Hoe Blijf Ik Aantrekkelijk Voor Hem?

Hoe blijf ik aantrekkelijkVeel vrouwen rond de 40 vragen zich af hoe zij aantrekkelijk kunnen blijven voor hun partner. Het is de leeftijd waarop veel mannen naar jongere vrouwen kijken en zich afvragen waar de tijd gebleven is.

Heb jij het gevoel dat je daarmee moet concurreren? Als je een op zich goede relatie hebt en weet wat je waard bent, zul je daar niet zoveel last van hebben, al kan het een lastige periode zijn.

Maar wat, als jij het gevoel hebt dat je niet meer in trek bent? Als je het gevoel hebt dat alle andere vrouwen er veel beter uit zien, meer kunnen, energieker zijn en de hele wereld aan hun voeten hebben liggen terwijl jij in de sleur terecht gekomen bent, niet meer zo op je uiterlijk let omdat jij je veilig voelde in je relatie?

Ja, en dan wordt je wakker geschud omdat er kapers op de kust lijken te zijn.

Zo blijf je aantrekkelijk voor hem

Het allerbelangrijkste is dat je jouw zelfrespect blijft behouden. Zelfrespect, zelfvertrouwen en je uiterlijk eens onder de loep nemen, kunnen wonderen doen. Daardoor blijf je aantrekkelijk voor hem of wordt dat weer opnieuw.

Waar ontbreekt het aan bij jou? En wat kun je daaraan doen? Het stof afkloppen en jezelf eens opfrissen in verschillende opzichten.

Veel van de tips die gelden voor iemand die zijn of haar ex wil terugwinnen, kunnen hier ook goed van pas komen.

Heb je het idee dat je vooral iets aan je uiterlijk moet doen, laat dan eens een kleur en stijladvies doen. Als je die adviezen opvolgt, zie je er stukken beter uit doordat je kleuren en kledingmodellen draagt die jou het beste staan (en dat is niet altijd hetzelfde als wat de mode voorschrijft).

Het tweede dat je kunt doen is zorgen dat je goed in je lichaam zit. Zo kun je gezond en gelukkig zijn, onafhankelijk van hem. Dat geeft zelfvertrouwen en dat ga je uitstralen, waardoor je veel aantrekkelijker wordt.

Maar probeer er alsjeblieft niet uit te zien als iemand van 20. Dat heeft geen zin. Blijf je zelfrespect behouden. Uiteindelijk ben jij de beste vriendin van je partner, tenzij jullie uit elkaar gegroeid zijn. Mannen zoeken doorgaans een ander omdat ze onvoldoende aandacht krijgen van degene met wie ze een relatie hebben.

Zo’n crisis kan zijn vruchten afwerpen, je kunt weer dichter bij elkaar komen.

Kortom, aantrekkelijk blijf je door zelfvertrouwen, met de tijd mee gaan, smaak en goed in je vel zitten. Neem even afstand en geef het wat tijd. Zo blijf je aantrekkelijk voor hem.

Ex terug banner

Lees dit ook eens

Fysieke Aantrekkingskracht – deel 2 De wet aantrekking speelt ook bij het vinden van ware liefde een belangrijke rol. En fysieke aantrekkingskracht is hier een onderdeel van. In het eer...
Het Verschil Tussen Aantrekkingskracht En Intimite... Als je een sterke lichamelijke aantrekkingskracht voelt voor een ander voel je vaak een krachtige chemie. Die chemie kan zorgen voor passie maar ook v...
Wat Mannen Aantrekkelijk Vinden Veel vrouwen denken dat wat een man echt wil een vrouw is die er helemaal voor HEM is. Iemand die geeft en zorgzaam is en voor alles wat hij nodig hee...
De Spiegels Van Relaties Spiegels van relaties. Laten we eens onderzoeken hoe je partner - of de relaties die je hebt gehad - een spiegel is voor onopgeloste uitdagingen en pi...