Emotionele Aantrekkingskracht Bij Mannen

Emotionele aantrekkingskracht bij mannenEen man moet zich diep en intens aangetrokken voelen om een duurzame, verbonden relatie met een vrouw te hebben – emotionele aantrekkingskracht. Dit verschilt van lichamelijke aantrekkingskracht. Ontdek hoe je als vrouw de gevoelens kunt aanwakkeren die een man moet voelen om haar te zien als de vrouw waar hij niet zonder kan.

Emotionele aantrekkingskracht maakt dat een man in je geïnteresseerd raakt, achter je aangaat en een relatie met je wil opbouwen. Het is de sleutel tot diepe verbondenheid.

Het soort aantrekkingskracht waar hij niet omheen kan.

Emotionele aantrekkingskracht is intenser en blijft langer bestaan dan lichamelijke aantrekkingskracht – het is wat jou speciaal maakt in de ogen van een man en waardoor hij je ziet als meer dan een (mogelijke) scharrel.

Als je relaties hebt gehad die nergens op uitliepen en waarbij de man afstandelijk werd en niet wist wat hij wilde, komt dat meestal hierdoor. Hij voelde die emotionele aantrekkingskracht niet die zijn aandacht vast hield.

Maar…

Als een man zich emotioneel tot je aangetrokken voelt, is er bijna niets dat hem ervan kan weerhouden bij je te willen zijn. Hij wordt gedreven om een band met je op te bouwen… Zelfs als hij het soort man is dat zichzelf niet ziet als iemand om zich te settelen.

Op dit moment kun je gaan denken dat er niets is dat je kunt doen om een man zich zo te laten voelen. Maar als een man in je geïnteresseerd is, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Dingen die snel het soort emotionele aantrekkingskracht creëren die ervoor zorgt dat hij je op een dieper niveau wil leren kennen.

Tip 1: Ga anders denken

Als je ooit gedacht hebt als je een man ontmoet, “Oh, die zal nooit voor me gaan – ik ben zijn type niet”, of “ik ben ongelukkig in de liefde en bederf relaties altijd”,  dan ben jij de enige die jezelf in de weg zit.

De manier waarop we onszelf zien, de manier waarop we over onszelf denken heeft veel macht over ons. Je kunt er succes en geluk door krijgen. Of… deze gedachten kunnen ons juist tegenhouden om te krijgen wat we verlangen.

Je houdt niet alleen vast aan iets negatiefs als je dergelijke overtuigingen hebt, je bepaalt op voorhand een negatieve uitkomst. Eigenlijk maak je jezelf heel onaantrekkelijk voor een man.

Positieve vrouwen zijn heel aantrekkelijk voor emotioneel gezonde mannen – het soort waar je mee om wil gaan.

Dus wat kun je hier aan doen?

De eerste stap is ontdekken welke van dergelijk overtuigingen je tegen jezelf zegt. Alle verandering begint met bewustzijn. Als je dat eenmaal helder hebt kun je iedere overtuiging die in je opkomt omdraaien.

Tip 2: Geniet van ieder moment met hem

Mannen worden aangetrokken tot vrouwen die in staat zijn om volledig aanwezig te zijn in het moment. En ze knappen af op vrouwen die denken aan de volgende afspraak, de volgende maand of de volgende 10 jaar, kortom de toekomst.

Als je de tijd neemt op te genieten van het contact dat je hier en nu hebt met een man en niet probeert om het proces te versnellen, zal de man degene zijn die uit zichzelf vooruit gaat denken.

Maar als jij degene bent die steeds bezig is met de toekomst, ben je niet alleen niet aanwezig in het moment, je komt ook wanhopig over. En daardoor verdampt de aantrekkingskracht bij een man.

Vrouwen die succes hebben bij mannen hebben iets gemeen: ze genieten van het moment en denken niet te ver vooruit.

Emotionele Aantrekkingskracht Tip 3: voorspelbaarheid is de vijand van aantrekkelijkheid

Mannen houden van een beetje variatie. En dat kun je hem geven op een manier die de relatie meer vervullend maakt voor jullie beiden.

Een deel van de aantrekkingskracht die een man in het begin voor je voelt, is dat je nieuw voor hem bent, en hij is als een klein kind die alle leuke dingen van je ontdekt.

Dus laat hem blijven ontdekken! Creëer spanning en interesse door niet altijd vanzelfsprekende dingen te zeggen. Daardoor blijft hij zich over je verbazen en zal hij dingen doen om meer van je tijd en aandacht te krijgen.

Het is een win-win situatie voor jullie allebei: dingen fris houden maakt de relatie meer vervullend voor je en houdt de passie op de lange termijn in stand.

Leuk als je dit artikel wilt delen!

Lees dit ook eens

Lichaamstaal Vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het 'lezen' van de lichaamstaal van vrouwen, kun ...
Emoties En Gevoelens In Liefde En Relaties De komende weken zal ik een aantal artikelen schrijven waarin ik over een bepaald onderwerp alle links zal zetten die over dat onderwerp gaan, soms ni...
Intimiteit In Een Relatie – 10 Manieren Om H... Misschien heb jij vroeger een ideaal beeld gehad van een ideale relatie: romantisch, kwetsbaar, voor altijd verbonden. Je bent bepaald niet de enige. ...
Is Uiterlijk Belangrijk Als Je Een Relatie Wilt? Is uiterlijk belangrijk? Het lijkt belangrijk als je een relatie wilt. Maar dat is maar een eerste indruk en wat vertel jij met je uiterlijk? Je hoeft...

2 gedachten over “Emotionele Aantrekkingskracht Bij Mannen”

  1. Leuk artikel en helemaal waar. Een goeie leidraad voor een nieuwe ontmoeting. Denk er ook eens aan om in het begin de situatie niet teveel te willen leiden en toch dicht bij jezelf te blijven

Reacties zijn gesloten.