Herken En Krijg Je Ideale Man

Herken en krijg je ideale man

UPDATE: Dit boek is helaas niet meer verkrijgbaar.

In plaats daarvan kan ik je “Mannen en Relaties” aanbevelen.

 

“Herken en krijg je ideale man” is de titel van een e-book dat sinds vandaag te krijgen is. Het is vandaag Valentijnsdag in het jaar 2013. Ik heb het gelezen en hieronder staat een review van dit e-book.

Sylvia van Hoorne is de schrijfster en zij benadert het vinden van de voor jou ideale man op een originele manier. Afgezien van alle wensen die je hebt ten aanzien van jouw ideale man, laat ze ook zien welke overtuigingen en wensen je nu juist kwijt moet om hem te vinden.

Ik beweer altijd dat je moet weten wat je wilt – en dat is ook zo. Maar de uiterlijke zaken zoals uiterlijk, lengte, maatschappelijke status en leeftijd zijn veel minder belangrijk dan die niet altijd benoembare innerlijke zaken. En hoe je die, in eerste instantie bij jezelf, kunt vinden, ontdek je in dit e-book.

Herken en krijg je ideale man – samenvatting

Kort samengevat, gaat dit e-book over de zoektocht naar wie je zelf werkelijk bent, zodat je op basis DAARVAN je ideale man kunt herkennen en krijgen. We zijn geneigd om ons te laten bepalen door relatie- en persoonlijkheidstests, maatschappelijke invloeden en de voorbeelden die we als kind hebben gehad als het om relaties gaat. Maar leidt dat naar je ideale man? De antwoorden worden onderbouwd door verschillende onderzoeken.

Niet naar buiten maar naar binnen kijken. Nutteloze en beperkende overtuigingen – die je de verkeerde kant op sturen – loslaten en jezelf accepteren met alle kwetsbaarheid die daar bij hoort.

Veranderen is niet altijd makkelijk maar leidt tenslotte tot het nemen van volledige verantwoordelijkheid in plaats van die bij anderen of omstandigheden te leggen. Het gaat om het vinden van je ideale zelf waardoor het herkennen en krijgen van je ideale man als vanzelf gaat.

Er staan veel oefeningen in die je hierbij helpen.

Bestaat mijn ideale man?

Sylvia van Hoorne neemt je mee op haar eigen reis die leidde naar haar ideale man. Ze gunt het jou ook en heeft daarom dit e-book geschreven.

Dit e-book verwoordt in veel opzichten wat ik op dit blog al vele malen heb geschreven: begin bij jezelf en neem zelf verantwoordelijkheid voor je (liefde)leven. Zodat je niet steeds weer in dezelfde valkuilen trapt. Ik sta dan ook volledig achter de inhoud. Het is een goede aanvulling op mijn eigen e-books.

Wat ik mis, is het moment dat ze haar partner ontmoette en hun kennismakingsproces. Hoe leerden ze elkaar kennen? Viel ze direct op hem of niet? Enzovoort. Dat zou een leuke aanvulling geweest zijn.

Het is helder en overzichtelijk geschreven en voor iedere single vrouw die op zoek is naar de ideale man een aanrader.

Lees dit ook eens

Lichaamstaal Mannen Als je een leuke man ontmoet - op je werk, bij vrienden of als je uitgaat - zul jij je af gaan vragen wat hij denkt en of hij je leuk vindt. Maar het ...
Mannen Die Hun Zelfvertrouwen Kwijt Zijn Mannen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn, hebben het vaak op de een of andere manier moeilijk. En op de een of andere manier vind jij dat aantrekkelij...
Omgaan met Mannen en Hun Gevoelens Mannen gaan anders met hun gevoelens om dan vrouwen, dat weten we inmiddels. In dit artikel zal ik je vertellen wat je absoluut moet weten over mannen...
Hoe Kun Je Verliefdheid Bij Mannen Herkennen? Er zijn veel vrouwen die willen weten hoe ze verliefdheid bij mannen herkennen kunnen. Waarschijnlijk willen ze zekerheid hebben of ze een kans maken ...