Hoe Mannen Verleiden Averechts Kan Werken

Hoe mannen verleidenHoe mannen verleiden averechts kan werken, heb je waarschijnlijk al wel eens meegemaakt. Tenminste als je meer wilt dan een avontuurtje.

Het kan een leuk spel zijn om te kijken wat je voor elkaar kunt krijgen en de meeste mannen zijn niet vies van een vrouw die zich min of meer aanbiedt. Maar dat blijkt dan van korte duur te zijn. En als jij er meer van hebt verwacht, zit jij met de gebakken peren. Maar wat willen mannen nou echt?

Ik schreef het al in Mannen versieren, een kunst of een kunde, mannen houden het meest van vrouwen die onafhankelijk en zichzelf zijn, vrouwen met zelfvertrouwen die hun eigen leven leiden, een eigen mening hebben.

Iemand die geen ‘zwaan kleef aan’ is. Een man houdt van zijn vrijheid en komt graag uit vrije wil, niet omdat jij bang bent hem kwijt te raken. Wél omdat jij er blij mee bent als hij komt, dan heeft hij het gevoel iets voor je te kunnen betekenen.

Hoe mannen verleiden wel succes kan hebben

Bouw het op, iedere keer als je die man van je dromen ziet, geef je iets meer bloot van jezelf en dat bedoel ik niet letterlijk maar figuurlijk. Zorg dat je interessant bent, leuke dingen te vertellen hebt, er goed uitziet. Maar overdrijf het niet. Geen spelletje spelen, daar hebben mannen net zo’n hekel aan als vrouwen. En als je dat wel doet, ‘pakken’ ze je en vinden dat je verdiende loon.

Hij moet het gevoel krijgen dat hij meer van je wil weten. Bij mannen duurt het veel langer dan bij vrouwen voordat ze in de persoonlijkheid van de ander geïnteresseerd raken. Zij voelen zich in de eerste plaats seksueel tot een vrouw aangetrokken, daarna komen de emotionele aantrekking en de mentale pas.

Hoe mannen verleiden is heel eenvoudig als je op die eerste impuls van hem reageert. Maar ik zei het al, dat duurt dan niet lang. Het kost dus tijd om een man serieus te verleiden. Je hebt geen haast toch?

Je kunt jouw ware liefde zeker ontmoeten maar dan moet je wel weten hoe je mannen zo verleidt dat ze vervolgens ook voor je gaan.

Leuk als je hieronder reageert, wat zijn jouw ervaringen?

Ik hoop dat je een beetje wijzer bent geworden over hoe mannen verleiden jou verder kan brengen of juist niet.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft. je kunt je ook opgeven voor het gratis e-book dat voor je klaarstaat.

Lees dit ook eens

Zelfvertrouwen Met Mannen Veel vrouwen hebben het idee ontwikkeld dat mannen moeilijk te benaderen zijn en dat het initiatief bij de ander moet liggen. Nou, dat is niet perse w...
Mannen Die Hun Zelfvertrouwen Kwijt Zijn Mannen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn, hebben het vaak op de een of andere manier moeilijk. En op de een of andere manier vind jij dat aantrekkelij...
De Exclusieve Relatie Nu je de eerste twee fasen in het proces van het opbouwen van een relatie kent, weet je al veel meer over wat een toegewijde, exclusieve relatie eigen...
Als Mannen Afstand Nemen Voor veel vrouwen houdt het niet op als een man zegt dat hij nog niet aan een vaste relatie toe is. Hoe komt dat? Als mannen afstand nemen, luisteren ...

6 gedachten over “Hoe Mannen Verleiden Averechts Kan Werken”

 1. Ik ben al dat gedoe over “laat hem maar afkomen” beu. We leven in de 21ste eeuw en ik denk niet dat mannen het zo erg vinden als vrouwen ook eens een eerste stap zetten! Dan voelen ze zich juist geflatteerd. De vrouw moet gewoon zorgen dat ze niet achter hem gaat hollen, dat is logisch, moet de man ook niet bij de vrouw doen. Maar als werkelijk elke vrouw moet wachten tot de mannen vanzelf er eens op af stappen, en dan juist de gene die ze zelf willen, zullen er veel zijn die lang mogen wachten.
  Tell me if you agree.

  • Mannen voelen zich zeker geflatteerd Zora, als een leuke vrouw op hen afstapt. En als het klikt kan daar ook zeker een relatie uit voortkomen. Maar… dan zal zij hem gedurende de relatie steeds weer moeten blijven versieren zonder er zeker van te zijn dat hij echt voor haar gaat.

 2. Hoi Marjolein,

  Wat me opvalt dat je wel erg uitgaat van een bepaald type man, ik ben zelf een man die wel degelijk eerst kijkt naar persoonlijkheid en ik hoef niet persee meteen al sexuele interesse te hebben dat kan heel goed ook later komen in de loop van het contact en het opbouwen van een relatie met een lieve vrouw….

  Groetjess,

  Allard

  • Hoi Allard, goed om te lezen dat jij je niet aangesproken voelt (of eigenlijk wel natuurlijk, anders zou je niet reageren). Ik ging juist uit van een bepaald type vrouw. Het type dat denkt een man aan zich te binden door hem zo te verleiden dat hij snel het bed in duikt met haar en dan verwacht dat dit tot een duurzame relatie zal leiden.

 3. Er staat niet veel nieuws hierboven, dit weten we allemaal wel toch? Wat ik nou interessant vind is HOE je het precies moet doen. Er wordt altijd gezegd: je moet niet te graag willen, maar ook weer niet ‘hard to get’ spelen. Als een leuke man je mee uit vraagt moet je dan niet gelijk happen? Terwijl het je wel hartstikke leuk lijkt? Ik had liever praktische tips gehad. Hebben jullie die?

  Met vriendelijke groeten van Jane.

  • Gelukkig ben jij een van degenen die dit al weten Jane, en het is helaas niet zo dat iedereen dat wel weet. En ik kan me goed voorstellen dat je praktische tips wilt. Gelukkig hebben we die ook. Je kunt ze vinden in het e-book “Mannen en Relaties”.

Reacties zijn gesloten.