Herken En Krijg Je Ideale Man

Herken en krijg je ideale man

UPDATE: Dit boek is helaas niet meer verkrijgbaar.

In plaats daarvan kan ik je “Mannen en Relaties” aanbevelen.

 

“Herken en krijg je ideale man” is de titel van een e-book dat sinds vandaag te krijgen is. Het is vandaag Valentijnsdag in het jaar 2013. Ik heb het gelezen en hieronder staat een review van dit e-book.

Sylvia van Hoorne is de schrijfster en zij benadert het vinden van de voor jou ideale man op een originele manier. Afgezien van alle wensen die je hebt ten aanzien van jouw ideale man, laat ze ook zien welke overtuigingen en wensen je nu juist kwijt moet om hem te vinden.

Ik beweer altijd dat je moet weten wat je wilt – en dat is ook zo. Maar de uiterlijke zaken zoals uiterlijk, lengte, maatschappelijke status en leeftijd zijn veel minder belangrijk dan die niet altijd benoembare innerlijke zaken. En hoe je die, in eerste instantie bij jezelf, kunt vinden, ontdek je in dit e-book.

Herken en krijg je ideale man – samenvatting

Kort samengevat, gaat dit e-book over de zoektocht naar wie je zelf werkelijk bent, zodat je op basis DAARVAN je ideale man kunt herkennen en krijgen. We zijn geneigd om ons te laten bepalen door relatie- en persoonlijkheidstests, maatschappelijke invloeden en de voorbeelden die we als kind hebben gehad als het om relaties gaat. Maar leidt dat naar je ideale man? De antwoorden worden onderbouwd door verschillende onderzoeken.

Niet naar buiten maar naar binnen kijken. Nutteloze en beperkende overtuigingen – die je de verkeerde kant op sturen – loslaten en jezelf accepteren met alle kwetsbaarheid die daar bij hoort.

Veranderen is niet altijd makkelijk maar leidt tenslotte tot het nemen van volledige verantwoordelijkheid in plaats van die bij anderen of omstandigheden te leggen. Het gaat om het vinden van je ideale zelf waardoor het herkennen en krijgen van je ideale man als vanzelf gaat.

Er staan veel oefeningen in die je hierbij helpen.

Bestaat mijn ideale man?

Sylvia van Hoorne neemt je mee op haar eigen reis die leidde naar haar ideale man. Ze gunt het jou ook en heeft daarom dit e-book geschreven.

Dit e-book verwoordt in veel opzichten wat ik op dit blog al vele malen heb geschreven: begin bij jezelf en neem zelf verantwoordelijkheid voor je (liefde)leven. Zodat je niet steeds weer in dezelfde valkuilen trapt. Ik sta dan ook volledig achter de inhoud. Het is een goede aanvulling op mijn eigen e-books.

Wat ik mis, is het moment dat ze haar partner ontmoette en hun kennismakingsproces. Hoe leerden ze elkaar kennen? Viel ze direct op hem of niet? Enzovoort. Dat zou een leuke aanvulling geweest zijn.

Het is helder en overzichtelijk geschreven en voor iedere single vrouw die op zoek is naar de ideale man een aanrader.

Lees dit ook eens

Foute Mannen Herkennen Foute mannen herkennen valt niet altijd mee. Laatst kwam zelfs de vraag op of foute mannen wel bestaan. Interessante vraag. Wanneer zijn mannen fout e...
Is Hij De Ware Voor Jou? Verliefd worden kent zijn risico's, maar is toch het makkelijkste deel van de liefde. Als je naar echte liefde en geluk zoekt, moet je weten of hij de...
Wat Wil Een Man In Een Relatie? Wat een man in een relatie wil, is voor vrouwen niet altijd te begrijpen. En als je een vrouw bent die al erg lang single is en veel mannen ontmoet ma...
Mannen Tijdens De Fasen Van Een Relatie Relaties kennen een aantal fasen. Zo heb je de fasen van een beginnende relatie en de 7 fasen van een duurzame relatie. Nu gaat het over mannen tijden...