Hoe Een Man Geïnteresseerd Blijft

Hoe een man geïnteresseerd blijftHoe een man geïnteresseerd blijft als je niet weet hoe je dat aan moet pakken? Hier zijn een paar simpele adviezen waardoor jij weet hoe een man geïnteresseerd blijft en die je ook nog eens makkelijk toe kunt passen.

Er zijn namelijk een aantal dingen die je beter kunt vermijden als het op nieuwe relaties aankomt.

Hier ga ik in op de twee belangrijkste fouten die je kunt maken, fouten die hem onherroepelijk van je afstoten.

Veel vrouwen hebben geen idee dat dit hun relatie kan beschadigen.

Hoe een man geïnteresseerd blijft – vermijd deze twee fouten

1. Excuses verzinnen voor zijn gedrag

Vrouwen hebben de neiging om iedereen waar ze om geven te beschermen. Veel vrouwen zijn bang dat hun relatie zal eindigen als zij de man waar ze mee omgaan confronteren met gedrag dat zij als ongewenst ervaren.

Ironisch genoeg bereikt ze hiermee het tegendeel van wat zij wil, hij verliest zijn respect voor haar, ook al is het alleen maar haar bedoeling om begrip te hebben. Veel mannen denken dat als een vrouw te onzeker is om hem te confronteren en te corrigeren als hij zich slecht gedraagt, zij niet sterk genoeg is om haar als partner emotioneel te kunnen vertrouwen.

Een beetje tegenwind mag en je hoeft het niet met alles eens te zijn wat hij zegt of doet. Je mag hem corrigeren. Sommige mannen gedragen zich bewust op een ongewenste manier om jouw reactie daarop te testen.

2. Te vroeg je gevoelens met hem delen

Vrouwen vergeten – of weten niet – dat mannen veel minder vaak in contact staan met hun gevoel. Mannen voelen het grootste deel van de tijd helemaal niets. Als zij wel iets voelen is het intens en in korte perioden. Als ze bijvoorbeeld naar een sportwedstrijd gaan of als ze seks willen. Als een vrouw te vroeg in een relatie haar gevoelens kenbaar maakt, kan het een man overweldigen, waardoor hij afstand gaat nemen.

Als een vrouw een intense band met een man wil, moet ze hier rekening mee houden: mannen verbinden zich door uitdagingen te overwinnen. Om ervoor te zorgen dat een man er naar gaat verlangen emotioneel intiemer te worden, kan zij er het beste voor zorgen dat een nieuwe relatie zich niet te snel of te intens ontwikkelt. Beantwoord dus niet ieder telefoontje, ga niet op iedere uitnodiging om uit te gaan in en ga niet te snel met hem naar bed. Zo blijft een man geïnteresseerd!

Als je een relatie langzaam laat groeien zal een man een beetje gefrustreerd raken, wat ervoor zorgt dat hij meer en dieper contact wil hebben. Pas als hij meer afspraken regelt en meer vragen gaat stellen, kan jij jouw gevoelens delen. Als jij de relatie vertraagt, zal hij niet alleen luisteren als jij jouw gevoelens uit, maar ook voelen wat je zegt.

Hoe een man steeds meer interesse krijgt

Voor veel meer tips over hoe bij mannen het proces van verliefd worden en een relatie opbouwen verloopt, hoe een man geïnteresseerd blijft en hoe jij degene bent die hierin de leiding hebt, lees je Mannen en Relaties.

Lees dit ook eens

Mannen Verleiden – Op 3 Niveaus Door de tijd heen zijn er verschillende ideeën ontwikkeld over mannen verleiden, over wat werkt en wat niet werkt. Over wat wel hoort en wat niet. Je...
Hoe versier ik een vrouw? >> Casanova Bootcamp! Voor sommige mannen is het versieren en verleiden van vrouwen een lastige aangelegenheid. Hoe versier ik een vrouw is een gedachte die vaak door hun h...
Omgaan met Mannen en Hun Gevoelens Mannen gaan anders met hun gevoelens om dan vrouwen, dat weten we inmiddels. In dit artikel zal ik je vertellen wat je absoluut moet weten over mannen...
Mannen En Verliefdheid – Wanneer Is Hij Toe ... Het antwoord op deze vraag wordt het meest gezocht door vrouwen: is hij verliefd op mij? Mannen en verliefdheid, er is niet makkelijk uit wijs te word...