Met Zelfvertrouwen Je Ware Liefde Vinden

ZelfvertrouwenAls je nog steeds single bent en en er naar verlangt dat die ene speciale in je leven komt om je leven mee te delen, plezier te hebben en samen te zijn, is er iets dat je kunt doen om met vertrouwen en zelfvertrouwen de ware liefde aan te trekken als een magneet!

Ook als je te veel bezig bent met het zoeken naar een partner, is hier de oplossing. Richt je op de volgende stappen.

1. Zelfvertrouwen

In de eerste plaats moet je ervan overtuigd zijn dat je in staat bent ware liefde aan te trekken. Dit is heel belangrijk. Om de ware liefde aan te trekken of opnieuw aan te trekken, dus niet zomaar iemand, moet je het zelfvertrouwen hebben dat je in staat bent de juiste persoon aan te trekken.

Ware liefde ontmoet je niet bij toeval. Integendeel, het valt je toe om wie je bent. Het komt DOOR jou, het komt niet naar je toe. Je trekt de mensen die je leert kennen aan door wie je bent. Als je iemand bent die altijd, vrolijk, genereus en aardig is en hard werkt, is het heel waarschijnlijk dat je mensen aan zult trekken die een of meer van jouw positieve eigenschappen hebben.

Wie je ook tegen mag komen in je leven, het is een REFLECTIE van wie je bent op dat moment. Dus als je iemand bent die altijd twijfelt aan je vermogen om de juiste persoon te ontmoeten, dan is het heel waarschijnlijk dat je de verkeerde aan zult trekken in je leven.

2. Geven en ontvangen

Wees liefdevol voor alle mensen die nu in je leven komen en zijn. Liefdevol zijn voor anderen is perfecte liefde, alleen maar liefde willen krijgen niet.

Open je hart en geef je liefde aan anderen terwijl je wacht tot die ene speciale persoon in je leven komt. Als jij meer liefde geeft, zal er meer liefde terug komen naar jou. Dat is de wet van geven en ontvangen. Je zult daardoor ook meer zelfvertrouwen krijgen.

Als je uitgaat, doe dat dan niet met de intentie om liefde te vinden of de juiste persoon. Integendeel, wees geïnteresseerd in iedereen die te tegenkomt, wees je bewust van hun behoeften. Als je begint met interesse tonen in de behoeften van andere mensen in plaats in alleen in die van jezelf, zullen meer mensen zich tot jou aangetrokken voelen.

Dus, neem afstand van het gevoel dat je die ene speciale persoon wilt vinden. Die zal je uiteindelijk ontmoeten en zich tot je aangetrokken voelen om wie je bent. Zij kan net om de hoek zijn terwijl ze denkt: deze persoon wil ik leren kennen die zo optimistisch is, zo’n prachtige uitstraling heeft en zo veel zelfvertrouwen. Hoe kan ik hem benaderen?

3. Verwacht niets

Verwacht minder van andere mensen en geef juist meer. Let er op dat je niet te zeer gefocust raakt op je eigen wensen en behoeften terwijl je meer en meer genegenheid aan anderen geeft. In het verlangen of de verwachting dat we de liefde zullen krijgen die we willen, kunnen we snel last van zelfmedelijden krijgen. We hunkeren en klampen ons vast aan wat we niet hebben en weigeren zelfs om los te laten waar we ons aan vastklampen.

De aandacht die je aan anderen geeft, moet niet gebonden zijn aan enige voorwaarde. De genegenheid die je geeft wil steeds minder terug krijgen. Als dat het geval is, zul je paradoxaal genoeg, meer liefde op je weg vinden, zonder er om gevraagd te hebben.

Geef liefde zodat het zich verspreid. Heel snel zal die speciale persoon je leven binnen komen wandelen.

Dat is geen toeval, wie zaait zal oogsten, en hij of zij zal naar je toe komen, niet zo maar iemand maar de juiste partner voor jou. Zelfvertrouwen heeft een magische aantrekkingskracht.

En als zij of hij er is, blijf dan doorgaan met ‘zaaien’ en je zult merken dat je die ‘magische’ relatie die je verlangt, makkelijk creëert. Achteraf gezien is ware liefde vinden dan heel eenvoudig.

Vond je dit een interessant artikel? Deel het dan hieronder. Je reactie is ook welkom.

Lees dit ook eens

Zelfvertrouwen Met Mannen Veel vrouwen hebben het idee ontwikkeld dat mannen moeilijk te benaderen zijn en dat het initiatief bij de ander moet liggen. Nou, dat is niet perse w...
Wat Vrouwen Met Zelfvertrouwen Anders Doen In Rela... Er zijn twee typen vrouwen in deze wereld: zij die altijd een relatie nodig hebben en zij die wachten op de juiste persoon. Behoor jij bij de laatste ...
5 Eigenschappen Waar Vrouwen Van Houden Als je als man tot de conclusie bent gekomen dat het tijd wordt om je te binden en je op zoek bent naar een vrouw om je leven mee te delen, lees dan d...
Mannen Die Hun Zelfvertrouwen Kwijt Zijn Mannen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn, hebben het vaak op de een of andere manier moeilijk. En op de een of andere manier vind jij dat aantrekkelij...