De 12 meest gelezen artikelen in 2014 op dit blog

Meest gelezen artikelen in 2014We zijn aangeland in 2015! Terugkijkend naar vorig jaar heb ik de 12 meest gelezen artikelen in 2014 op een rij gezet. Vorig jaar deed ik dat ook en er blijken wel degelijk een aantal verschuivingen. Het lijkt wel een hitlijst. Hieronder vind je ze.

1. Hoe kun je verliefdheid bij mannen herkennen
Er zijn veel vrouwen die willen weten hoe ze verliefdheid bij mannen herkennen kunnen. Waarschijnlijk willen ze zekerheid hebben of ze een kans maken of niet. Is hij nou wel of niet verliefd op me, vragen zij zich af.

2. Een onmogelijke liefde loslaten
Het is moeilijk, een onmogelijke liefde loslaten. Je verstand zegt dat je dit moet doen maar je gevoel zegt iets heel anders. Zolang die twee niet op één lijn zijn met elkaar, zal het niet gaan lukken.

3. Een verliefde man gedraagt zich zo
Hoe kun je weten of hij verliefd is, afgezien van op je knopen tellen “Is hij verliefd, is hij niet verliefd”? Een verliefde man toont bepaald gedrag tegenover degene waar hij verliefd op is.

4. Mannen en een relatie – wat hij je niet vertelt
Hoe denken mannen? Ik heb dit geschreven voor vrouwen, maar als je een man bent kun je ook iets over jezelf leren. Zoals mannen het gedrag en de houding van vrouwen mysterieus en verwarrend vinden, vinden vrouwen mannen moeilijk te begrijpen, zeker als het om een relatie gaat.

5. Een man verliefd op je laten worden
Een man verliefd op je laten worden, lijkt soms volstrekt onmogelijk. Toch heb je veel zelf in de hand. Het is mogelijk om hem zo te raken dat hij jou gaat zien als de enige met wie hij verder wil.

6. Lichaamstaal mannen
Als je een leuke man ontmoet, op je werk, bij vrienden of als je uitgaat, zul jij je af gaan vragen wat hij denkt en of hij je leuk vindt. Maar het is niet zo moeilijk. De lichaamstaal van mannen spreekt boekdelen.

7. Waarom mannen afstand nemen
Alles leek zo goed te gaan, jullie voelen je tot elkaar aangetrokken, lijken het goed met elkaar te kunnen vinden en dan… neemt hij afstand, laat niets meer van zich horen of negeert je als jullie elkaar weer ergens zien.

8. Wat een soulmate is en wat een zielsverwant
Wat een soulmate is en wat een zielsverwant? Veel mensen zijn op zoek naar een of hun soulmate. Vragen als “Wat betekenen soulmates in je leven?”, “Is een relatie met een soulmate probleemloos?” en “Herkennen soulmates elkaar?”…

9. Omgaan met mannen en hun gevoelens
Mannen gaan anders met hun gevoelens om dan vrouwen, dat weten we inmiddels. In dit artikel zal ik je vertellen wat je absoluut moet weten over mannen om aantrekkelijk te zijn, zijn hart te winnen en zijn liefde te laten groeien voor jou.

10. Bindingsangst bij vrouwen
Het is niet moeilijk om bindingsangst bij vrouwen vast te stellen. Vrouwen geven signalen af die hierop wijzen. Je hoeft ze alleen maar te kennen om een vrouw te herkennen die last heeft van bindingsangst.

11. Liefde en verdriet of liefde en respect
Als liefde pijn doet betekent dit dat liefde en verdriet samen gaan. Als er sprake is van een te veel aan wederzijdse afhankelijkheid is er van liefde en respect geen sprake.

12. Ben jij de vrouw die hij wil
Wanneer ben jij de vrouw die hij wil? Hij wil jou als je nergens op uit bent. Als je hem niet nodig hebt voor jouw geluk, het verhogen van je je gevoel van eigenwaarde, om je eenzaamheid op te lossen of andere emotionele problemen waar je mee te kampen hebt.

Voor elk wat wils, zou ik zeggen. Aan de linker kant van deze pagina vind je de e-books die je verder kunnen helpen of kijk in de shop voor andere bronnen.

Zorg dat je over de informatie beschikt die je nodig hebt om 2015 jouw beste liefdesjaar ooit te maken!

Fijn als je dit artikel wilt delen op Facebook, Twitter of anderszins.

Lees dit ook eens

De 12 Meest Gelezen Artikelen In 2016 Op Dit Blog Gelukkig Nieuwjaar Allemaal! Ja, ook ik kom weer met een lijstje! Hieronder vind je de 12 meest gelezen artikelen in 2016. Een aantal oude bekenden...
Opnieuw Beginnen Opnieuw beginnen - het is iets dat we allemaal wel eens moeten of willen doen. Een relatie beginnen, opnieuw beginnen met je leven, opnieuw beginnen m...
Jouw Jaar 2013 Maak komend jaar Jouw jaar. Vorige keer ging het over allerlei vormen van opruimen. Opruimen en opnieuw beginnen. Nu is het tijd om plannen te maken. ...
32 Vragen Om Iemand Beter Te Leren Kennen Door je wederzijds kwetsbaar op te stellen, wordt je relatie hechter. Of je nu iemand net kent of al wat langer, door het stellen van persoonlijke vra...