Een Verliefde Man Gedraagt Zich Zo

Verliefde manHoe kun je weten of hij verliefd is, afgezien van op je knopen tellen “Is hij verliefd, is hij niet verliefd”? Een verliefde man toont bepaald gedrag tegenover degene waar hij verliefd op is.

Over het algemeen vinden mannen het moeilijk om hun gevoelens te uiten, al is dat voor iedere man anders. Op welke signalen moet een vrouw dan letten om te ontdekken of hij verliefd op haar is? Hieronder tref  je een aantal kenmerken van verliefdheid van mannen.

1. Hij zegt het

Als hij het tegen je zegt, mag je je gelukkig prijzen. Veel mannen veronderstellen dat een vrouw wel weet dat ze geliefd is en zeggen het daarom niet vaak genoeg.

2. Hij laat het zien

Veel mannen zijn niet zo goed in uitdrukking geven aan hun gevoelens met woorden. maar zij hebben hun eigen manier op ze uit te drukken. Deze mannen doet kleine of grote dingen om jou te laten merken hoeveel jij voor hem betekent. Als hij ziet dat je moe bent, zal hij bijvoorbeeld eten bestellen zodat jij niet hoeft te koken.

3. Hij is attent

Dit type mannen is romantisch, neemt bloemen voor je mee. Hij is er altijd op uit om jou het gevoel te geven dat je bijzonder bent.

4. Een verliefde man wil graag bij je zijn

Hij offert tijd met zijn vrienden op om bij jou te kunnen zijn. Hij voelt zich goed als hij bij jou is.

5. Hij luistert naar je

Wat niet betekent dat hij je gehoorzaamd. Maar als jullie praten is hij oprecht geïnteresseerd in wat je zegt en luistert aandachtig. Hij kijkt je aan, reageert op wat je zegt en je merkt dat wat jou bezig houdt, een zorg voor hem is. Een verliefde man luistert naar je.

6. Een verliefde man geeft complimenten

Hij ziet het als jij jezelf hebt mooi gemaakt en waardeert dat. Hij vertelt je wat je goed staat. Als hij bewonderend naar je kijkt, weet je dat je ertoe doet.

7. Hij vraagt naar je mening

Als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, vraagt hij jou om advies. Dat advies neemt hij serieus. Vaak handelt hij ernaar en als hij dat niet doet, vertelt hij je waarom.

Zoals je ziet draait het gedrag van een verliefde man helemaal om de vrouw waar hij verliefd op is.

Wil jij weten hoe je een man zover krijgt, lees dan Mannen en Relaties – hoe je zijn hart voor altijd wint.

Lees dit ook eens

Omgaan Met Mannen In Een Ongedwongen Sfeer Zoals ik in het eerste deel van deze serie over mannen en verliefdheid al schreef bestaat het proces naar een duurzame relatie uit drie fasen. De eers...
Verliefd Worden En Blijven Als we verliefd worden, willen we graag dat deze situatie altijd blijft bestaan. Helaas hebben we allemaal meegemaakt dat dit zomaar plotseling kan ve...
Verliefdheid Tips? – Houd Jezelf In De Gaten... Ben je verliefd of niet? Als dat zo is wil je natuurlijk weten of je bij degene op wie jij verliefd bent een kans maakt. Hoe weet je of je verliefd be...
Een Man Verliefd Op Je Laten Worden Een man verliefd op je laten worden, lijkt soms volstrekt onmogelijk. Toch heb je veel zelf in de hand. Het is mogelijk om hem zo te raken dat hij jou...

Plaats een reactie