Een Partner Zoeken, Hoe Doe Je Dat?

Een partner zoekenEen partner zoeken valt niet altijd mee. Sommigen van ons vinden vroeg in hun leven hun ware liefde, anderen hebben meerdere relaties nodig om de goede de vinden.

En sommigen willen helemaal geen vaste relatie of accepteren dat relaties nu eenmaal niet lang standhouden en gaan uit van seriële monogamie. En er zijn natuurlijk ook nog de paren die een vrije relatie hebben waarin plaats is voor andere partners.

Het wensen van liefde is niet hetzelfde als er naar op zoek gaan. We hebben allemaal een al dan niet bewust beeld van onze toekomst. De meesten van ons hopen en wachten tot die gewenste toekomst als vanzelf waar zal worden.

Maar er zijn ook velen onder ons die het heft in eigen hand nemen, zelf vormgeven aan hun toekomst en bewust een partner zoeken. Bij wie van deze twee groepen hoor jij?

Wil jij het heft in eigen hand nemen in plaats van dat relaties je overkomen om vervolgens teleurgesteld tot de conclusie te komen dat het een vergissing was? Of ben je hier al mee bezig maar bereik je niet de resultaten die je zou willen?

Misschien heb je al verschillende relaties achter de rug en misschien kom je hem of haar maar niet tegen. Als je terug kijkt, welk gevoel overheerst dan bij je? Is het je overkomen of heb je er bewust voor gekozen?

Een partner zoeken, durf jij nog?

Ben je bang geworden om weer met de “verkeerde” in zee te gaan, ga je ervan uit dat het leuk is zolang het duurt of twijfel je ooit de ware te ontmoeten?

In al deze gevallen kan het e-book “Mannen en Relaties” je de weg wijzen naar de relatie die je echt wilt, waar je heel bewust voor kiest. Het vraagteken in de titel maakt het tot een aanzoek. Het reikt je de hand waardoor een partner zoeken eenvoudiger zal worden voor je.

Het is bedoeld om je te helpen bij het vinden van een partner die past bij wie jij bent en bij jouw wensen en verlangens. Door het invullen van de oefeningen zul je precies weten wie je bent en wat je wilt. Het is uiteindelijk JOUW leven waarin JIJ bepaalt wat JIJ wilt. Het belangrijkste wat hiervoor nodig is, is zelfkennis. Het is voor een deel een werkboek wat er toe zal leiden dat je de volgende vragen ook zo kunt beantwoorden.

Wie ben ik?                                          Dit ben ik!

Wat heb ik te geven?                       Dit heb ik te geven!

Wie zoek ik?                                        Ik zoek jou!

Houd jezelf niet voor de gek, wees eerlijk tegen jezelf. Het is jouw leven en hierdoor krijg je helderheid over wat jij wilt.

Je bent dan in staat om heel gericht een partner te zoeken.

Lees dit ook eens

Waarom heb jij nog geen partner? Ik neem aan dat jij single bent en graag een partner wilt hebben. Vraag je eens af hoe het komt dat het nog niet gelukt is om die partner te vinden. H...
Wat Is Echte Liefde? Wat is echte liefde? Lees dit, beter kan ik het niet zeggen! Ik vond een prachtig stuk dat ik je niet wil onthouden. Hieronder vind je het. Echte li...
Jezelf Kennen Als Je Een Partner Zoekt Jezelf kennen is cruciaal als je op zoek bent naar een nieuwe liefde. Vraag je eens af waarom de vorige niet wilden lukken. Natuurlijk is dat een wiss...
7 Signalen Dat Hij Geen Goede Partner Is Hier zijn zeven signalen dat hij geen goede partner is en ook niet zal worden. Hij is gewoonweg niet geschikt voor een relatie. Ik schreef er ook al o...