Liefde Tips: Waar Je Aandacht Aan Geeft Groeit

Liefde tips nr 4We zijn aangekomen bij de vierde van vijf liefde tips en deze is weer voor vrouwen:

Een man identificeert zich met zijn succes.

Als je dit begrijpt, heb je een grotere kans om een vervullende en harmonieuze relatie te creëren met de man die je leuk vindt of hem aan te trekken en te houden.

Er zijn maar weinig vrouwen die begrijpen wat een man precies wil. Doordat ze zich niet realiseren dat een man zich identificeert met zijn succes in het leven, voelen veel vrouwen zich gekwetst als het erop lijkt dat hun partner niet om hen geeft of hen niet op de eerste plaatst zet.

Op deze manier start je een ongelukkige relatie. En het is erg onwaarschijnlijk dat  die man zich tot je aangetrokken voelt en verliefd op je wordt.

Een belangrijke liefde tip is dat je beseft dat mannen ervan houden zich goed te voelen over zichzelf, zich belangrijk te voelen en als succesvol gezien te worden. Als je in het gezelschap verkeert met de man van je dromen, laat hem dan zien wat hij is en wat hij zou kunnen worden.

Veel vrouwen hebben van hun partner een succesvolle man gemaakt, terwijl hij zonder haar een heel gewoon iemand zou zijn geweest. Dit hoor je vaak wanneer mannen zeggen dat zij veel van hun succes te danken hebben aan hun vrouw. Hun hulp was niet zozeer praktisch maar mentaal en emotioneel.

De Liefde Tips Waar Het Om Draait

Als een man geen aandacht voor je heeft, betekent dit meestal dat hij met een probleem zit en de steun nodig heeft van de mensen die dicht bij hem staan, en dan moet je – in plaats van hem te vragen waarom je genegeerd wordt, te klagen dat je je eenzaam voelt en te zeuren dat hij niet om je schijnt geven en geen aandacht voor je heeft  –  afstand nemen en nadenken.

Als je deze man wilt en een vervullende relatie met hem wilt, kun je iets doen om dit te laten gebeuren in plaats van de zaken erger te maken en dingen te doen die hem afstoten.

Aandacht Geven Is De Beste Liefde Tip

Stop ermee om alleen aandacht voor jezelf te willen en begin er mee er voor hem te zijn, leen hem een luisterend oor en geef hem je morele steun. Waar je aandacht aan geeft, groeit.

Op deze manier zul jij degene zijn die zijn hart wint en niet een andere vrouw. Meer liefde tips kun je vinden in het uitstekende e-book Mannen en Relaties.

De volgende week vind je de laatste van deze vijf liefdes tips op dit blog.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

De 7 Fasen Van Een Liefdesrelatie Wat voor soort relatie je ook hebt, je doorloopt altijd 7 fasen. Dat gebeurt meestal volledig onbewust. Weervaren iedere fase zonder te beseffen dat h...
Versiertips Voor Mannen Versiertips voor mannen is de laatste van 5 liefde tips. Alsof dit hele blog daar niet over gaat! Als je op het moment problemen hebt met het ontmoet...
Liefde en Seks Lente! Tijd voor vlinders in je buik, verliefdheid, liefde en seks. Maar wanneer is het nu het één en wanneer het ander? Onze chemische huishouding we...
Liefde Is Een Leerschool "Liefde is een werkwoord" wordt weleens gezegd. Dat wil zeggen dat er iets gedaan moet worden om liefde in stand te houden. Verliefdheid kan je overko...