Heeft Mijn Vriend Bindingsangst?

Heeft mijn vriend bindingsangst?De meeste vrouwen zullen wel eens een relatie hebben gehad met een man met bindingsangst. Als jij je afvraagt “Heeft mijn vriend bindingsangst?” dan kun je aan de hand van volgende signalen bepalen of dit zo is. Herken je er meer dan twee dan weet je genoeg.

  • Je gaat al geruime tijd met elkaar om en hij wil geen exclusieve relatie met je zonder dat daar een duidelijke reden voor is. Hij is waarschijnlijk te angstig om de relatie met jou te benoemen en er consequenties aan te verbinden.
  • Het heeft heel lang geduurd voordat hij je aan zijn familie wilde voorstellen. Mannen met bindingsangst stellen het voorstellen van een vriendin zo lang mogelijk uit, ook aan hun vrienden. Omdat dit zou betekenen dat de relatie daardoor een formeel tintje krijgt. Je zult ook ontdekken dat je de eerste vriendin bent die zijn familie ooit ontmoet heeft. Op dezelfde manier zal je vriend willen voorkomen dat jij hem aan jouw familie voorstelt.
  • Hij heeft veel korte relaties gehad of een aantal langere die nergens op uit liepen. Sommige mannen met bindingsangst vermijden het om een relatie verder te laten groeien dan het beginstadium, waardoor ze zo’n relatie direct opgeven. Anderen blijven bewust in een relatie hangen waarvan zij weten dat die geen toekomst heeft. Als je vriend je vertelt dat hij in een relatie is blijven hangen waarvan hij wist dat het nooit iets zou worden, is de kans groot dat hij bindingsangst heeft.

Heeft mijn vriend bindingsangst als hij zich zo gedraagt?

  • Je vriend lijkt emotioneel afstandelijk. Mannen met bindingsangst proberen niet al te intiem te worden, zelfs als ze een exclusieve relatie hebben. Je vriend wil je niet al te vaak zien en als hij je ziet zal hij weinig aandacht aan je besteden. Het kan ook zijn dat hij dagen lang niets van zich laat horen of dat hij afspraken met enige regelmaat afzegt.
  • Het duurde heel lang voordat hij tegen je zei dat hij van je houd of hij heeft het helemaal nooit gezegd. Dit zeggen betekent namelijk dat je je meer verbonden voelt dan wanneer je alleen een exclusieve relatie hebt. Iemand met bindingsangst stelt dit zo lang mogelijk uit en zeggen het soms pas als hun vriendin er vragen over stelt.
  • Je krijgt het gevoel op de laatste plaats te komen. Mensen met bindingsangst hebben de neiging om werk, familie, vrienden en ieder ander aspect van hun leven boven hun relatie te plaatsen.
  • Hij maakt ruzie om niets. Hierdoor kan het een aantal keren uit gegaan zijn gedurende jullie relatie. Sommige mensen met bindingsangst gebruiken ruzie zoeken als een manier om zichzelf te beschermen tegen te grote intimiteit.

Een relatie met een man met bindingsangst kan een enorme uitdaging zijn. Hoewel er mannen zijn die tenslotte een duurzame relatie aangaan als ze eenmaal de goede vrouw gevonden hebben, anderen zal dit niet gebeuren. Uitvinden of jij de goede vrouw bent voor je vriend met bindingsangst kan behoorlijk veel stress geven, hartverscheurend zijn en tijdrovend. Het is vaak beter om je af te vragen of de relatie dit wel waard is.

Heeft mijn vriend bindingsangst is een vraag die veel vrouwen stellen, je bent dus niet de enige. Maar niet alles is bindingsangst al lijkt het er wel op.

Wil je meer weten over bindingsangst en bepalen of je met deze vriend door wilt gaan lees dan Bindingsangst Verlatingsangst. Je hoeft dan niet steeds meer te denken heeft mijn vriend bindingsangst, omdat je zeker weet of dit al dan niet het geval is en je weet wat je wel en juist niet moet doen.

Voor je gaat zou je me blij maken om dit artikel te delen of een reactie achter te laten.

Lees dit ook eens

Wat Zijn Bindingsangst Symptomen? Er worden veel vragen gesteld over bindingsangst symptomen, zowel door mensen die zich afvragen of de man of vrouw waar ze een relatie mee (willen) he...
Verlatingsangst In Een Relatie Verlatingsangst in een relatie kenmerkt zich door een overdreven bezorgdheid dat de persoon waar je om geeft je zal verlaten, gevoelens van onzekerhei...
Ongelukkige Mensen – Waarom Val Jij Daarop? Geloof het of niet, daten met mensen die ongelukkig zijn is voor veel mensen een probleem. Het kan zijn dat daten met ongelukkige mensen jou belacheli...
Verlatingsangst Overwinnen – Je Bent Het Waa... Ook al zou je in de steek gelaten worden, dan ben je nog steeds heel veel waard. Gewoon omdat je bent wie je bent. Dat is dus niet afhankelijk van een...