Liefde Aantrekken Door Zelfvertrouwen

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Liefde aantrekken door zelfvertrouwenLiefde aantrekken door zelfvertrouwen is niet altijd makkelijk. De liefde kent zoveel aspecten, zoveel kanten en laat zich op zoveel manieren zien. Je kunt alleen in vrijheid liefhebben, de ander laten zijn wie hij of zij is en niet zoals jij hem of haar graag wilt hebben.

Ik durf er heel wat onder te verwedden dat er veel lezers zijn die nu denken: “Ja, had zij of hij dat maar begrepen”. Maar heb je het zelf ook begrepen?

Je komt niet verder in de liefde als je niet naar je eigen aandeel wilt kijken. Zolang je dat niet wilt, zul je met een ander dezelfde relatieproblemen tegen komen. Net zolang tot jij je les geleerd hebt, zul je dergelijke liefde aantrekken.

Liefde Aantrekken

Ook in het leven is het zo dat je pas naar een ‘hogere klas’ mag als je je les geleerd hebt. Tot die tijd ‘blijf je zitten’ op het niveau van bewustzijn waar je bent, ook in de liefde. Laat het oude los, maak de relatie met jezelf sterker, krijg zelfvertrouwen in de liefde en ga dan pas verder.

Wat verwacht je van de ander? Als je niets verwacht is het veel makkelijker om te zien hoe iemand zich gedraagt, in het algemeen en tegenover jou. Verwachtingen mogen er zijn zolang jij maar beseft dat het verwachtingen zijn. En niemand is verplicht om aan jouw verwachtingen te voldoen, je kunt het een ander niet kwalijk nemen als dat niet gebeurt. Je kunt alleen naar jezelf kijken en je bewust worden van de verwachting die je had.

Zijn die heel hoog, dan is er waarschijnlijk niemand die er aan kan voldoen. De kans is groot dat je dan ook hele hoge eisen aan jezelf stelt, jezelf niet snel goed genoeg vindt.

Moet de ander alles waar maken dat jij zelf niet voor elkaar krijgt of gekregen hebt? Heb je hulp nodig en denk je dat die ander dat allemaal voor je op zal lossen? Wil je graag een ander helpen om zo het gevoel te hebben dat jij de moeite waard bent? Dit kunnen allemaal motieven zijn om met iemand in zee te gaan. Helaas zijn het de verkeerde argumenten. Je soulmate vind(t) je op een andere manier.

Herken jij jezelf hierin? Nu of in het verleden?

Liefde aantrekken door zelfvertrouwen doe je zo

De kern van het verhaal is dat als jij jezelf kunt accepteren zoals je bent, het ook veel makkelijker wordt om anderen te accepteren zoals ze zijn. Je kunt dan genieten van het proces van kennismaken en verliefd worden, zonder te hechten aan, en dus afhankelijk te zijn van, het resultaat. Dan heb je zelfvertrouwen.

In vrijheid liefde aantrekken vraagt zelfvertrouwen.

Voor je gaat – Als je dit artikel de moeite waard vond, stel ik het op prijs als je het deelt. Een reactie achter laten mag ook. Of schrijf je in voor het gratis e-book.

Lees dit ook eens

Vertrouwen Winnen In Een Relatie – 6 Maniere... Een relatie zonder vertrouwen kun je nauwelijks een relatie noemen. Het vertrouwen winnen van iemand waar je graag een relatie mee wilt hebben is dan ...
Loslaten En Vertrouwen – Hecht Niet Aan Resu... Een weinig bekende belangrijke stap om alles wat je wilt te krijgen, is dat je niet moet hechten aan het resultaat maar loslaten en vertrouwen. En dat...
Magnetische Aantrekkingskracht Tussen Mensen De verrukking van magnetische aantrekkingskracht tussen mensen vindt plaats als er een perfecte afstand is tussen twee mensen. En die perfecte afstand...
Lichaamstaal Vrouwen Wil jij weten of je een kans maakt, of een vrouw jou leuk vindt? Let dan op haar lichaamstaal. Door het 'lezen' van de lichaamstaal van vrouwen, kun ...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen