of
als je denkt dat hij je niet als “relatiemateriaal” ziet.

Waarom wil je een man verliefd op je laten worden?

Twijfels over jouw relatie
Misverstanden

1. Verschil tussen mannen en vrouwen
2. Mannen praten niet
3. Signalen dat hij verliefd is
4. Erken hem als man
5. Beloon geen ongewenst gedrag
6. Bestraf geen gewenst gedrag
7. Zeg wat je wilt

Twijfels over jouw relatie

Hoe vaak heb je een relatie gehad die aanvankelijk perfect leek en waarvan je je later afvroeg waar het fout ging? Zijn de volgende gedachten herkenbaar voor je?

“Waar is hij? Hij belde en sms’te me voortdurend en nu heb ik het gevoel dat al het initiatief van mij moet komen, dat ik alle moeite moet doen”.
“Ik ben een leuke vrouw. Waarom nemen leuke mannen geen notitie van me?”
“Waarom schijnt hij niets meer om mij te geven?”
“Wat is er gebeurd? Heb ik iets fout gedaan?”
“Waarom hebben vrouwen die lang niet zo leuk zijn als ik, leuke, humoristische, succesvolle mannen en weten ze die ook te houden?”
“Heb ik mijn kansen verspeeld door te snel met hem naar bed te gaan?”
“Als ik mannen maar kon begrijpen!”

Je bent echt niet de enige. En voordat ik je de 7 tips geef, nog even dit:

Misverstanden

Een man verliefd op je laten worden, is eigenlijk een honderd procent mentale aangelegenheid.
Er is niets mis mee om met een man naar bed te gaan, als je dat wilt. Maar met hem naar bed gaan met de intentie dat hij dan meer om je zal geven, is een grote fout.
En het gezegde “De liefde van de man gaat door de maag”, is complete onzin.
Seks en eten zijn heerlijk maar roepen geen liefde en toewijding op bij een man.

Een man verliefd op je te laten worden, doe je zo:

1. Verschil tussen mannen en vrouwen

De meest voorkomende fout die verhinderd dat je hem echt bereikt, is dat je probeert om je liefde te tonen op de manier waarop je zelf zou willen dat een man die aan jou zou tonen. Maar een man moet bemind worden op de manier waarop mannen liefde ervaren. Mannen ervaren liefde niet op dezelfde manier als vrouwen. en als je hem behandeld op de manier waarop je zelf behandeld wilt worden, zal hij zich afsluiten. het betekent niet dat hij je niet aardig vindt of niet waardeert, het komt omdat je niet weet wat je wel en niet moet zeggen en doen.

2. Mannen praten niet

Mannen praten niet om een relatie op te bouwen. Mannen praten om iets te bereiken. Alles wat een man doet en zegt, is om hem van punt A naar punt B te brengen. je hebt waarschijnlijk wel gehoord dat mannen doelgericht zijn. Wat ik wil zeggen is dat mannen niet in termen van relaties denken, zo staan ze niet in het leven. Hij denkt in termen van winnen of verliezen, succes of falen en alles wat hij doet of zegt is om falen te vermijden of hem een stap dichter bij het succes te brengen waar hij naar streeft.

3. Signalen dat hij verliefd is

Zoals gezegd, tonen mannen hun liefde niet op de manier waarop vrouwen dat doen. Zij zijn er niet goed in om de woorden te vinden om jou te laten voelen hoeveel ze van je houden. Ze laten het op een andere manier blijken en vrouwen zien vaak de signalen niet waaruit blijkt dat een man van ze houdt omdat ze op de verkeerde dingen letten.

4. Erken een man als man

Je kunt dus niet van een man verwachten dat hij op een anderen manier van je houdt dan zoals hij is: een man! Een groot deel van de vaardigheid om hem te bereiken is door hem te erkennen als een man zoals hij is en niet als een man die alleen bestaat in films en in jouw verbeelding.

5. Beloon geen ongewenst gedrag

Vrouwen belonen, zonder het zelf te weten, ongewenst gedrag en bestraffen gewenst gedrag. Als een vrouw bang wordt dat een man afstand neemt of zijn interesse verliest, gaat ze extra hard werken om hem te plezieren en hem terug te winnen. De man gedraagt zich op een manier die zij niet wil en ze gaat meer dan normaal haar best doen. Ze belonen zijn gedrag en “trainen” hem op die manier om meer afstand te nemen. Het gevolg is dat je eindigt in een relatie waarin je voortdurend zijn liefde najaagt.

6. Bestraf geen gewenst gedrag

Een man doet aardig tegen je en je wijst het af of negeert zijn compliment of leuke gebaar. Je bent niet in staat om complimenten te ontvangen. In dit geval bestraf je gewenst gedrag en zal hij het niet nog eens doen (geen succes!). Een man verliefd op je laten worden, vereist dat je begrijpt waarom hij doet wat hij doet en hoe jij laat zien wat je wilt. Hij zal dan denken dat het zijn idee is om jou te behandelen zoals je behandeld wilt worden.

7. Zeg wat je wilt

De meeste vrouwen weten niet hoe ze een man zover moeten krijgen om hen te behandelen zoals zij graag willen. Ze denken dat mannen dit als vanzelf weten hoe dat moet en het dan doen. Als je hem wilt laten doen zoals jij het wilt moet je hem precies vertellen wat je wilt EN het goede gevoel dat het je zal geven. Veel vrouwen doen dit niet omdat ze bang zijn dat ze dan bazig overkomen of kwetsend zijn. Maar een man houdt ervan als een vrouw hem precies vertelt wat ze wil. Als je dit doet, zal hij met plezier doen wat je vraagt omdat hij precies weet waar hij je een plezier mee doet. Hij doet je graag een plezier maar mannen kunnen geen gedachten lezen, begrijpen geen hints en voelen zeker niet aan wat je wilt.

Een man verliefd op je laten worden is een uitdaging die je met veel plezier kunt aangaan!

Meer over hoe mannen denken, of beter gezegd niet denken, als het om relaties gaat, hoe een man verliefd op je laten worden helemaal van jou afhangt en hoe je zijn ware liefde wordt, vind je hier.

Lees dit ook eens

De Exclusieve Relatie Nu je de eerste twee fasen in het proces van het opbouwen van een relatie kent, weet je al veel meer over wat een toegewijde, exclusieve relatie eigen...
Liefde Maakt Blind, Of Niet? "Liefde maakt blind". Een bekend gezegde. Maar wat wordt daar nou mee bedoeld? Het zijn altijd anderen die het zeggen als ze niet begrijpen hoe het k...
Hoe Kun Je Verliefdheid Bij Mannen Herkennen? Er zijn veel vrouwen die willen weten hoe ze verliefdheid bij mannen herkennen kunnen. Waarschijnlijk willen ze zekerheid hebben of ze een kans maken ...
Onbeantwoorde Verliefdheid – Hoe Kan Dat? Hoe kan het dat je verliefd wordt op iemand die dat niet beantwoordt? En het gebeurt nogal eens dat mensen lijden onder een onbeantwoorde verliefdheid...