Geen Geluk In De Liefde?

Geen geluk in de liefde?Denk jij dat je geen geluk in de liefde hebt? Herken je een van de volgende situaties?

Je komt niemand tegen waar het mee klikt. Je ziet gewoonweg niemand die de moeite waard is. Alle leuke mannen of vrouwen zijn al bezet. De contacten die je hebt, blijven oppervlakkig. Degene die jij leuk vindt, vindt jou niet leuk en omgekeerd. Je bent zo serieus op zoek dat je ieder contact dat op niets uitloopt als een ramp ervaart.

Misschien kun je zelf ook nog een aantal redenen bedenken waarom jij geen geluk in de liefde hebt.

Maar ligt dat aan die anderen of aan de liefde zelf? Dat laatste lijkt me onmogelijk, en de eerste onwaarschijnlijk. Wat me wel waarschijnlijk lijkt, is dat je emotioneel onbereikbaar bent. Je hebt je, om welke reden dan ook, afgesloten. Nog waarschijnlijker is het dat je je eerst veilig wilt voelen voordat jij je kwetsbaar op durft te stellen. Je wilt eerst zekerheid voordat jij jezelf laat zien.

Het gevolg: geen geluk in de liefde.

Heb je geen geluk in de liefde – probeer dit eens

Toen ik afgelopen week naar een special keek van het televisieprogramma “Boer zoekt vrouw”, viel het me op dat veel van de boeren waar het in eerste instantie niet wilde lukken om iemand te vinden of waarmee de aanvankelijke relatie geen stand hield, op een later tijdstip wel een partner hadden gevonden.

Hoe zou dat komen? Ze zijn jarenlang alleen en dan toch….

Het antwoord is niet zo moeilijk. Door er mee bezig te zijn. Door contact te maken, zowel met de kandidaten als met dat deel in henzelf dat liefde kan geven en ontvangen. Het is een prachtig voorbeeld van hoe de Law of Attraction werkt.

Wat er dan gebeurt is dat je open gaat staan voor de mogelijkheid, jezelf open stelt voor anderen zodat ze jou ook echt kunnen bereiken in wie je bent en in staat bent de ander te bereiken in wie zij zijn.

Hoe geen geluk, geluk wordt

Hoe krijg je geluk in de liefde? Leer veel nieuwe mensen kennen. Laat jezelf zien, maar stel je niet afhankelijk op. Zie het gewoon als oefenen. En oefenen betekent dat je fouten mag maken en zult maken. Geeft niet, afwijzen en afgewezen worden, is niet erg!! Verwacht niet direct resultaten, zie het als een spel waar je plezier in hebt om het spel zelf. Daar alleen al wordt je vrolijk van en dat maakt je bovendien aantrekkelijker.

Zelf gelukkig zijn, zorgt ervoor dat je ook geluk in de liefde zult hebben.

Geef niet op, ga door. Er komt een dag… dat je verbaasd bent – dat had je niet verwacht – je hebt een relatie!

Hoe kon je ooit denken dat je geen geluk in de liefde had?

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book dat voor je klaarstaat.

Lees dit ook eens

Positief Denken Tips Om Aantrekkelijk Te Worden Weet je dat we ongeveer 60.000 gedachten hebben gedurende een dag? Die gedachten bepalen hoe we ons leven ervaren. In dit artikel vind je een aantal p...
Hoe Krijg Je Geluk In De Liefde? Hoe kan de een geluk in de liefde hebben en de ander steeds weer niet? Vraag jij je dat ook wel eens af? Het lijkt zo oneerlijk! Wil jij graag meer g...
Is Jouw Geluk Afhankelijk Van Anderen? In het vorige artikel heb ik een aantal vragen van lezers behandeld over het aantrekken van de juiste man. Nu ga ik door met een aantal vragen die te ...
Geluk en Liefde, Kenmerken van een Goede Relatie Wil jij geluk en liefde in een relatie? Ja natuurlijk, wie niet. Dan zijn er 3 hele belangrijke dingen die je moet weten en jezelf af moet vragen voo...