Hals Over Kop Verliefd? >> 6 Symptomen

Hals over kop verliefdBen je zo verliefd dat het pijn doet en je het gevoel hebt dat je hals over kop verliefd bent geworden? De eerste verliefdheid kan zo intens zijn dat je er ondersteboven van bent. Maar hoe weet je of je echt verliefd bent of dat het alleen lust is?

En hoewel het vrij makkelijk is om te weten of je hals over kop verliefd bent geworden, is het bepaald niet zeker dat het de ware voor je is.

1. Je praat voortdurend over hem of haar

Als je net verliefd bent, is de ander het enige waar je aan kunt denken en over kunt praten. Tot vervelends toe vinden je vrienden en vriendinnen. Het is een duidelijk teken dat je hals over kop verliefd bent geworden.

2. Je hebt geen trek in eten

Een ander teken dat je verliefd bent, is dat je geen trek hebt. je eet wel maar je hebt er niet zo’n zin in als normaal en het smaakt ook minder. Het is belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dus probeer, zelfs als je geen honger hebt, om wat gezonde snacks te eten. Je nieuwe vriend(in) zal niet erg onder de indruk zijn als je er ongezond uit gaat zien!

3. Je ziet zijn tekortkomingen niet

Hij is niet alleen aardig en genereus, hij kleedt zich met stijl, is aardig voor kinderen en dieren en waarschijnlijk de meest perfecte mens op de hele planeet. De kans is groot dat je verliefd bent. Iedereen heeft zijn minder leuke kanten en als je iemand voor het eerst ontmoet en hals over kop verliefd wordt, merk je de negatieve dingen niet op. Een belangrijk deel van het vormen van een hechte, liefdevolle relatie, is om te leren van iemand te houden met zijn tekortkomingen omdat dit een deel is van wie zij zijn. In het begin zou je kunnen denken dat je nieuwe vriend perfect is.

4. Je gloeit als je hals over kop verliefd bent

Het is waar dat vrouwen die verliefd zijn, gloeien. Je huid straalt van innerlijk geluk, je ogen stralen en je glimlach zit op je gezicht geplakt sinds het moment dat je hem ontmoette. Je bent ervan overtuigd dat hij de ware is en je bent dodelijk verliefd – terwijl je hem pas kent! Je gelukkig voelen is fantastisch en dat straal je uit; je zorgen smelten weg als je aan de toekomst denkt en in gedachten voor je ziet welke leuke dingen jullie allemaal samen zullen gaan doen. Maar denk er aan om dingen niet te overhaasten; als hij echt de ware is, heb je de rest van je leven om van elkaar te genieten! Dat je verliefd bent en denkt dat hij de ware is, betekent niet dat je de ontwikkeling van de relatie moet pushen; geef het de tijd m in zijn eigen tempo groeien, dan zullen jullie beiden op de lange duur gelukkiger worden.

5. Je brengt uren voor de spiegel door

Je wilt er altijd op je voordeligst uitzien en je besteedt veel tijd aan je uiterlijk, zelfs als je voor een vergeten boodschap naar de supermarkt gaat. Als je het belangrijk vindt wat hij denkt en wil dat hij je aantrekkelijk vindt, zul je meer tijd aan je uiterlijk besteden dan ooit. Maar besteed niet al te veel tijd aan onderhoud. Mannen houden van een natuurlijk uiterlijk en hij vindt het waarschijnlijk niet leuk om op je te wachten terwijl jij je haar, nagels en make-up doet voor een etentje. Zorg dat je er verzorgd uit ziet maar overdrijf niet.

6. Je glimlacht van oor tot oor

Als je hals over kop verliefd bent, kun je zomaar van oor tot oor glimlachen als je aan hem denkt. Verliefdheid veroorzaakt het vrijkomen van een hormoon, oxytocine, wat ook gebeurt als een vrouw een orgasme heeft. Dat geeft je ook de gloed als je verliefd bent en nadat je intiem bent geweest met je partner.

Verliefd worden is een van de beste dingen in het leven, maar het is belangrijk om rustig aan te doen en de relatie zich in zijn eigen tempo te laten ontwikkelen ook al ben je hals over kop verliefd. Je weet nu nog niet waar het op uitdraait, liefde of lust.

Lees dit ook eens

Mannen En Verliefdheid – Wanneer Is Hij Toe ... Het antwoord op deze vraag wordt het meest gezocht door vrouwen: is hij verliefd op mij? Mannen en verliefdheid, er is niet makkelijk uit wijs te word...
Onbeantwoorde Verliefdheid – Hoe Kan Dat? Hoe kan het dat je verliefd wordt op iemand die dat niet beantwoordt? En het gebeurt nogal eens dat mensen lijden onder een onbeantwoorde verliefdheid...
Verliefdheid Tips? – Houd Jezelf In De Gaten... Ben je verliefd of niet? Als dat zo is wil je natuurlijk weten of je bij degene op wie jij verliefd bent een kans maakt. Hoe weet je of je verliefd be...
10 Verliefdheid Symptomen Soms hebben we het zelf niet in de gaten, dat we verliefd zijn. Plotseling voelen we ons lichter en gaan we met meer plezier dan gebruikelijk naar de ...