Mannen Versieren, Een Kunst Of Een Kunde?

Voor je begint te lezen, heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien waarin je leert hoe je eindelijk die ene speciale man smoorverliefd op je maakt, en laat smeken om een relatie? Ontdek deze 3 schakels in het mannenbrein hier: Download het rapport

Mannen versierenHoe mannen versieren als  je  een relatie wilt, makkelijk wordt als je de volgende tips ter harte neemt, daar gaat dit artikel over.

Mannen hebben namelijk heel eenvoudige criteria om te beoordelen of een vrouw geschikt is voor een relatie. Ze vinden je persoonlijkheid aantrekkelijk of niet aantrekkelijk. Zo simpel is het.

Deze indeling helpt hen om te besluiten of jij de moeite waard bent om aandacht aan te besteden of dat hij je alleen ziet als leuk voor een keertje of alleen als een ‘vriend’. Als ze jou als niet aantrekkelijk zien ben je natuurlijk alleen een vriend. Maar als je aantrekkelijk bent, dan denken ze VAAK aan je!

En daar gaat het vandaag over, hoe je dat kunt bereiken. Ik geef je twee belangrijke eigenschappen die een vrouw aantrekkelijk maken in de ogen van een man waardoor mannen versieren veel makkelijker wordt…  Als je wilt dat een man je als meer dan alleen maar een avontuurtje of vriend ziet, schrijf deze eigenschappen dan op!

1. Mannen versieren, zelfvertrouwen en onafhankelijk gedrag

Veel vrouwen zijn in de ogen van mannen onzeker. Zij willen te graag zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen met hun vriend.

Dit kan heel gevaarlijk zijn. Hoe meer tijd je met hem doorbrengt, hoe meer je er naar gaat hunkeren om bij hem te zijn. Waardoor je steeds meer en meer vraagt, ook al heb je het zelf niet door.
Er is voor hunkeren trouwens een ander woord, weet je wat het is? Verslaving. Geen grapje!

Hierdoor verwaarloos je de andere aspecten van je leven. Inclusief je werk, je sociale leven, je persoonlijke ontwikkeling, je familie, je gezondheid, enz.

Een gelukkige relatie is maar één aspect van je leven! Als je laat merken dat die andere aspecten ook heel belangrijk voor je zijn en daar tijd aan besteedt, word je alleen maar aantrekkelijker in de ogen van een man.

2. Mannen versieren en emotionele onafhankelijkheid

Veel vrouwen doen te veel hun best om een relatie te laten werken. Het lijkt wel een onderneming voor ze. En ze proberen echt om iets van die onderneming te maken. Als het niet gaat zoals verwacht, raken ze gestrest. Als ze gestrest raken, worden ze boos. Als ze boos worden, maken ze ruzie – en dan is de man in kwestie gevlogen.

Interessant hè? Hoe minder je probeert om het te laten werken, hoe beter het werkt. Hoe minder je emotioneel van hem afhankelijk bent en je eigen gang gaat, hoe aantrekkelijker je bent voor hem.

In een goede relatie, vraag je niet te veel van elkaar met als resultaat dat de relatie blijft bestaan.

Emotioneel onafhankelijk zijn, is waarschijnlijk een van de meest aantrekkelijke eigenschappen die je kunt hebben. Als een man zich realiseert dat het niet moeilijk is om jou gelukkig te maken, realiseert hij zich ook dat je één van de heel weinige vrouwen bent die emotioneel op haar eigen benen kan staan. En ja, dat maakt je aantrekkelijk in hun ogen.

Meer weten over mannen verleiden en mannen versieren? Dan is het aanschaffen van Mannen en Relaties – hoe je zijn hart wint voor altijd waarschijnlijk de goede keus voor je.

Ik ben benieuwd naar je reactie op Mannen Versieren, een Kunst of een Kunde. Dat kan hieronder.

Lees dit ook eens

Versiertips Voor Vrouwen Versieren is niet alleen een taak die weggelegd is voor mannen. Daarom hier een aantal versiertips voor vrouwen. Hoewel vrouwen het wel makkelijk vind...
5 Eigenschappen Waar Vrouwen Van Houden Als je als man tot de conclusie bent gekomen dat het tijd wordt om je te binden en je op zoek bent naar een vrouw om je leven mee te delen, lees dan d...
Verleidingstips Voor Mannen Nu ik een heel boek geschreven heb voor vrouwen over hoe mannen denken over relaties, is het hoog tijd om aandacht te besteden aan verleidingstips voo...
Hoe Selecteer Je Een Man? Als het om relaties gaat is het doorgaans een goed uitgangspunt om mensen het voordeel van de twijfel te geven en hen te vertrouwen totdat zij je een ...

Wil je dat hij 100% voor jou kiest?

Ontdek deze 3 simpele schakels in zijn mannenbrein
waarmee hij alleen nog maar aan jou kan denken,

Halsoverkop verliefd op je wordt,

En hij je zal smeken om een relatie.

Ja, stuur me de 3 schakels nu gratis!

Een reactie plaatsen