Leren Van Vorige Relaties

Leren van vorige relatiesHeb jij weleens gewenst dat je iemand anders was? Heb je wel eens met verlangen gekeken naar een vriendin die “het” allemaal scheen te hebben? Zou je willen dat je die vrouw was die volledig zichzelf is? Nou, jij kunt dat ook zijn! Leren van vorige relaties is de eerste stap.

Je moet alleen contact maken met de persoon die je werkelijk bent, zeker in relaties. Begin daar nu mee! Verander van richting en richt je er in het vervolg op om dingen te laten gebeuren zoals JIJ dat wilt.

De kans bestaat dat je iemand anders hebt laten bepalen wie jij bent in een relatie. Misschien dacht je dat aanpassen aan wat een ander van je vroeg, de enige manier was om gelukkig te zijn in een relatie. Werd je daar blij van?

Iedere keer dat we ons aanpassen aan de verlangens van een ander en die van onszelf negeren, kunnen we zeker zijn van een teleurstelling. Gebrek aan eigenwaarde loopt altijd uit op een teleurstelling in relaties.  Als je er genoeg van hebt om naar de regels van een ander te luisteren, verander dit dan en doe het niet meer. Wees de persoon die je werkelijk bent, dan zul je een partner vinden die bij jou past.

Leren van vorige relaties en je houding veranderen

Door te leren van vorige relaties, kun je veel over jezelf ontdekken en dat veranderen. Als je je vorige relaties onderzoekt, kun je waarschijnlijk gedrag of persoonlijke eigenschappen van jezelf ontdekken die jij in die relaties het meest liet zien en die je helemaal niet leuk vindt.

Nu hebben we allemaal minder leuke kanten en we maken allemaal fouten maar daar kun je van leren. Je kunt bijvoorbeeld een fantastische vrouw zijn maar je laat je echte zelf niet zien. Of je bent een zelfverzekerde vrouw en toch laat je door een man bepalen waar jij gelukkig van moet worden. Door te leren van vorige relaties kun je dit de volgende keer voorkomen.

Het wordt hoog tijd dat je de persoon laat zien die je wilt zijn in een relatie. Ben je er klaar voor? Hier komt het: heb zelfvertrouwen, wees enigszins onafhankelijk en laat weten wat je wensen zijn. Vraag je niet af wat zijn wensen zijn maar stel die van jezelf voorop.

Wees zorgzaam, respectvol en liefdevol maar vraag hetzelfde terug. Als je jezelf en wat je wilt voorop stelt, laat je al zien wie je echt bent. De goede man zal hiervoor vallen en voor je gaan!

Wees niet bang om voor jezelf te gaan

Het geeft heel veel voldoening om te krijgen wat je wilt. Je hoeft daarvoor geen diva te zijn, je moet wel zelfvertrouwen hebben en laten zien wie je echt bent. Een goede man zal zich hierdoor niet laten afschrikken maar je juist respecteren om wie je bent.

Het is hoog tijd dat je krijgt wat je wilt in een relatie. Dus leer van je fouten, en ga verder met de juiste houding en je lijst met wensen. Als je dat doet, zul je een relatie krijgen waar je tot nu toe alleen van hebt gedroomd. Dat ligt echt binnen je bereik.

Je kunt helemaal jezelf zijn binnen een relatie en dat begint met de juiste instelling en de bereidheid om degene die je echt bent te laten stralen – de partner die bij je hoort zal het fantastisch vinden en van je gaan houden.

Lees dit ook eens

Wil Jij Een Relatie Opbouwen? Ik heb het altijd een vreemd begrip gevonden - een relatie opbouwen. Er zal dan toch eerst een fundament moeten zijn waarop je kunt bouwen. Kortom, de...
Verbroken Relatie Of Onmogelijke Liefde? Soms kan een verbroken relatie op een onmogelijke liefde lijken. Toch zijn er duidelijke verschillen tussen die twee. Als een relatie verbroken is met...
Een Relatie Loslaten, Hoe Doe Je Dat? Een relatie loslaten is het makkelijkst als je gezamenlijk dit besluit neemt. Je ex loslaten nadat jullie je relatie problemen onder ogen hebben gezie...
Leeftijd En Relatie En Levensloop Is leeftijd belangrijk als het om liefde en relaties gaat? In liefde(sverdriet) is leeftijd zeker belangrijk! Omdat we allemaal een voorstelling hebbe...