Geldpersoonlijkheden – welke ben jij?

Geld persoonlijkheden

Waar hebben paren het meeste ruzie over? Juist, geld! Het is dus zaak om te weten of jij en de man of vrouw die je als je toekomstige partner ziet, hetzelfde over geld denken. Welke geldpersoonlijkheden hebben jullie?

Spaar jij graag en leeft de ander in het moment? Dan vormen jullie geen goede combinatie. Als je mocht denken dat het je niet uitmaakt wat jullie financiële gewoonten zijn, denk dan nog eens na. Mensen die sparen en mensen die in het moment leven zijn heel verschillend in allerlei opzichten, niet alleen als het om geld gaat.

Waar iemand geld aan uitgeeft, zegt bovendien heel veel over wat iemand belangrijk vindt, welke levenswaarden belangrijk voor hem of haar zijn.

Ik heb een nieuwe module gemaakt waarin je ontdekt dat er verschillende financiële persoonlijkheidstypen bestaan en hoe die met geld omgaan.

In deze module ontdek je:

  • 4 verschillende geldpersoonlijkheden en hoe mensen zich zo ontwikkelen;
  • Het verschil tussen korte- en lange termijn denkers;
  • Welke emoties een rol kunnen spelen als het om geld gaat;
  • Een overzicht dat je in kunt vullen waardoor je je waarden levenswaarden ontdekt;
  • Hoe je het gesprek over geld op gang brengt;
  • Hoe je tenslotte samen je financiën kunt regelen.

Deze module kun je vinden in de trainingsafdeling van de Bewuste Relatie Community onder de training Partner van je dromen vinden. Alle andere trainingen zijn ook toegankelijk voor je.

Gratis e-book
De 7 Belangrijkste Datingfouten

Schrijf je in en krijg veel gemaakte datingfouten en datingtips.

Dank je voor je inschrijving.

Er ging iets verkeerd.

Lees dit ook eens

Liefde Wint, Als Jij Dat Wilt – deel 4 Liefde wint als jij dat wilt. Je hebt namelijk invloed op jezelf en anderen, zowel in positieve als negatieve zin. Nu zul je dat geen nieuws vinden, j...
Emoties En Communicatie – Creëer Een Relatie... Emoties en communicatie - emoties bepalen wat de uitkomst is van een gesprek, woordenwisseling of zelfs een ruzie. Stel je hebt een vervelende woor...
Nieuwe relatie en communicatie Een nieuwe relatie kan wat voeten in de aarde hebben, je grenzen bepalen ten opzichte van de ander bijvoorbeeld en de communicatie in de relatie. En s...

Een reactie plaatsen

Gratis e-book
De 7 Belangrijkste Datingfouten

Schrijf je in en krijg veel gemaakte datingfouten en datingtips.

Dank je voor je inschrijving.

Er ging iets verkeerd.