Foute Mannen Herkennen

Foute mannen herkennenFoute mannen herkennen valt niet altijd mee. Laatst kwam zelfs de vraag op of foute mannen wel bestaan. Interessante vraag. Wanneer zijn mannen fout en wanneer niet? En vooral waarom? Wat maakt ze fout?

Ik zal een poging doen om het uit te leggen.

Foute mannen herkennen – ze zijn er in soorten

Er zijn foute mannen in soorten. En ze zijn niet allemaal even fout. Wat wel duidelijk is, is dat ze geen van allen geschikt zijn om een relatie mee aan te gaan, tenminste niet als je uit bent op een relatie die blijft bestaan.

De meest foute mannen zijn zij die gewelddadig zijn, het lijkt me dat daar geen twijfel over kan bestaan.

Dan zijn er mannen die hun vrouw als hun bezit zien. Zij mag geen eigen (sociale) activiteiten hebben en alleen met hem samen de deur uit. Ja, je gelooft het niet maar het bestaat.

Dan heb je de mannen die steeds maar moeten bewijzen dat ze nog meetellen en steeds opnieuw voor een jongere vrouw kiezen, het leeftijdsverschil wordt steeds groter. Macht en bewondering zijn voor hen belangrijk. Zij trouwen gedurende hun leven zeker meer dan driemaal.

Dan zijn er de mannen die niet in staat zijn om te geven, niet materieel en niet emotioneel. Zij lijken bang te zijn dat er iets van hen wordt afgepakt als ze geven of zich kwetsbaar opstellen. Of gewoon laten merken dat ze blij met je zijn. Van hen zul je geen bos bloemen krijgen want dat kost geld.

En dan zijn er nog de mannen die het best te typeren zijn als ‘prince charming‘. Charmant, sociaal en heel aardig. Je hebt snel een vertrouwd gevoel bij ze. Ze weten precies hoe ze dat aan moeten pakken. Bij alle vrouwen! In ieder stadje een schatje. Vrouwen die met zo’n man te maken hebben gehad, voelen zich zo direct vertrouwd met heb dat zij hals over kop verliefd worden en in de veronderstelling verkeren dat zij hun soulmate ontmoet hebben. Maar dat is dan slechts schijn.

Zulke mannen kunnen ook keurig getrouwd zijn maar gaan vaak vreemd. Geschikt voor een relatie? Alleen als je daar tegen kunt.

Let wel, de meeste zogenaamde foute mannen zijn nog geen foute mensen. Ze doen het maatschappelijk vaak goed en hebben veel vrienden. Alleen met vrouwen hebben ze een probleem waardoor ze niet geschikt zijn voor een relatie. Foute mannen herkennen voordat de relatie te ver gevorderd is,  is daarom wel iets dat in je voordeel kan zijn.

Vrouwen met foute mannen

Vrouwen die met dergelijke mannen in zee gaan, hebben natuurlijk hun eigen aandeel. Zij hebben hun eigen emotionele problemen nog niet opgelost en kunnen geen foute mannen herkennen. Zo’n relatie kan ertoe leiden dat ze ervan leren waardoor ze in gaan zien wat hun eigen aandeel is geweest waardoor ze in een dergelijk relatie beland zijn.

Wil je weten hoe je foute mannen kunt herkennen, lees dan mijn boek Mannen en Relaties.

Foute mannen herkennen kun je leren!

Lees dit ook eens

Aandacht Van Een Man Vasthouden Mannen houden van vrouwen die volledig zichzelf zijn. Over het algemeen genomen natuurlijk, er zijn altijd uitzonderingen. Door authentiek en eerlijk ...
Vrouwen Versieren, Wil Je Meer Succes? Iedere man wil graag vrouwen versieren, zeker als hij vrijgezel is. Of hij nu wel of niet op zoek is naar een relatie en zijn ware liefde, de jacht ze...
Versiertips Voor Mannen Versiertips voor mannen is de laatste van 5 liefde tips. Alsof dit hele blog daar niet over gaat! Als je op het moment problemen hebt met het ontmoet...
Mannen Verleiden – Op 3 Niveaus Door de tijd heen zijn er verschillende ideeën ontwikkeld over mannen verleiden, over wat werkt en wat niet werkt. Over wat wel hoort en wat niet. Je...