Een Nieuwe Liefde Zoeken? – 5 Dingen Die Je Eerst Moet Doen

Een nieuwe liefde zoekenWe vinden het allemaal fijn om verliefd te zijn. Wie niet? Als je verliefd bent loop je opgewekt, heb je vlinders in je buik en voelt het leven zo vreselijk goed. En je hebt een uitstraling waardoor al je vrienden zien dat je verliefd bent. Je wilt niets liever dan dat gevoel weer krijgen. Je doet bijna alles om dat gevoel weer te krijgen en gaat weer een nieuwe liefde zoeken.

Ho, ho, niet zo snel…

Die liefde zal een hoge prijs hebben als je dit ene speciale mist:

Liefde voor jezelf. Ja je leest het goed, liefde voor jezelf.

Heb je tot nu toe loosers, bedriegers en control freaks aangetrokken? Trek je voortdurend het verkeerde type man aan? Ik veronderstel dat als je dit artikel leest, dit inderdaad het geval is. Heb je je ooit afgevraagd hoe het komt dat dit keer op keer opnieuw gebeurt? Het antwoord luidt: je houdt nog niet genoeg van jezelf. Dat klinkt een beetje gemeen maar het is echt zo.

Als je niet trouw blijft aan je eigen waarden en je geen duidelijke grenzen stelt, accepteer je de verkeerde partners. Dat gebeurt omdat je zo graag een nieuwe liefde wilt dat je er alles voor over hebt om die maar te hebben. Zelfs omgaan met de verkeerde partner.

Sta er eens even bij stil: wat voor soort liefde wil je? Je wilt toch dat gelukkige, vertrouwenwekkende soort van liefde? Die betrouwbare, mooie, warme liefde? Het soort waar je blij van wordt? Het soort waardoor jij je de mooiste, meest begeerlijke en belangrijkste persoon in de wereld voelt?

Een nieuwe liefde zoeken, zet jezelf op de eerste plaats

Goed, maar hoe kun je eerst van jezelf gaan houden? Er is helaas geen wonderpil voor. Het kan wat tijd kosten. Hoeveel tijd hangt af van jou en de tijd die het kost die je nodig hebt om je te realiseren dat je de moeite waard bent.

  1. Het eerst dat je moet doen, is geloven dat je mooi BENT, belangrijk BENT en dat JIJ de meest speciale persoon in de wereld bent. Vertel jezelf dit dagelijks. Desnoods ieder uur. Zeg het. Meen het. Geloof het.
  2. Maak een lijst van wat je wilt en van wat je niet wilt. Doe GEEN concessies aan wat je niet wilt.
  3. Stel grenzen.  En houd je aan die grenzen.
  4. Kijk in de spiegel en vertel jezelf hoe mooi je bent en hoeveel je van jezelf houdt.
  5. Weet wat je waarden zijn en offer ze voor niemand op. Nooit.

Als je genoeg van jezelf houdt, zul je je veel gelukkiger en zekerder voelen en daardoor zul je mannen aantrekken die deze zekerheid en schoonheid in jou zullen herkennen. Deze mannen zullen je met respect behandelen en je bewonderen. Dit zijn gelukkige mannen met zelfvertrouwen die hetzelfde in een partner zoeken.

Als er iets in jezelf is waar je niet van houdt, verander het dan! Hoe langer je wacht om het te veranderen, hoe meer loosers je aan zult trekken. Het is een vicieuze cirkel. Doorbreek die cirkel. Dat kun je. Een nieuwe liefde zoeken kan dan een heel verrassend resultaat geven.

Heb je hulp nodig, kijk dan eens hier, zodat je bij het zoeken naar een nieuwe liefde nu echte liefde krijgt.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

Werken Aan Jezelf >> Zo Krijg Je Een Relatie Is werken aan jezelf echt nodig als je single bent en toe aan een relatie? Ik heb 3 belangrijke vragen voor je: 1. Hoe lang ben je bereid om te wac...
Is Liefde Voor Jezelf, Liefde Voor Je Omgeving? Als je liefde voor jezelf hebt, zorg je goed voor jezelf. Daarna kun je pas goed zorgen voor je omgeving. Maar als je dat nu eens tegelijk kon doen? A...
Liefde Regels – De 3 Allerbelangrijkste We besteden vaak net zoveel tijd aan het denken over relaties als we doen over het betalen van de rekeningen of hoe we 5 kilo af kunnen vallen. We bes...
Wat Is Liefde? Wat is liefde? Is het iets dat je kunt voelen? Hoe weten mensen dat zij de persoon hebben gevonden waar ze de rest van hun leven mee willen delen? Het...