Hoe Word Je Aantrekkelijk? – 6 Punten

Hoe word je aantrekkelijk?Hoe word je aantrekkelijk, met name voor die ene persoon waar jij verliefd op bent? Je kunt het niet afdwingen maar er zijn een aantal dingen die je kunt doen om aantrekkelijk te worden voor die ander.

Let wel, als je aantrekkelijk wilt zijn voor iemand moet je niet focussen op de ander maar op jezelf.

Dit is vaak het moeilijkste deel want als we ons tot iemand aangetrokken voelen, is er maar een ding waar we aan kunnen denken en dat is die ander. We denken dat de oplossing ligt in het gebruiken van de Wet van Aantrekking om door de ander opgemerkt te worden maar deze wet gaat over jouw gedachten en jouw gevoel en jouw emotionele vibratie, niet over dat van de ander.

Hoe word je aantrekkelijk voor die ander?

Hoe kun je je aandacht nu op jezelf richten zodat je aantrekkelijk wordt voor degene waar jij je toe aangetrokken voelt?

Heb vertrouwen in jezelf. Besef dat je een mooi mens bent en dat het niet belangrijk is wat anderen van je vinden. je hoeft er niet voor te zorgen dat anderen je aardig vinden of van je houden omdat jij al van jezelf houdt. Zelfvertrouwen is onweerstaanbaar en zorgt ervoor dat mensen zich tot je aangetrokken voelen.

Focus op het positieve. Laat alle negatieve gedachten los. Zoals “het is moeilijk om iemand te vinden”, “waarom zien ze me niet staan” en “ik zal nooit iemand krijgen”. als je je op het positieve richt en dat toelaat, verandert je vibratie en kan de Wet Aantrekking zijn werk doen zoals jij het graag wilt en je de liefde brengen waar je naar verlangt.

Heb lief zonder angst om gekwetst te worden. Het moeilijkste in de liefde is jezelf open te stellen voor een ander terwijl de kans bestaat dat je gekwetst zult worden. als je hier bang voor bent, kun je onbewust voorkomen dat iemand zo intiem met je wordt als je graag wilt. Er is een verschil tussen aantrekkingskracht en intimiteit. Wees bereid om dit risico te nemen.

Maak plezier. Mensen zijn het aantrekkelijkst als ze plezier hebben en lachen. Als je je goed voelt, voelen anderen zich tot je aangetrokken. Doe dus dingen waar je blij van wordt.

Waardeer het contrast. Wees blij met wat je nu hebt. Vergeet de dingen die je wilt hebben. Zodra je tevreden en gelukkig kunt zijn met de dingen zoals ze nu zijn, op dit moment, vallen de dingen waar je naar verlangt op hun plaats, inclusief je liefdeleven.

Laat de ander vrij. Dit is een van de moeilijkste dingen om aantrekkelijk te worden voor een ander. Je verlangt ernaar om bij hem of haar te zijn en nu wordt je verteld dat je de ander moet laten gaan. Maar alleen als je er vrede mee hebt niet bij de ander te zijn, open je de deur voor de Wet Aantrekking om die geliefde persoon dichter bij te brengen. Zolang je dat niet kunt, verzet zich iets in jou en dat houdt alles tegen.

Ik weet dat dit niet makkelijk is. Je kunt het beste tegen jezelf zeggen “Ik wil X of iemand die beter bij me past”.

Maar wat je ook mag besluiten, zorg ervoor dat je je gelukkig voelt. Maak je geen zorgen over de ander en of die jou wel ziet zitten en aantrekkelijk vindt. Zorg voor jezelf, verwen jezelf. Laat die ander zien wat hij of zij mist zonder jou. De Wet Aantrekking zal je de liefde brengen waar je naar verlangt.

Zo wordt je aantrekkelijk.

Lees mijn e-book De Law of Attraction en de Liefde. Hierin staat precies hoe het werkt en een stap voor stap systeem om de liefde van je leven aan te trekken.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Kun Je Relatie Patronen Doorbreken? Relatie patronen doorbreken kan onmogelijk lijken. Misschien heb je er al jaren aan gewerkt om je relatie patronen te doorbreken en gepoogd je gedacht...
Aantrekkingskracht Creëren Als Man Aantrekkingskracht creëren als man vraagt om een aantal vaardigheden. Mannen denken dat als ze goed genoeg zijn met vrouwen of de goede vrouw tegen k...
6 Fouten Die Vrouwen Maken Bij Mannen Heb je je ooit afgevraagd waarom leuke mannen plotseling afhaken? Heb je je ooit afgevraagd waardoor ze na een tijdje niet meer zo leuk zijn? Hier zij...
Bestaat echte ware liefde wel? Of echte ware liefde bestaat, is een vraag die velen bezig houdt. Het hangt er natuurlijk vanaf wat je er onder verstaat. Sommigen denken dat het lie...

1 gedachte over “Hoe Word Je Aantrekkelijk? – 6 Punten”

Reacties zijn gesloten.