Liefde Tips: Waar Je Aandacht Aan Geeft Groeit

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Liefde tips nr 4We zijn aangekomen bij de vierde van vijf liefde tips en deze is weer voor vrouwen:

Een man identificeert zich met zijn succes.

Als je dit begrijpt, heb je een grotere kans om een vervullende en harmonieuze relatie te creëren met de man die je leuk vindt of hem aan te trekken en te houden.

Er zijn maar weinig vrouwen die begrijpen wat een man precies wil. Doordat ze zich niet realiseren dat een man zich identificeert met zijn succes in het leven, voelen veel vrouwen zich gekwetst als het erop lijkt dat hun partner niet om hen geeft of hen niet op de eerste plaatst zet.

Op deze manier start je een ongelukkige relatie. En het is erg onwaarschijnlijk dat  die man zich tot je aangetrokken voelt en verliefd op je wordt.

Een belangrijke liefde tip is dat je beseft dat mannen ervan houden zich goed te voelen over zichzelf, zich belangrijk te voelen en als succesvol gezien te worden. Als je in het gezelschap verkeert met de man van je dromen, laat hem dan zien wat hij is en wat hij zou kunnen worden.

Veel vrouwen hebben van hun partner een succesvolle man gemaakt, terwijl hij zonder haar een heel gewoon iemand zou zijn geweest. Dit hoor je vaak wanneer mannen zeggen dat zij veel van hun succes te danken hebben aan hun vrouw. Hun hulp was niet zozeer praktisch maar mentaal en emotioneel.

De Liefde Tips Waar Het Om Draait

Als een man geen aandacht voor je heeft, betekent dit meestal dat hij met een probleem zit en de steun nodig heeft van de mensen die dicht bij hem staan, en dan moet je – in plaats van hem te vragen waarom je genegeerd wordt, te klagen dat je je eenzaam voelt en te zeuren dat hij niet om je schijnt geven en geen aandacht voor je heeft  –  afstand nemen en nadenken.

Als je deze man wilt en een vervullende relatie met hem wilt, kun je iets doen om dit te laten gebeuren in plaats van de zaken erger te maken en dingen te doen die hem afstoten.

Aandacht Geven Is De Beste Liefde Tip

Stop ermee om alleen aandacht voor jezelf te willen en begin er mee er voor hem te zijn, leen hem een luisterend oor en geef hem je morele steun. Waar je aandacht aan geeft, groeit.

Op deze manier zul jij degene zijn die zijn hart wint en niet een andere vrouw. Meer liefde tips kun je vinden in het uitstekende e-book Mannen en Relaties.

De volgende week vind je de laatste van deze vijf liefdes tips op dit blog.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

Een Onmogelijke Liefde Loslaten – Een Paar T... Het is moeilijk, een onmogelijke liefde loslaten. Je verstand zegt dat je dit moet doen maar je gevoel zegt iets heel anders. Zolang die twee niet op ...
Opnieuw Beginnen Met Een Nieuwe Partner Opnieuw beginnen met een nieuwe partner is iets wat de meesten van ons graag willen. Als de vorige relatie misliep. We willen ons weer goed voelen. H...
Grenzen Stellen Voor Een Gezonde Relatie Gezonde emotionele aantrekkingskracht ontstaat als je een goede relatie met jezelf hebt. Gezonde grenzen stellen gaat je dan makkelijk af. Deze minise...
Platonische Liefde – Wordt Dat Meer? Wat is platonische liefde? Dat moeten we eerst weten voordat we het over een platonische relatie kunnen hebben. Het begrip platonische liefde is afkom...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen