Lichaamstaal Mannen

Lichaamstaal mannenAls je een leuke man ontmoet – op je werk, bij vrienden of als je uitgaat – zul jij je af gaan vragen wat hij denkt en of hij je leuk vindt. Maar het is niet zo moeilijk. De lichaamstaal van mannen spreekt boekdelen.

Het is dus de kunst om die te lezen en goed te interpreteren. Hier zijn een aantal signalen van de lichaamstaal van mannen die je wijzer kunnen maken.

1. Hij trekt even zijn wenkbrauwen op

Als we iemand zien die we leuk vinden, trekken we heel even onze wenkbrauwen op. Als de ander ons ook leuk vindt, doet die hetzelfde. het gaat vanzelf nog voordat je er erg in hebt. Dit gebeurt bij iedereen, ongeacht leeftijd. Je kunt het makkelijk missen omdat het zo snel gaat maar het is een betrouwbaar signaal.

2. Zijn lippen wijken iets vaneen

Als hij je leuk vindt, zullen zijn lippen een moment iets van elkaar wijken als je elkaar voor het eerst aankijkt.

3. Hij strijkt zijn haar, das of revers glad

Dat kennen we allemaal. Het is hetzelfde als wanneer vrouwen iets dergelijks doen. Het betekent “Ik wil er goed uitzien voor jou”.

4. Hij heeft een open blik

Zijn wenkbrauwen blijven licht opgetrokken als jullie praten waardoor hij een open blik heeft. Een beetje verbaasde, spottende uitdrukking betekent dat hij je heel erg leuk vindt. Mannen die naar je kijken met ontspannen wenkbrauwen en rustige ogen, zijn niet op die manier in je geïnteresseerd.

5. Hij trekt zijn sokken op

Als een man in jouw bijzijn zijn sokken optrekt of controleert of ze goed zitten, kun je er zeker van zijn dat hij je leuk vindt en er daarom zo goed mogelijk uit wil zien.

6. Hij spant zijn spieren aan

Nog een manier waarmee de lichaamstaal van mannen duidelijk maakt dat hij geïnteresseerd is: een man die een leuke vrouw ziet, spant automatisch zijn spieren aan. Zijn buikspieren maar ook die van de rest van zijn lichaam. Als je in gesprek bent, zal hij ook recht voor je gaan staan en iets voorover leunen om dichterbij te zijn.

7. Hij speelt met zijn knopen

Hij speelt met de knopen van zijn jasje. Doet ze open en dicht. Door ze steeds weer open te doen, wil hij laten zien dat hij er goed uitziet. Hij zal het vervolgens open laten en zijn handen in zijn broekzakken steken. Als hij zijn jasje helemaal uit doet, ziet hij zichzelf al met je in bed.

8. Hij raakt zijn gezicht vaak aan

Hij raakt zijn gezicht vaak aan als hij naar je kijkt. Als hij geïnteresseerd is, strijkt hij met de achterkant van zijn vingers over zijn wang, raakt zijn oren aan of wrijft over zijn kin.

9. Hij speelt met zijn glas

Hij draait met zijn glas of een ander rond voorwerp. Waarom? het herinnert hem aan je borsten: zijn lichaam verraad wat er in zijn onderbewustzijn omgaat.

10. Hij schuift naar je toe

Hij gaat meer naar voren op zijn stoel zitten om dichterbij te zijn en als hij zijn benen over elkaar slaat, zal het bovenste been in jouw richting wijzen.

10 signalen van de lichaamstaal van mannen dat hij zich tot je aangetrokken voelt. Dat wil nog lang niet zeggen dat hij een relatie met je wil. Mannen voelen zich in eerste instantie lichamelijk tot een vrouw aangetrokken. Voor een relatie is veel meer nodig. Lees Mannen en Relaties om te ontdekken hoe je van deze aantrekkingskracht meer maakt.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Lichaamstaal Vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het 'lezen' van de lichaamstaal van vrouwen, kun ...
Wat Wil Een Man In Een Relatie? Wat een man in een relatie wil, is voor vrouwen niet altijd te begrijpen. En als je een vrouw bent die al erg lang single is en veel mannen ontmoet ma...
Zelfvertrouwen Met Mannen Veel vrouwen hebben het idee ontwikkeld dat mannen moeilijk te benaderen zijn en dat het initiatief bij de ander moet liggen. Nou, dat is niet perse w...
Hij Doet Afstandelijk? Zo komt Hij Terug! Hij doet afstandelijk maar dat is niet nodig: je kunt het voorkomen. De manier waarop een vrouw haar gevoelens uit als een man afstand neemt, kan ervo...

1 gedachte over “Lichaamstaal Mannen”

Reacties zijn gesloten.