Liefde Wint, Als Jij Dat Wilt – deel 4

liefde-wintLiefde wint als jij dat wilt. Je hebt namelijk invloed op jezelf en anderen, zowel in positieve als negatieve zin. Nu zul je dat geen nieuws vinden, je weet uit ervaring dat je meer behoefte hebt aan mensen die aardig voor je zijn dat aan kritische of afwijzende mensen. En een aantrekkelijke partner haalt het beste in je naar boven, juist doordat hij of zij aardig voor je is.

Even terug naar de vorige delen van deze serie Ware Liefde Vinden. In het eerste deel gaf ik een overzicht van wat je kon verwachten, in het tweede deel ben ik ingegaan op fysieke aantrekkingskracht en hoe je die kunt verbeteren en het derde deel ging over uitstraling en emotionele aantrekkingskracht.

In dit deel, het vierde, gaan we hierop verder door je duidelijk te maken hoe de invloed die je op jezelf en anderen hebt, kan werken. Die invloed kan positief of negatief zijn, het is al gezegd. Ook dat je met een positieve insteek meer positieve reacties krijgt. Maar hoe komt dat? Het volgende onderzoek zal het je laten zien.

Als je de nieuwsbrief of dit artikel verder leest, bedenk dan dat ons lichaam voor meer dan 60% uit water bestaat. Dan krijg je een idee van wat er met onszelf en anderen gebeurt door de manier waarop we met elkaar omgaan en dat liefde wint als jij daarvoor kiest.

Onderzoek

De Japanse wetenschapper Dr. Masaru Emoto deed onder zoek naar de invloed van trillingen op water. Hij maakt daarbij gebruik van water dat uit verschillende bronnen komt en dat aan verschillende omstandigheden wordt blootgesteld, zoals geluiden (muziek, spraak) en beelden (geschreven tekst, afbeeldingen). Vervolgens bevriest hij dat water en dan blijkt dat iedere omstandigheid een andere vorm ijskristal laat ontstaan. Daar maakt hij foto’s van.

Emoto concludeert dat ijskristallen mooiere en symmetrische vormen hebben wanneer het water waaruit ze gevormd worden is blootgesteld aan esthetisch “mooie” dingen (vriendelijke woorden, zachte muziek, afbeeldingen van mooie landschappen) dan wanneer het wordt blootgesteld aan esthetisch “lelijke” dingen (gescheld, dissonante muziek, natuurgeweld). Zie de afbeelding hieronder.

Ook uit een ander recent onderzoek is ook gebleken dat mensen die veel aardige, lieve woorden te lezen en te horen kregen, zich vervolgens veel socialer opstelden dan zij die woorden te lezen en te horen kregen die met scoren, geld en meer ‘hebberige’ zaken te maken hebben, zij stelden zich vervolgens veel egoïstischer op. (Helaas kan ik de bron van dit onderzoek niet meer achterhalen, die moet ik je schuldig blijven.)

Liefde wint door jouw invloed

Aantrekkelijke Partner

Je hebt het overduidelijk zelf in de hand: liefde wint, als jij dat wilt. Vriendelijke, positieve gedachten en woorden zorgen voor een goed gevoel. Anderen gaan je aardiger vinden, jij gaat meer stralen omdat je jezelf aardiger gaat vinden. Je gaat meer oog krijgen voor wat er goed gaat en legt minder nadruk op wat er verkeerd gaat in jouw ogen.

Opdracht:

  • Zeg alleen positieve dingen tegen jezelf;
  • Zeg alleen positieve dingen tegen anderen;
  • Kijk naar alles wat je WEL hebt en wees er blij mee.

Een aantrekkelijke partner is iemand die het beste in je naar boven haalt en die partner wil jij graag worden voor een ander, toch?

Nogmaals: liefde wint als jij dat wilt en je daar naar gedraagt. En als je wilt weten hoe de Wet Aantrekking werkt, raad ik je aan het e-book De Law of Attraction en de Liefde aan te schaffen.

In het volgende deel van deze serie kun je lezen hoe je weet wat jouw ideale relatie is.

En laat een bericht achter, ik hoor graag je mening over ‘Liefde wint, als jij dat wilt’. Of deel het hieronder.

Lees dit ook eens

Je Soulmate Ontmoeten In 6 Stappen Liefde is een van de belangrijkste dingen in het leven. Liefde is onze brandstof, het is de energie die ons voortdrijft. Liefde maakt dat we ons leven...
Emotionele Aantrekkingskracht En De Wet Aantrekkin... De Wet Aantrekking, ook wel de Wet van de Aantrekkingskracht genoemd, zal in dit 3e deel van de serie Ware Liefde Vinden worden uitgelegd. Dat wil zeg...
Geluk en Liefde, Kenmerken van een Goede Relatie Wil jij geluk en liefde in een relatie? Ja natuurlijk, wie niet. Dan zijn er 3 hele belangrijke dingen die je moet weten en jezelf af moet vragen voo...
Een Onmogelijke Liefde Loslaten – Een Paar T... Het is moeilijk, een onmogelijke liefde loslaten. Je verstand zegt dat je dit moet doen maar je gevoel zegt iets heel anders. Zolang die twee niet op ...

2 gedachten over “Liefde Wint, Als Jij Dat Wilt – deel 4”

    • Goede vragen Steffy, ik zou ook willen weten met wie ik te doen heb.

      De antwoorden kun je vinden als je bovenaan in het menu op ‘Over dit Blog’ klikt.

Een reactie plaatsen