Hoe Win Ik Mijn Ex Terug?

Hoe win ik mijn ex terugIk kan me voorstellen dat je een antwoord wilt vinden op jouw wanhopige vraag: “Hoe win ik mijn ex terug?”. Als je relatie uit is doordat je partner het heeft uit gemaakt, voel jij je helemaal niet fijn. Je mist de ander en wilt hem of haar terug.

Het kan zijn dat je het zag aankomen maar het is waarschijnlijker dat het je toch overvallen heeft. Je had dit niet verwacht.

Je piekert over wat jij verkeerd gedaan hebt en twijfelt aan jezelf. Het is ook een behoorlijke deuk in je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen lijk je kwijt te zijn. Je bent boos en verdrietig tegelijk en kunt het eigenlijk niet geloven. Wat nu?

Hoe win ik mijn ex terug? – Niet zo!

Ga je de ander ervan overtuigen dat die een verkeerde beslissing heeft genomen? Wil je voortdurend laten zien hoe geweldig jij bent en dat jullie elkaar kennen en dat je dat niet zomaar weg kunt doen? Probeer je de ander jaloers te maken door dingen te zeggen en te doen waarmee je suggereert dat je een ander hebt? Of het omgekeerde: je laat merken dat je het niet kunt zonder de ander, hoezeer je de ander nodig hebt.

Bijvoorbeeld door jezelf niet meer goed te verzorgen of overduidelijk in je houding te laten merken dat je heel verdrietig bent. Tegenover je ex en ook in gezelschap van wederzijdse familie en bekenden. In de hoop dat die het zullen zeggen tegen jouw ex. Vraag hen ook niet “Hoe win ik mijn ex terug?”. Daar maak je het ook voor hen moeilijk mee.

Helaas, zulke acties werken alleen maar averechts. Je zult je ex alleen maar verder van je verwijderen met deze manier van doen. Die heeft het uitgemaakt en wil dus vrij zijn. Dat wil zeggen dat er geen contact meer gewenst is (behalve waar nodig voor overleg over boedel en kinderen). De ander dan voortdurend confronteren, bevestigt hem of haar alleen maar in de gemaakte keuze om er een punt achter te zetten.

Hoe win ik mij ex terug zonder gezeur?

Laat de ander met rust. Ook al voel jij je nog zo ellendig laat dit niet aan de buitenwereld zien. Ja, ik weet het, dat kost wilskracht want je wilt precies het tegenovergestelde: het uitschreeuwen tegen iedereen die het horen wil. Maar laat zien dat jouw gevoel van eigenwaarde sterker is. Niemand heeft respect voor iemand die zichzelf niet respecteert – zeker je ex niet.

Wat je nu eerst moet doen, is je ex helemaal loslaten. Dat betekent dus dat je hem of haar emotioneel loslaat. Dat is het moeilijkste. Waarom? Omdat je jouw verdriet met liefde verward en denkt dat als je verdriet over is, ook de liefde voor je ex over zal zijn. Of dat je emotioneel afhankelijk was en bent van je ex en dat gevoel verward met liefde. Als je het niet alleen kunt, kun je het ook niet met een ander.

Ik heb het al vaker geschreven op dit blog: liefde laat vrij. Claimen is het tegenovergestelde van liefde en komt voort uit angst.

De beste tips waarmee jij je ex terug kunt winnen zijn hier te vinden.

Hoe win ik mijn ex terug is dan geen vraag meer maar een weet. En nu nog doen!

Voor je gaat zou je me blij maken om dit artikel te delen of een reactie achter te laten. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Ex terug banner

Lees dit ook eens

Relatieproblemen? 3 Tips Om Ze Snel Op Te Lossen Heb je te maken met relatieproblemen? Dan is het belangrijk om hier direct iets aan te doen en je relatie zo snel mogelijk weer op het juiste niveau t...
Jouw Ex Terugwinnen Met Deze Tips Jouw ex terugwinnen is mogelijk! Ben je verdrietig omdat je hem of haar kwijt bent, terwijl jij nog heel veel om de ander geeft? Omdat alle mooie h...
Hoe Blijf Ik Aantrekkelijk Voor Hem? Veel vrouwen rond de 40 vragen zich af hoe zij aantrekkelijk kunnen blijven voor hun partner. Het is de leeftijd waarop veel mannen naar jongere vrouw...
Liefdes Smsjes? Zo Maak Je De Ander Verliefd! Met het versturen van liefdes smsjes wordt het vaak een stuk gemakkelijker om een man of vrouw voor je te winnen. Veel mensen gebruiken liefdes sms’je...

2 gedachten over “Hoe Win Ik Mijn Ex Terug?”

  1. Doordat ik op het thema van mijn blog zocht, kwam ik bij jouw blog uit. Mijn blog is nog lang niet zo ver, maar is

    Misschien kunnen we naar elkaar linken?

    • Hallo Maartje. Leuk blog heb je en moedig dat je dit hele verhaal online zet. Jouw link staat inmiddels hierboven. Leuk als je ook naar mij linkt.

Reacties zijn gesloten.