Is Hij De Ware Voor Jou?

Is hij de ware voor jou?Verliefd worden kent zijn risico’s, maar is toch het makkelijkste deel van de liefde. Als je naar echte liefde en geluk zoekt, moet je weten of hij degene is die er voor je zal zijn tot het einde. Is hij de ware voor jou? Vind het uit met dit gedrag:

Ik schreef al eerder hierover en dit is een goede aanvulling op dat artikel.

Als het op de liefde aankomt, is het het beste om op je intuïtie te vertrouwen. We ontmoeten veel leuke mannen maar bij de een mist de chemie en bij de ander heb je het gevoel dat er iets niet klopt.

Maar wat gebeurt er als je echte liefde vindt en je het gevoel hebt dat hij perfect bij je zou passen?

Betekent dit dat je de ware voor jou hebt gevonden, degene waar je de rest van je leven gelukkig mee zult zijn?

Helaas, we hebben allemaal mannen ontmoet met wie we een geweldige chemie hadden en heerlijke momenten tussen de lakens beleefden. Maar dat leidt niet altijd tot een gelukkig einde. Op die momenten moet je voorbij de directe chemie denken. Je moet weten of hij de ware is op de lange termijn.

Is hij de ware voor jou? Let op het volgende.

Hij communiceert zijn gevoelens

Een van de belangrijkste vereisten voor een duurzame relatie is communicatie. Vertelt hij je wat hij voelt en vraagt hij hoe jij je voelt?

Met elkaar praten over de kleinste emoties helpt om elkaar te begrijpen en voorkomt misverstanden die in de jaren die komen tot pijnlijke confrontaties kunnen leiden.

Hij heeft aandacht voor jouw behoeften

In veel relaties weet de man best wat hun vrouw of vriendin wil. Maar ze doen er niets mee.  Veel mannen zien hun vrouw of vriendin als vanzelfsprekend, en doen alsof ze haar niet begrijpen.

Het is niet dat een man de behoeften van zijn vriendin niet kan begrijpen. Maar in veel gevallen wordt er geen rekening mee gehouden. Is hij de ware voor jou? Nee. Vermijd mannen die zich dom gedragen en beweren dat vrouwen verwarrend zijn en hun gevoelens niet laten zien.

Hij ziet wie je echt bent

Je weet dat hij de ware is als hij je ziet zoals je echt bent. Alle vrouwen weten dat mannen visueel zijn ingesteld en dat die zich eerst door het uiterlijk aangetrokken voelen en dat alle andere dingen daarna komen. Maar dat is geen excuus om behandeld te worden als het snoepje van de week. Zegt hij dat je er goed uitziet? Natuurlijk doet hij dat maar het betekent niets.

Waardeert hij je andere kwaliteiten? Ziet hij de persoon achter het uiterlijk? Een man die naar je kijkt alsof je een domme, maar aantrekkelijke vrouw bent, zal nooit zien wie je echt bent of je capaciteiten begrijpen. En als hij je alleen maar ziet als dat snoepje zal hij nooit zijn problemen delen of je advies vragen. En dat is nooit goed voor een relatie.

Hij respecteert je

Als je verliefd bent, wordt respect een heel ander begrip. Een man die verliefd is respecteert de vrouw waar hij verliefd op is. Het gaat erom dat jij je goed voelt over jezelf in zijn gezelschap. En hij in jouw gezelschap.

Als hij de ware is, behandelt hij je met respect en houdt  hij rekening met je behoeften. Hij is hoffelijk als jullie uitgaan. Als hij  je echt respecteert, heeft hij meer aandacht voor jou en jouw behoeften dan die van andere vrouwen. Mannen doen andere vrouwen graag een plezier en vergeten dan op hun eigen vriendin te letten.

Dit maakt je meer tot een accessoire dan zijn geliefde. Vertel hem hoe je je daarbij voelt, maar als zijn gedrag niet verandert, is het misschien tijd dat jij van man verandert.

Hij respecteert jouw ruimte

Mannen houden ervan tijd voor zichzelf te hebben. Maar vrouwen ook! Wij hebben ook onze ruimte nodig en dat gaat niet alleen maar om uitgaan met onze vriendinnen. Wordt hij boos als jij met je vriendinnen belt of begint hij te mokken als je met je eigen vrienden uit gaat?

Jaloezie kan in aanvang leuk zijn. Maar als hij altijd bij je wil zijn en je wil weerhouden van je eigen leven, moet je hem vertellen wat je daarvan vindt.

Hij deelt verantwoordelijkheid

Biedt hij aan je te helpen? Kan hij zichzelf opzij zetten als jij hem vraagt om je te helpen? Als hij de ware is voor jou, zijn jouw problemen de zijne en zijn problemen ook de jouwe. Dat is een van de dingen die maken dat een relatie werkt, dat je het accepteert om je verantwoordelijkheid te delen. Veel mannen zijn goed in het vermijden van hun eigen verantwoordelijkheden. Dus hoe kan hij jou helpen met de jouwe?

Is hij de ware?

Een man die zichzelf opzij kan zetten om jou te helpen en de verantwoordelijkheid te delen ziet jou als een potentiële levenspartner. En dat is de man die je nodig hebt in je leven.

Leuk artikel? Fijn als je het deelt. Je reactie is ook welkom.

Lees dit ook eens

5 Eigenschappen Waar Vrouwen Van Houden Als je als man tot de conclusie bent gekomen dat het tijd wordt om je te binden en je op zoek bent naar een vrouw om je leven mee te delen, lees dan d...
Mannen Die Niet Willen Praten Mannen die niet willen praten, het kan verschillende oorzaken hebben. Hij is eenvoudigweg niet zo'n prater - een introvert of gesloten type. Neem hem ...
De Liefde Leven en Actie – deel 6 Ga jij de liefde leven? We zijn toe aan het laatste deel van deze serie Ware Liefde Vinden. In de vorige delen kon je lezen hoe je zowel fysiek als e...
Hoofse Liefde En Romantiek Het begrip ‘hoofse liefde’ is in de Middeleeuwen ontstaan. In de 12e eeuw ontstaat aan de hoven in Europa een ideaal van de liefde tussen man en vrouw...

3 gedachten over “Is Hij De Ware Voor Jou?”

  1. Ik wist 25 jaar geleden al dat hij de ware was, we hebben opnieuw een relatie en er is wat betreft onze gevoelens niets veranderd.

Reacties zijn gesloten.