Is Uiterlijk Belangrijk Als Je Een Relatie Wilt?

Is uiterlijk belangrijk?Is uiterlijk belangrijk? Het lijkt belangrijk als je een relatie wilt. Maar dat is maar een eerste indruk en wat vertel jij met je uiterlijk? Je hoeft niet perfect voor hem te zijn, hij wil alleen dat jij jezelf bent.

Heb je ooit gedacht dat je er fantastisch en sexy uit moet zien, je interessant gedragen en hem alles geven wat hij wil om de aandacht van een man te krijgen?

Om jezelf uiteindelijk weer verloren en alleen terug te vinden, terwijl je denkt dat dit kwam omdat je er niet goed genoeg uitzag, geen leuke dingen deed of niet genoeg gaf?

En neem je het jezelf dan kwalijk dat je niet genoeg deed?

En wilde je een tweede kans om hem te laten zien dat je er nog beter uit kunt zien, leukere dingen kunt bedenken en meer kunt geven?

En omdat je die kans niet kreeg, deed je het bij de volgende man? En dat werkte ook weer averechts?

Als je merkt dat je je druk maakt om je uiterlijk en de concurrentie aangaat met anderen vrouwen vanwege hun uiterlijk, moet je dit bedenken: mannen houden niet van ons om hoe we eruit zien!

Eigenlijk voelen zij zich niet eens aangetrokken tot ons om hoe we er uit zien. En zeker niet om hoe wij denken dat we eruit zien. Alles draait om gedrag en met zelfvertrouwen zijn wie je bent. Dat betekent niet dat je je uiterlijk moet verwaarlozen maar of hij jou serieus neemt of niet, hangt van hele andere dingen af dan je uiterlijk.

Mannen zijn geen vrouwen. Mannen volgen hun instinct als het om gevoel en aantrekkingskracht gaat en hoe dat werkt, begrijpen we meestal niet of we interpreteren hun gedrag verkeerd. En als we daar conclusies uit trekken, stoten we hem meestal juist af.

Als je er zeker van wilt zijn dat je een man aantrekt in plaats van hem af te stoten, zodat je opnieuw close met hem kunt worden (zelfs als hij zich nu afstandelijk gedraagt), zou je mijn e-book Mannen en Relaties moeten lezen.

Laat je niet kleineren door afwijzingen. Je wordt door een afwijzing niet minder waard, je hebt alleen de goede nog niet gevonden of je hebt het zelf verkeerd aangepakt.

Vooral dat laatste is waarschijnlijk het geval. Want alles begint bij jezelf en jouw manier van denken over mannen en relaties.

Je zult een totaal andere kijk hierop krijgen als je mijn e-book leest en je zult geen last meer hebben van afwijzingen omdat jij de toon zet en je niet meer afhankelijk opstelt van de houding van een man.

Je zult er achter komen dat jij gewoon jezelf kunt zijn en je niet anders voor hoeft te doen dan je bent.

Wat je niet moet doen

Anderen de schuld geven. Accepteer dat je waarschijnlijk een paar fouten hebt gemaakt. Niet naar jezelf hebt geluisterd, de signalen hebt genegeerd die je vertelden dat het niet goed zat en je grenzen niet hebt gesteld. Wees blij dat je dat nu wel weet zodat je die fouten niet meer hoeft te maken.

Ja blij – je goed voelen, is de snelste manier naar een goede relatie.

Boosheid en je slachtoffer voelen van het gedrag van anderen maakt je niet aantrekkelijker. Ga vanaf nu denken aan wat je wel wilt in plaats van denken aan wat je niet wilt. En wat je wel wilt is iemand die om je geeft zoals je bent.

Hoe je dat voor elkaar krijgt, lees je in Mannen en Relaties.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Afbeelding: Spanishale

Lees dit ook eens

Gewaardeerd Worden En Persoonlijke Waarden In Rela... Als we mensen beoordelen, kijken we vaak naar hun sociale gedrag. Als ze een relatie hebben, een goede baan, veel vrienden en prettig in de omgang zij...
Dating Regels Waardoor Je Single Blijft Ben je nog single terwijl je boven de 40 bent? Lees dan verder hoe dating regels hier de oorzaak van kunnen zijn. Trouwens als je iets jonger bent kan...
Eerlijk Zijn In Een Relatie Eerlijk zijn in een relatie kan je veel opleveren.  In sommige situaties kan het moeilijk zijn om eerlijk te zijn. Vooral als je het gevoel hebt beoor...
Kan Dat: Een Platonische Relatie? In een platonische relatie is er wel sprake van liefde, maar de partners hebben geen seks. Het gaat over een liefde die niet in lichamelijke zin geco...