Ken Jezelf Als Partner En Waarom Dat Belangrijk Is

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Ken jezelfIn een relatie is er altijd een wisselwerking tussen de twee partners. Je reageert op elkaar en beïnvloedt elkaar. Hoe beter jij jezelf kent, hoe sneller je weet of de kans bestaat dat een relatie stand kan houden. Ken jezelf dus als partner, ook als je die nog niet hebt.

Jezelf leren kennen kan heel verrassend zijn. Ben je wie je denkt te zijn of ben je wie je wilt zijn? Of gedraag jij je anders dan je werkelijk bent? Er kan van alles uit komen. Heel belangrijk is, dat je eerlijk tegen jezelf bent.

Je maakt dus kennis met jezelf. Raar? Dat weet je toch wel? Kan zijn, maar zet het eens op papier dat maakt je bewust van wie je bent. En als je jezelf beter kent, wordt de relatie met jezelf ook beter. Zoals velen van degenen die mijn blog volgen is dat een voorwaarde voor een goede relatie met een ander: waarom houden van jezelf belangrijk is.

Waar moet je beginnen in dit kennismakingsproces?

Ken jezelf in allerlei relaties

Behalve de liefdesrelaties die je tot nu toe gehad hebt of nog hebt, heb je ook familie, vrienden en werkrelaties. Vraag je van alle mensen waar je regelmatig mee te maken hebt af, waarom je met hen op kunt schieten en waarom juist niet als dat het geval is.

Je gaat daarbij niet naar het gedrag van de ander kijken maar naar je eigen reactie op dat gedrag. Ken jezelf, niet de ander, is waar het hier om gaat.

  • Waar wordt of werd je blij van en waarom?
  • Waar wordt je onzeker van en waarom?
  • Waar wordt je boos van en waarom?
  • Wat irriteert je en waarom?
  • Enzovoort…

Vul zoveel mogelijk gevoelens in die anderen bij je oproepen en stel jezelf steeds de vraag waarom. Houd niet te snel op, maak er een hele lijst van, zo groot mogelijk.

Als je negatieve gevoelens hebt ten aanzien van iemand, bedenk dan dat achter iedere negatieve emotie een positief verlangen verborgen gaat. Wat wil(de) je dan wel?

Als je nu die lijst overziet, wat is dan jouw reactiepatroon? Waar wordt je helemaal blij van en waar kun je absoluut niet tegen? Ben je in staat om negatieve reactiepatronen te veranderen?

Ken jezelf als partner, dan weet je beter wat je nodig hebt en ben je beter voorbereid op je eigen reacties als je van mening verschilt. Bovendien kun je je wensen beter kenbaar maken in plaats van een ander iets te verwijten.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

Mensen Met Zelfrespect Doen Dit Niet Zelfrespect hebben is belangrijk. Iedereen die zichzelf hoogacht, gedraagt zich in de kern op dezelfde manier. We hebben allemaal verschillende dromen...
Jezelf Liefhebben En Een Ander Liefhebben Jezelf liefhebben is een voorwaarde om een ander lief te kunnen hebben. Jezelf liefhebben betekent meer dan je goed voelen over wie je bent en de best...
Jezelf Wegcijferen Voor Een Ander – 8 Signal... Als je bent zoals veel vrouwen, is de man waar je verliefd op bent het centrum van je leven. Je denkt voortdurend aan hem en je investeert veel in de ...
Valkuilen Uit Het Verleden Vermijden Als je eenmaal besloten hebt om een nieuwe partner te vinden, opent zich een veelvoud aan mogelijkheden. Je bent vol verwachting en benieuwd wat er za...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen