Liefdesverdriet Na Een Jaar Of Langer >> Gevaarlijk

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Liefdesverdriet na een jaar of meerWe hebben allemaal een verleden. Maar liefdesverdriet na een jaar of meer, daar moeten we even bij stilstaan.

We gaan door het leven terwijl we liefhebben, de liefde verliezen en hopelijk weer opnieuw liefhebben. Het hoort bij het menselijk bestaan.

Soms ontmoet je iemand die heel speciaal lijkt. Misschien voelde je je veilig bij hem of was het leven geweldig en opwindend met hem. Je hoopte dat het eeuwig zou duren. Natuurlijk waren er problemen, maar de seks was zo goed of hij was zo aantrekkelijk dat dat er niet toe deed..

Waar het op neer kwam: je hield van hem vanuit de diepste diepten van je ziel en je weet dat je nooit meer iemand zult ontmoeten zoals hij.

De relatie is nu voorbij maar je denkt nog vaak aan hem. Heel vaak. Of aan haar.

De man of de vrouw ging weg, al lang geleden. En geloven dat hij de enige persoon is waarmee je ooit gelukkig zou kunnen worden is gevaarlijk voor je toekomstige liefdeleven. Liefdesverdriet na een jaar moet je te denken geven:

Deze man was NIET de ware, hij is nu met iemand anders en je gehechtheid aan deze mythe kost je je geluk. Degene die jou verliet was niet de ware.

Als dat zo zou zijn, zou hij nog bij je zijn. Hij verliet je! Deze man zag jouw waarde niet, hij koos niet voor je.

Je verdient het om met iemand te zijn die jou adoreert. Al je tijd verdoen met hopen op de terugkeer van iemand die je verliet, is weigeren om open te staan voor de man die van je zal houden en zijn leven met je wil delen.

Stop liefdesverdriet na een jaar

Als je duurzame liefde in je leven wilt, moet je de man die jou verliet, loslaten. Punt!

Denk je echt dat hij naar jou verlangt terwijl hij eet met zijn gezin of zijn nieuwe vriendin mee uit neemt? Doe wat je moet doen om verder te gaan met je leven, hij deed dat ook.

Zie onder ogen dat het totaal, onherroepelijk over is en neem de tijd daarover te rouwen.

Wat je samen had is voorbij en hij is verder gegaan met zijn leven. Jij moet ook verder gaan als je ooit geluk wilt vinden.

Als je er moeite mee hebt om verdriet te voelen over de relatie en verder te gaan, zoek dan een coach. Vasthouden aan het verleden zal je eenzaam en ongelukkig houden.

Degene die weg ging is een spook in je gedachten. Hij is op dit moment een fabeltje van je verbeelding. Het is onmogelijk voor wie dan ook om te concurreren met wat je in gedachten van hem gemaakt hebt.

Bedenk dat naarmate de tijd vordert, we ertoe neigen het contact te verliezen met hoe dingen werkelijk waren. Het kan erg helpen om een lijst te maken van alles wat je niet leuk vond aan hem en die door te lezen als je naar hem verlangt.

We blijven vaak in het verleden hangen omdat dat makkelijker is dan onszelf vandaag te laten zien.

Hoewel thuis blijven met oude herinneringen pijnlijk kan zijn, voelt dat wel vertrouwd. Vasthouden aan een oude relatie kan een gewoonte worden die je op je plaats houdt.

Open staan voor nieuwe mensen en ervaringen vind je misschien ongemakkelijk maar is noodzakelijk als je ooit weer liefde in je leven wilt vinden.

Laat je verleden je niet belemmeren om een leuk leven te leiden. Liefdesverdriet na een jaar houdt je tegen om de liefde te vinden die je graag wilt. Het is tijd om het verleden los te laten.

Je kunt er voor kiezen om het allemaal voor eens en altijd los te laten. Heb je dat eenmaal gedaan dan ben je vrij om een nieuwe relatie aan te gaan.

Fijn als je dit deelt of een reactie geeft.

Lees dit ook eens

Begrijpen En Vergeven In dit tweede artikel van deze serie "Hoe herstel ik van een gebroken hart", gaat het over begrijpen en vergeven. Vorige keer, in het eerste artikel v...
Liefdesverdriet Hoe Lang Duurt Dat Als het uit is met de liefde en jij hebt de bons gekregen, heb je liefdesverdriet. Hoe lang duurt liefdesverdriet in vredesnaam, vraag je je af. Je vo...
Als Liefdesverdriet Tips Alleen Niet Werken Als liefdesverdriet tips niet werken, moet er meer gebeuren. Een relatie die niet werkt is heel naar. Maar nu het uit is, is het eerste en belangrijk...
Een Relatie Loslaten, Hoe Doe Je Dat? Een relatie loslaten is het makkelijkst als je gezamenlijk dit besluit neemt. Je ex loslaten nadat jullie je relatie problemen onder ogen hebben gezie...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen