Jouw Ware Liefde Vinden In 2012

Ware liefde vinden 2012Dit is toch wat veel mensen willen: hun ware liefde vinden en het liefst snel, dus in het komende jaar. Hoe zie jij de toekomst?

Als iets waarin je hoopt dat je wensen en dromen uitkomen

OF

heb jij je voorgenomen om zelf het heft in handen te nemen en zelf je toekomst te bepalen?

In een aantal vorige artikelen had ik het over goede voornemens voor komend jaar, de verantwoordelijkheid nemen voor je leven en dat onvoorwaardelijk liefde niet bestaat.

Alles tezamen komt dat erop neer dat je precies weet wat je wilt, je gedrag zo wijzigt dat je het (zelf)vertrouwen krijgt dat je zult realiseren wat je wilt, en vervolgens die dingen gaat doen die de mogelijkheid scheppen om het waar te maken.

Het geheim van ware liefde

Zoals het hierboven staat, klinkt het eenvoudig of misschien vind jij het juist ingewikkeld.

Maar als je de stappen op de goede manier uitvoert en gaat begrijpen hoe het werkt, zul je veel beter in staat zijn om zelf te bepalen wat er in je leven gebeurt. Je zult precies die mensen aantrekken die op dit moment in je leven bij je passen en die je verder kunnen brengen op weg naar je doel.

“Ja maar, je kunt toch niet in de toekomst kijken?”, hoor ik je roepen. Tot op zekere hoogte kun je dat wel. Je hebt vast wel eens gedagdroomt over wat je wilde hebben of  zijn of doen. Als je een pad uitstippelt om het te realiseren, kun je het bereiken. Zo simpel is het. Ik zeg niet dat het altijd over rozen gaat maar simpel is het wel. Als je tegenslag hebt en daardoor opgeeft, lukt het zeker niet.

Om je te ondersteunen bij het aantrekken van het soort partner dat jij graag zou hebben of om je relatie te verbeteren als je die hebt, schreef ik De Law of Attraction en de Liefde. Hierin wordt in begrijpelijke woorden uitgelegd hoe de Wet Aantrekking werkt als het om liefde en relaties gaat, vol met praktische oefeningen. Het is een stap voor stap programma om jouw ware liefde te (her)vinden.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft. Dank je wel.

Lees dit ook eens

Hoe Word Je Aantrekkelijk? – 6 Punten Hoe word je aantrekkelijk, met name voor die ene persoon waar jij verliefd op bent? Je kunt het niet afdwingen maar er zijn een aantal dingen die je k...
Een Onbeantwoorde Liefde – Kun Je Daar Iets ... We hebben het allemaal meegemaakt, een onbeantwoorde liefde. En als je dit leest, is dit bij jou waarschijnlijk nu het geval. Je bent verliefd op iema...
Verbonden Of Gebonden – Hoe Voel Jij Je? Hoe voelde jij je in de relaties die je had? Verbonden of gebonden? Het is een hemelsbreed verschil al lijken de woorden op elkaar. Voel je je gebo...
Liefde Tips Voor Allebei Dit is de derde van 5 liefde tips. Deze is zowel voor mannen als vrouwen: Waarom je niet mee moet doen met alle anderen Voor het geval je het no...

Een reactie plaatsen