Hoe Selecteer Je Een Man?

Hoe selecteer je een man?Als het om relaties gaat is het doorgaans een goed uitgangspunt om mensen het voordeel van de twijfel te geven en hen te vertrouwen totdat zij je een reden geven om dit niet te doen. Dat heb je van jongs af aan geleerd.

Maar als je te easygoing bent heeft dat een prijs – het gaat je moeite kosten om anderen te vertellen wat je van hen verwacht. En zonder deze discussie, weet je waarschijnlijk niet wat de realiteit is van de mensen waar je mee omgaat.

Leren om je verwachtingen te begrijpen en op een effectieve manier duidelijk maken aan anderen kan een onbetaalbare vaardigheid zijn. Ik kan niet genoeg benadrukken wat het voor je kan betekenen in alle gebieden van je leven. Je zult verbaasd zijn hoeveel helderheid dit geeft. Mensen om je heen zullen ook merken dat je anders communiceert. Hun respect voor jou zal toenemen en ze hechten meer waarde aan wat je te zeggen hebt.

Er gebeurt iets als je in contact komt met je eigen verwachtingen. Als dit gebeurt ontdek je van alles in je omgeving dat hier niet aan voldoet, en daar schrik je van.

Maak je geen zorgen, dat is normaal. Sommigen kunnen zich bedreigd voelen als dit gebeurt maar heb geduld.

Je wordt meer ontspannen omdat je nu een helder en realistisch beeld hebt van wat er zich in je omgeving afspeelt. Het is alsof je jezelf niet meer hoeft te verbergen, bevrijd van het gevoel er niet te mogen zijn. Dat is wat het kennen van je verwachtingen teweeg kan brengen. Je voelt je bevrijdt doordat je zelfvertrouwen krijgt door het vermijden van dingen die je niet wilt in je leven en die wel gebeurd zouden zijn zonder deze vaardigheid.

Verwachtingen hebben, ofwel grenzen stellen, is ook een geweldige vaardigheid om je liefdeleven te verbeteren. De meeste vrouwen die met de verkeerde man te maken hebben, ervaren liefdesverdriet, emotionele stress en pijn totdat ze zich realiseren dat wat zij willen niet past bij de man in hun leven. Deze vrouwen hadden dit kunnen voorkomen als zij zich tijdig gerealiseerd hadden dat dit de verkeerde was door hun verwachtingen te uiten.

De naakte waarheid is dat sommige vrouwen niet dieper willen graven in wat een man echt van ze wil, wat veroorzaakt wordt door hun angst voor afwijzing en verlating. Hierdoor vindt er een heel zelfverdedigingsproces plaats:

1. Vrouwen geloven dat het een goede man is vanwege de intieme band die ze delen zonder erg objectief te zijn over de situatie.
2. Vrouwen hebben direct allerlei toekomstverwachtingen vanwege hun hoop op hem.
3. Ze verwachten direct een commitment te hebben als ze seks hebben gehad, zelfs als daar nooit over gesproken is.

Het is heel eenvoudig. Mannen, in tegenstelling tot vrouwen hebben niet van nature de vaardigheden voor een relatie totdat ook zij leren welke verwachtingen zij hebben en hun grenzen stellen.

Dus…Je MOET selectief zijn!

Voor vrouwen is selectief zijn de beste manier om de goede relatie te vinden met de juiste man op de juiste tijd. Selectief zijn betekent succesvol zijn.

Dus je moet stevig staan. Bereid zijn om “Nee” te zeggen tegen mannen die niet aan je verwachtingen willen voldoen en de bereidheid hebben om dit in een vroeg stadium en snel te doen.

Dit is een stuk uit het e-book “Mannen en Relaties”. Als je door wilt lezen, kun je het hier vinden.

Lees dit ook eens

Hij Doet Afstandelijk? Zo komt Hij Terug! Hij doet afstandelijk maar dat is niet nodig: je kunt het voorkomen. De manier waarop een vrouw haar gevoelens uit als een man afstand neemt, kan ervo...
Omgaan met Mannen en Hun Gevoelens Mannen gaan anders met hun gevoelens om dan vrouwen, dat weten we inmiddels. In dit artikel zal ik je vertellen wat je absoluut moet weten over mannen...
Vrouwen Versieren, Wil Je Meer Succes? Iedere man wil graag vrouwen versieren, zeker als hij vrijgezel is. Of hij nu wel of niet op zoek is naar een relatie en zijn ware liefde, de jacht ze...
Mannen Versieren, Een Kunst Of Een Kunde? Hoe mannen versieren als  je  een relatie wilt, makkelijk wordt als je de volgende tips ter harte neemt, daar gaat dit artikel over. Mannen hebben na...