Mannen Versieren, Een Kunst Of Een Kunde?

Mannen versierenHoe mannen versieren als  je  een relatie wilt, makkelijk wordt als je de volgende tips ter harte neemt, daar gaat dit artikel over.

Mannen hebben namelijk heel eenvoudige criteria om te beoordelen of een vrouw geschikt is voor een relatie. Ze vinden je persoonlijkheid aantrekkelijk of niet aantrekkelijk. Zo simpel is het.

Deze indeling helpt hen om te besluiten of jij de moeite waard bent om aandacht aan te besteden of dat hij je alleen ziet als leuk voor een keertje of alleen als een ‘vriend’. Als ze jou als niet aantrekkelijk zien ben je natuurlijk alleen een vriend. Maar als je aantrekkelijk bent, dan denken ze VAAK aan je!

En daar gaat het vandaag over, hoe je dat kunt bereiken. Ik geef je twee belangrijke eigenschappen die een vrouw aantrekkelijk maken in de ogen van een man waardoor mannen versieren veel makkelijker wordt…  Als je wilt dat een man je als meer dan alleen maar een avontuurtje of vriend ziet, schrijf deze eigenschappen dan op!

1. Mannen versieren, zelfvertrouwen en onafhankelijk gedrag

Veel vrouwen zijn in de ogen van mannen onzeker. Zij willen te graag zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen met hun vriend.

Dit kan heel gevaarlijk zijn. Hoe meer tijd je met hem doorbrengt, hoe meer je er naar gaat hunkeren om bij hem te zijn. Waardoor je steeds meer en meer vraagt, ook al heb je het zelf niet door.
Er is voor hunkeren trouwens een ander woord, weet je wat het is? Verslaving. Geen grapje!

Hierdoor verwaarloos je de andere aspecten van je leven. Inclusief je werk, je sociale leven, je persoonlijke ontwikkeling, je familie, je gezondheid, enz.

Een gelukkige relatie is maar één aspect van je leven! Als je laat merken dat die andere aspecten ook heel belangrijk voor je zijn en daar tijd aan besteedt, word je alleen maar aantrekkelijker in de ogen van een man.

2. Mannen versieren en emotionele onafhankelijkheid

Veel vrouwen doen te veel hun best om een relatie te laten werken. Het lijkt wel een onderneming voor ze. En ze proberen echt om iets van die onderneming te maken. Als het niet gaat zoals verwacht, raken ze gestrest. Als ze gestrest raken, worden ze boos. Als ze boos worden, maken ze ruzie – en dan is de man in kwestie gevlogen.

Interessant hè? Hoe minder je probeert om het te laten werken, hoe beter het werkt. Hoe minder je emotioneel van hem afhankelijk bent en je eigen gang gaat, hoe aantrekkelijker je bent voor hem.

In een goede relatie, vraag je niet te veel van elkaar met als resultaat dat de relatie blijft bestaan.

Emotioneel onafhankelijk zijn, is waarschijnlijk een van de meest aantrekkelijke eigenschappen die je kunt hebben. Als een man zich realiseert dat het niet moeilijk is om jou gelukkig te maken, realiseert hij zich ook dat je één van de heel weinige vrouwen bent die emotioneel op haar eigen benen kan staan. En ja, dat maakt je aantrekkelijk in hun ogen.

Meer weten over mannen verleiden en mannen versieren? Dan is het aanschaffen van Mannen en Relaties – hoe je zijn hart wint voor altijd waarschijnlijk de goede keus voor je.

Ik ben benieuwd naar je reactie op Mannen Versieren, een Kunst of een Kunde. Dat kan hieronder.

Lees dit ook eens

Mannen Tijdens De Fasen Van Een Relatie Relaties kennen een aantal fasen. Zo heb je de fasen van een beginnende relatie en de 7 fasen van een duurzame relatie. Nu gaat het over mannen tijden...
5 Liefde Tips Deze keer gaat het over liefde tips voor mannen. Vandaag de eerste van vijf liefde tips die de komende tijd zullen verschijnen op dit blog over liefde...
Aantrekkingskracht Creëren Als Man Aantrekkingskracht creëren als man vraagt om een aantal vaardigheden. Mannen denken dat als ze goed genoeg zijn met vrouwen of de goede vrouw tegen k...
Emotioneel Onbereikbare Mannen – Zo Herken J... Het herkennen van emotioneel onbereikbare mannen, is niet zo moeilijk. Vorige keer stelde ik een aantal vragen over het emotioneel beschikbaar zijn va...