Lichaamstaal Vrouwen

Lichaamstaal vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het ‘lezen’ van de lichaamstaal van vrouwen, kun je een indruk krijgen van wat ze van je vindt.

Met de gebaren die we maken en onze houding zeggen we meer dan met woorden. Mannen ook trouwens, lees maar over lichaamstaal van mannen. Waar kun je op letten?

Let op haar handen

Als ze met haar vingers haar haar aanraakt, probeert ze jouw aandacht te trekken. De manier waarop ze dat doet is ook heel belangrijk. Doet ze het traag, dan weet ze hoe een man te versieren, snelle, nerveuze bewegingen duiden op ongeduld.

Het kan ook zijn dat ze haar haar goed strijkt. dat betekent “Ik wil er goed uit zien voor jou”.

Let op ieder lichamelijk contact

Als ze je op de een of andere manier aanraakt, is dit meestal een goed teken.

Kijk naar haar lippen

Als een vrouw haar lippen regelmatig bevochtigd kan het een gewoonte zijn of haar verlangen om jouw aandacht te krijgen en vroeg of laat door jouw gekust te worden. Als een vrouw op haar lip bijt, zit het goed. Misschien denk je dat ze nerveus is. Dat kan komen omdat je te intensief naar haar kijkt.

Let op haar benen

Onderzoekers van lichaamstaal benadrukken dat als een vrouw regelmatig haar benen over elkaar slaat of ze heen en weer laat zwaaien, dit een seksueel geladen beweging is. De sterkste van al deze bewegingen is als zij, zonder dat ze het zo bedoelt, met haar benen wijduit gaat zitten. Het tegenovergestelde zegt het tegenovergestelde: ze sluit haar benen tegen elkaar. Dat is een afwijzing (of kuisheid als ze een minirok draagt).

Let op haar voeten

Als haar voeten naar jou toe wijzen betekent het dat ze in je geïnteresseerd is. En zo niet, zeg iets tegen haar dat haar aandacht trekt.

Mensen die elkaar leuk vinden gaan steeds meer op dezelfde manier zitten of staan maar dan in spiegelbeeld naar elkaar toe gewend.

Lichaamstaal van vrouwen interpreteren

Er is geen gegarandeerde manier om de lichaamstaal van vrouwen exact te interpreteren. Ze kunnen zich volledig onbewust zijn van wat hun lichaamstaal zegt. Het kan ook zijn dat ze onbewust ernaar verlangt om begeerd te worden terwijl ze je op bewust niveau afwijst omdat ze getrouwd is.

Het begrijpen van lichaamstaal bij vrouwen vereist een hoge graad van eerlijkheid van de kant van de man. Veel mannen reageren te snel op eenvoudige signalen in hun verlangen om succes te hebben bij een vrouw en zien daardoor dingen die er niet zijn. Trek dus niet te snel conclusies.

Let op hoe haar lichaamstaal verandert naarmate het contact vordert. Worden de signalen minder, dan weet je dat het niets wordt, wordt het intenser dan kun je een volgende stap wagen.

Maar eerst moet je de basis gaan herkennen. Voor veel mannen is het zien van de meest eenvoudige signalen een uitdaging. De angst voor afwijzing kan een reden zijn.

Nu dus eerst deze lichaamstaal van vrouwen gaan herkennen. Meer hierover kun je vinden in Vandaag Vrouwen Versieren.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Magnetische Aantrekkingskracht Tussen Mensen De verrukking van magnetische aantrekkingskracht tussen mensen vindt plaats als er een perfecte afstand is tussen twee mensen. En die perfecte afstand...
Wat Vrouwen Met Zelfvertrouwen Anders Doen In Rela... Er zijn twee typen vrouwen in deze wereld: zij die altijd een relatie nodig hebben en zij die wachten op de juiste persoon. Behoor jij bij de laatste ...
Vrouwen Versieren, Wil Je Meer Succes? Iedere man wil graag vrouwen versieren, zeker als hij vrijgezel is. Of hij nu wel of niet op zoek is naar een relatie en zijn ware liefde, de jacht ze...
Liefde Aantrekken Door Zelfvertrouwen Liefde aantrekken door zelfvertrouwen is niet altijd makkelijk. De liefde kent zoveel aspecten, zoveel kanten en laat zich op zoveel manieren zien. Je...